eveliina matilda - Banneri

Eikö marraskuussa saa jo luvan kanssa fiilistellä joulua? Minä olen jo alkanut pohtia kuuselle paikkaa ja suunnitella kodin koristelua joulun tunnelmaan. Siskon kanssa suunniteltiin myös kranssipajan pystyttämistä. En ole vielä ryhtynyt kodin koristeluun, koska meillä on ensi viikolla kotona halloween-juhlat. Juhlien jälkeen en aio enää pidätellä itseäni!

Alkutalven tullen kotona tulee viihdytty enemmän ja yleensä minuun iskee sillon tarve laitella kotia kauniiksi. Meillä on toki vielä paljon rempattavaa, mutta kun Pepellä on edelleen työkiireitä eikä minusta ole oikein yksin remppaamaan, niin olen keskittynyt sisustamiseen.

Tilasin meille hiljattain uuden sohvan, jonka toimitus pitäisi ehtiä vielä ennen joulua. Olemme jo pidemmän alkaa haaveilleet laadukkaasta sohvasta ja vihdoin löysin sopivan sohvallani ja sain valituksi kankaat. Meillä on aikaisemmin ollut hieman edullisempia sohvia, joiden käyttöä ei lapsi- ja koiraperheessä ole tarvinnut varoa. Nyt kouluikäisten lasten kanssa huonekalut saavat jo olla paremmassa rauhassa ja uskalsimme uuden sohvan tilata.

Sohvan lisäksi hankin olohuoneeseen uuden suuren peilin, joka vielä odottaa ripustamista. Vierailin myös kangaskaupassa ja ostin kankaat meidän olohuoneen ruokalutuoleihin. Vanhat heppelwhite-tuolit piti päällystää yksivärisellä beigellä, mutta ihastuin kaupassa sinertävään kukilla kostettiin samettiin… Sitä siis lähti mukaan ja nyt tuolit odottavat, että Pepellä on aikaa verhoiluun. Hankin myös vihdoin ja viimein tapetit meidän pikkuvessaan. En malta odottaa että pääsen laittamaan kuvia vessasta, jonka yleisilme tulee uusien tapettien myötä muuttumaan paljon!

Laittelen kuvia sitten kun saadaan sohva ja remppa tästä etenee. Oikein ihanaa marraskuuta kaikille!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X