eveliina matilda - Banneri


Joulumme oli täynnä rauhallista perheen yhteistä aikaa. Söimme, herkuttelimme ja leikimme uusilla leluilla. Lasten lahjoista hittejä olivat erityisesti Legot ja mikroskooppi. Teimme muutaman päivän aikana yhdessä lasten kanssa ison palapelin ja ihan vaan kotoilimme uusissa yöpuvuissamme.

Meille ei ehtinyt tulla tylsää, sillä kyläilimme peräti kolmessa eri osoitteessa aatonaaton, jouluaaton sekä joulupäivän aikana. Keskiviikkona harrastukset pyörähtivät käyntiin kun poika kävi jääkiekkotreeneissä ja tyttö ratsastamassa.

Söimme kolmesti sukulaisilla, mutta valmistimme myös kotona kinkun ja hieman jouluruokaa. Viime keskiviikkona haimme pojan jääkiekkotreenien jälkeen ruokaa mäkkäristä ja torstaina ruokailimme Ikeassa. Jouluruokaa on nyt syöty riittävästi! Suklaata ja muita herkkuja meillä on niin paljon, että niitä syödään vielä pitkälle kevättalveen.

Lapset lähtivät meiltä perjantaina ja heidän mukanaan lähti myös joulun taika. Yhdessä vietetyn viikon jälkeen oli sopiva hetki hyvästellä joulu ja aloittaa uuteen vuoteen valmistautuminen.

Aloitin tänään pyykinpesun joulutauon jälkeen ja siivosin kodin tiptop. Joulukuusi sai jo lähteä ja sen tilalle laitoin valoa tuomaan ison tuplakuplan. Meille tuli ennen joulua uusi sohva ja nyt olohuone on mielestäni nyt tosi ihana. Jätin vielä jouluvalot sekä joulutähden paikalleen, mutta muuten kotimme on henkisesti ja fyysisesti valmis uuteen vuoteen ja uusiin kujeisiin!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X