eveliina matilda - Banneri

Ehkä tämä on se vuosi, kun menemme Pepen kanssa naimisiin? Ajatukset hääjuhlasta ovat edelleen pysytelleet loitolla, eli meistä kumpikaan ei ole innostunut juhlajärjestelyistä. En muista mitä kaikkea olen suunnitelmistamme Teille kertonut, mutta tällä hetkellä ajatuksena on, että voisimme nostaa häämaljat läheisten kanssa uudella veneellämme. Venettä ei vielä ole olemassa eikä osto ole tällä hetkellä ajankohtaista, joten hääsuunnitelmat ovat melkoisen hataralla pohjalla. Mutta eihän sitä tiedä, jos vaikka jonain heinäkuisena kesäpäivänä karkaamme maistraattiin ja juhlistamme tapahtunutta sitten joskus myöhemmin saaristossa veneillessä paatilla, jonka hankintaan käytimme hääbudjetin.

Venettä tai ei, niin vuodesta tulee myös reissurikas. Olemme nyt talvella menossa lappiin yhdessä minun vanhempieni ja siskojeni perheiden kanssa. Lapset ovat kokeneita lapinkävijöitä ja laskettelijoita, mutta Pepe ei ole ollut ennen laskettelurinteessä ja minunkin laskuista on jo pidempi aika. Meille on varattu ihana kylpylämajoitus viikoksi, joten laskettelun lisäksi tiedossa on paljon muutakin ihanaa!

Keväälle olen suunnitellut yhdessä anopin ja tyttäreni kanssa naisten matkaa Pariisiin. Pariisi olisi tosi hienoa kokea kauppoineen, leipomoineen ja nähtävyyksineen! Olisi vielä erityisen mukavaa tehdä tällainen ulkomaanmatka yhdessä 10-vuotiaan tyttäreni kanssa. Toivottavasti saan töistä lomaa ja pääsemme varaamaan matkan.

Syksylle on myös jo matka sovittuna. Silloin lähdemme koko minun suvun kanssa Kreikkaan Kosin saarelle lomailemaan. Annoimme matkan isoäidilleni syntymäpäivälahjaksi ja nyt meitä mukaanlähtijöitä on melkoinen porukka. Lapset odottavat kovasti Kreikan matkaa, sillä lomailimme Kosilla muutama vuosi sitten ja matkaa muistellaan edelleen lämmöllä.

Matkat maustavat elämää, mutta uskon, että kuluvan vuoden arki tulee olemaan vähintään yhtä mukavaa kuin viimevuonna. Minulla ja Pepellä on työasiat tosi kivasti mallillaan ja lasten koulu sujuu hyvin. Nuorimmainen harjoittelee jääkiekkoa ahkerasti monta kertaa viikossa ja tyttärellä on kiva vuokraponi. Ratsastuksen lisäksi tyttö löysi uuden harrastuksen cheer-tanssin parista. Työn ja harrastusten maustama ihana arki siis jatkuu tänäkin vuonna.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X