kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.04.2024

Välikausivaatteet on merkki keväästä (myös lumessa)

Teksti
Karoliina Pentikäinen

  Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall

Mä pakkasin talvikamppeet varastoon jo viikkoja sitten, mutta niinhän siinä kävi, että villapuvut täytyi käydä hakemassa takaisin ja kesärenkaiden vaihtoaika perua. 

Onneksi hyvät välikausikamppeet kestää vetää, loskaa ja tuulta niin, että jos alla on tarpeeksi lämpöä, niillä tarkenee kyllä näissä nollakeleissäkin. Niin ja onhan välikausivaatteissa helpompi ja kevyempi onneksi liikkua kuin paksuissa talvitamineissa. 

Mä annoin Ompun ja Mesin valita Hobby Hallin lasten ulkovaatevalikoimasta itselleen mieleiset asut päiväkotiulkoiluihin. Sen verran tosin rajasin – eli paljon – että shorttasin valikoiman koskevan vain Didriksonsin välikausivaatteita heidän koossaan. Mulla itselläni on ollut kaksikin Didriksonsin takkia ja olen tykännyt niistä tosi paljon. Nyt ajattelin, että testattaisiin tytöillä samaa merkkiä. Mä olen aina ihaillut, miten kivoille Didriksonsin lastenvaatteet näyttää – ne on samalla kertaa sekä cooleja, että tarpeeksi lapsekkaita. 

Vaikka tytöillä oli koko valikoima edessä, valitsivat he itselleen samat takit. Mä haluaisin aina kun on mahdollista valita heille erilaisia vaatteita, mutta käytöntö on opettanut, että vaateriidoilta vältytään, kun on samat. Siksipä sama vaatekaappi usein auttaa pitämään rauhan maassa. 

Toisaalta tyttöjen valinta, STORMHATT-takki oli munkin mielestä tosi hyvä valinta. Tummat sävyt ja kuviot toimii…tiedätte varmasti hyvin, miksi! No more yksivärisiä vaaleita ulkovaatteita. 

Mä valitsin tytöille takkien pariksi PILVI-ulkohousut, joissa vesipilarit ja tuulenpitävyys on ykköslaatua, kuten takissakin. Mä suosin lasten ulkohousuissa säädettäviä henkseleitä, koska se pidentää housujen käyttöikää. Aluksi henkselit voi hinata kireimmälle asetukselle, ja myöhemmin avata kasvun mukaan. 

Näin parin viikon käyttökokemuksella voin sanoa, että tykkään Didriksonseista myös lasten käytössä! Jotenkin vaatteiden kepeys on erityistä – näyttää sille, että lasten on niissä hyvä ja helppo liikkua. Kaiken lisäksi PILVI-housujen lahkeiden säätö on paras, mitä olen nähnyt. Nämä pöksyt ei laahusta kengän alle. 

Kurkkaa HobbyHallin lastenvaatevalikoima täältä. Ja etsi vain uikkareita, ja manifestoi sillä tavalla kesä, joohan?

-Karoliina-

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X