eveliina matilda - Banneri

Viikonloppu ja tuleva viikko on kotona rauhallinen, kun asustamme kotiamme taas miehen ja koiran kanssa kolmestaan. Lapseton viikko tuli oikein sopivaan kohtaan, sillä minulla on nyt mahdollisuus siivota ja laittaa koti juhlakuntoon sekä paketoida vielä viimeiset paketit ilman uteliaita silmäpareja.

Jouluvalmistelujen lisäksi teen ensi viikolla todennäköisesti melko pitkiä työpäiviä. Töissä on kiirettä kun yritän tehdä työlistani valmiiksi ennen joululomaa. Lomalle on mukava jäädä kun asioita ei ole jäänyt keskeneräisiksi ja työhön palatessa ei vastassa ole tekemättömiä töitä viikkojen takaa. Nipistän kahden työpäivän aamusta hetken itselleni ja menen katsomaan lasten kovasti harjoiteltuja ja odotettuja koulun joulujuhlia. Lapset ovat treenanneet osuuksiaan niin ahkerasti, että tuntuu kuin olisin jo nähnyt näytöksen! On ihanaa nähdä oma lapsi lavalla esiintymässä ja ylittämässä itsensä ison yleisön edessä. <3

Perjantaina teen vielä viimeisen etätyöpäivän ja vastaanotan lounastauolla kotiin kuljetettavan ruokakauppatilauksen. Siivottu koti, täysi jääkaappi ja monenmoiset herkut odottavat perjantaina meille joulunviettoon saapuvia lapsia. Perjantai-ilta sujunee odottavissa tunnelmissa joulukuusta koristellen ja kuusen alla olevia paketteja vilkuillen.

Lauantaina vietämme koko perhe vapaapäivää todennäköisesti pelaillen ja leipoen. Iltapäivällä tapaamme minun sukulaiseni tätini luona juustoja ja viiniä nautiskellen. Avaamme aikuisten ja lasten kesken arvotut paketit lauantaina suvun yhteisessä joulujuhlassa.

Jouluaattona lapset saavat minun puolestani avaa omat pakettinsa vaikka heti aamusta, niin loppupäivä sujuu sitten mukavissa merkeissä uusilla leluilla leikkien ja koko perheen peleillä pelaten. Iltapäivän puolella menemme mukkilaan syömään jouluruokaa ja jossain toisessa hetkessä vierailemme tietysti myös puolisoni vanhempien luona.

Tänään iltapäivällä lähden ravintolaan viettämään pikkujouluja vanhojen työkavereideni kanssa. Iltaa jouduttiin jo kerran siirtämään ystäväni sairastumisen vuoksi, mutta nyt vihdoin päästään taas vaihtamaan kuulumisia ja nauramaan vanhoille hyville ajoille, kun kaikki vielä vuosia sitten työskentelimme samassa työpaikassa.

Edessä on siis ihana lauantai-ilta ystävien kesken, työntäyteinen viikko unelma-hommissa sekä loppuhuipennuksena rauhallinen joulu rakkaiden kanssa. Ihanaa viikonloppua ja rauhallista joulua kaikille!

Kommentit (1)

Hyvältä kuulostaa 💛 Rauhallista ja onnellista joulua teidän perheelle 😊🎄

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X