eveliina matilda - Banneri

Työpaikkani osallistui perjantaina Lapset mukaan töihin -päivään ja myös minä sain kaksi tärkeää pikkuvierasta toimistolle.

Lapset olivat tervetulleita työpaikalle puolenpäivän jälkeen, joten pyysin lapsille koulusta viimeiset oppitunnit vapaaksi. Lapset olivat todella innoissaan päästessään näkemään missä ja miten minä vietän aikaani silloin kun lähden etätöistä toimistolle.

Tosin aivan täydellistä kuvaa työnteostani lapset eivät saaneet, sillä tavanomaisten työtehtävieni sijasta herkuttelimme kahvihuoneessa poppareilla ja vihannestikuilla sekä nautimme kaakaota hienosta kahviautomaatista. Ajelimme edestakaisin paternoster-hisseillä, jotka eivät pysähdy kerrosten välillä. Tutustuimme toimiston eri tiloihin, väritimme värityskuvia neuvotteluhuoneessa ja teimme helmiaskarteluja. Vierailun loppupuolella ehdin itse tehdä muutaman työasian ennen viikonloppua ja lapset tekivät koulusta saamansa läksyt.

Pidän tärkeänä, että lapsille usein hyvin epämääräisenä näyttäytyvä aikuisten töissä käyminen tulee työpaikalla vierailun myötä lapsille hieman konkreettisemmaksi. Ylipäätään olisi hienoa jos ennen omia uravalintoja lapset pääsisivät näkemään mahdollisimman paljon erilaisia ammatteja ja työpaikkoja.

Työntekijöiden kannalta taas on tärkeää päästä näyttämään elämänsä tärkeimmät tyypit työyhteisölle. Minusta taas oli tosi mukava nähdä työkavereiden lapsia, joita olikin saapunut toimistolle ihan mukava määrä.

Päivä oli tosi onnistunut ja kiitos siitä kuuluu lapsiin positiivisesti suhtautuvalle työpaikalleni sekä mielenkiinnolla työpaikkaan tutustuneille lapsille. Minun lapseni kertoivat vierailun jälkeen, että työpaikalla hauskinta oli kaakaokone ja hissit!

Ihanaa viikonloppua kaikille Teille!

Kommentit (1)

Tää on munkin mielestä tosi hauska ja hyödyllinen tempaus, en malta odottaa että saan oman yksivuotiaan sitten joskus mukaan töihin. 😅
Osasiko sun lapset vielä kysellä sun varsinaisista työtehtävistä, vai oliko enemmän paikkaan tutustumista?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X