operaatio äiti - Banneri

Lapsen kasvun pitäisi ilmeisesti hidastua näillä main. JA PYH! Topi senkun kasvaa ja levenee. Taas meni läjä vaatteita pieneksi.

Saimme todella paljon vaatetta tutultamme, jolla on vuotta vanhempi tyttö. Pienelle vauvalle tulee hankittua valmiiksi jo neutraaleja vaatteita, jos sukupuolesta ei ole tietoa. Pärjäsimme hyvin näillä ja aika vähän jouduin ostamaan itse. Mutta mitä isompaan kokoon mennään, sitä vähemmän tutulta löytyy pojalle sopivia värejä. Täytyy siis ostaa itse.

Shoppailimme Topin kanssa muutaman tunnin Vantaalla Jumbossa. Kauppakeskus on iso, avoin ja todella mukava. (Tulee ikävä, kun muutamme pois!) Kiersimme Lindexin, KappAhlin ja H&M:n. KappAhlissa sain kulutettua aikaa melkein tunnin, kun yritin etsiä isoja kokoja Newbien mallistosta ja valikoida tarkkaan mitä ostaisin.

Tykkään halvasta ja suosin kirppareita. Tuijotan ehkä liikaakin hintalappuun, mutta voisinko muka maksaa yli 10 euroa bodysta? Varmasti, jos tienaisin enemmän niin maksaisinkin.. vai maksaisinko? Ymmärrän, että jotkut ostavat kalliita vaatteita lapsilleen enkä pidä sitä tyhmänä. Jokaisella on oma tyylitajunsa ja makunsa.

Tänään yritin olla ajattelematta liikaa sitä numeroa lapussa ja keskittyä ostamaan tarpeellisia sekä laadukkaita vaatteita. KappAhlissa ja Lindexillä hyödynsin kuitenkin ”Osta 3, maksa 2” -tarjouksen. (Säästin tarjouksilla 33 euroa 😉

Nämä tuli hankittua:

H&M Ohuita sukkia kesälle (Kotona huomasin, että yksi sukka puuttuu argh…)
H&M Raitapaita 80cm ja Lindex Housut 80cm

H&M IHANA yökkäri 80cm 

KappAhl Iso läjä uusia sukkia

KappAhl Yökkärisetti 62/68 (Aika pieni koko, koska käyttöön ”viileämpänä” 3/4 osa yökkärinä)

KappAhl Newbie harmaa Body 74cm ja Newbie harmaat Housut 74cm

KappAhl 2x 74cm Body kesäksi

Lindex Housut 80cm ja Body 80cm

H&M T-paita 68cm (Isokokoinen!) ja Shortsit 80cm

H&M Shortsit 92cm (Pienikokoiset!)
KappAhl Kevättakki 74cm ja H&M Hattu 86cm

Mitä pidit?

Kommentit (11)

Kirpparit on parhaita 🙂 Itekin just ostin kirpparilta molemmille lapsille (3v ja 5kk) 30€ ison kassillisen hyväkuntosia vaatteita:)

Se on kyl jännä kun lastenvaatteet maksaa niin paljon! Toisaalta onhan seki tapa rahastaa; vaatteita tarvitaan jokatapauksessa, likaantuu usein, ja koska ei mene kauaa, niin voi hyvin pyytää enemmän.. Huooh, sama juttuhan on lasten kengissä. Täytyy olla kestävät ymym mut sitä en ymmärrä et jos kerta ne vaatteet ei mene kauaa niin miks niitten täytyy maksaa niin paljon jos kuitenki melkeinpä koko ajan täytyy olla ostamassa uusia vaatteita.

Ihania vaatteita! <3 Ite tilasin myös mm nuo ruudulliset shortsit. Ja suurimman osan kokoa 74, täl hetkellä käytetään 68 kokoa.. en usko et kasvais niin paljoo nyt kesällä, eikä se haittaa jos vähä on hihat lyhyet!

Joo täst tuli kyl sekava vastaus :DD

No kirpparit on kyl aivan mahtijuttuja! 🙂 Oon huomannu ite ihan saman et moni yrittää pitää omaa kirppispöytäänsä tai vastaavasti netissä olevia myytäviä vaatteita jonkinlaisena lisätulona itselleen… Rasittavaa semmonen!

Heh, ei ollut sekava vastaus!

Onneks kirpparit on keksitty, joissa tosin osa myös rahastaa. 8€ paljon käytetystä on ihan liikaa!

On kyllä tosi kivoja vaatteita 🙂 Pitäs itekki käydä kyllä Violalle kattelemas lisää uusia vaatteita kirppiksiltä 😉

Joo mäkin taidan loput kirpparilta hankkia… 😀

Kotiäideille kiitos ota 3 maksa 2 tarjouksista! (muistakin, kuin basic tuotteista, ne on yleensä aika nähtyjä jo)

Kivat ostokset! Mulla on pojalle samanlaiset siniruudulliset shortsit 🙂 Munkin mielestä lastenvaatteet on uskomattoman kalliita! Eihän vaatteissa ole edes kangasta mikä maksaisi niin paljon. En minäkään kovin helposti maksaisi bodystä kymppiä enempää. Varsinkaan nyt kun poika kasvaa niin nopeeta vauhtia.

Säpä sen sanoit!

Noi shortsit oli suhteessa muihin ihan edulliset onneks… toivottavasti myös kestää pesun ja rummun!

Niin on! Huomenna taas tekemään löytöjä 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X