operaatio äiti - Banneri

Sana Ikea on myrkkyä miehen korville. Sana Ikea tarkoittaa monen tunnin kiertelyä ja kaartelua, pohtimista ja ihailua. Merkintöjä, vertailua ja rahanmenoa.

Tänään S lähti kuitenkin innoissaan mukaan. Taitaa uuden kodin sisustaminen ja laittaminen olla miehenkin makuun. Tarkoitus oli käydä kurkkimassa meille uutta tv-tasoa sekä hakea lapsiportti. Portti löytyi, mutta maailman parhaimman muistin omistama ukkoni unohti ottaa kanta-asiakas kortin mukaan. Kärryihin tarttui silti tavaraa noin 100 euron edestä, hups!

Petivaatteita  x2 4,95€/kpl

Topille IHANAT petivaatteet 12,99€

Laseja 2,99€/6kpl

Leikkuulautoja (hintaa en muista, muutama euro?)

Olkkarin lamppu 19,95€

Pöytä 4,95€

Tifalle rotta ~1€

Kuvattujen tuotteiden lisäksi ostimme Topille helistimen ja ihanan punavalko-raidallisen aurinkovarjon, vessaharjan ja valkoiset verhot olkkariin. Plus jotakin muuta, mitä en nyt muista.

Olohuoneen suunnitelma on musta, valkoinen ja tehovärinä oranssi. Meillä on jo tummanharmaa sohva, pyörivä musta dvd-hylly, valkoiset verhot ja sohvatyynyt sekä lamppu, musta pöytä ja oranssi matto. Hankittavaakin löytyy; musta tv-taso, parit mustat dvd-hyllyt lisää, oranssi tyyny, valkoiset läpinäkuultavat kuviolliset verhot ja joku oranssi yksityiskohta sekä valkoinen pikkulamppu kattoon.

Otin olohuoneesta tänään taas uuden kuvan Instagramiin ja mielestäni näyttää jo aikas kivalta! Kuva nyt on vähän epäselvä, koska on käynnkällä otettu ja vasten valoa.

Topi oli kiltisti koko reissun, mitä nyt tuhosi yhden mittanauhan innoissaan. On NIIN mukavaa liikkua paikoissa, kun kaveri viihtyy rattaissa. Pidimme kylläkin ruokatauon Ikean omassa ”ravintolassa”, jossa Topi sai maistaa vähän perunamuussia. Ei ollut kovin maukasta ilmeiden perusteella.

Loppupäivä sujui ihan huonekaluja ja rasittavaa lamppua kasaten. Suhteellisen tavallista ja tylsää siis. Piristyksenä varmaan toimi, kun Topi hiffasi ensimmäistä kertaa pupun. Ennen kyseiset otukset eivät ole kiinnostaneet, mutta nyt meinasi tulla itku, kun pupu röhisi häkissään ja Topi kävelyautostaan huomasi asian. S nosti Hali-pupun pojan eteen ja ei se nyt ollutkaan niin kauhea otus. Hymyjä sateli.

Hali

Nuppu

Taas on yksi päivä vähemmän kesää jäljellä. Nautitaan lämmöstä ja auringosta niin kauan kun voidaan! 🙂

Kommentit (10)

Mahtaako Hali olla rex-karvainen? Ihanat isot silmat. Ja Nuppu on niin suloinen pallo – naurahdin tuolle myrtsi kuvalle. 😀 Muistuttaa vahan meidan Peanutia.

Hieno ilme Topila :D!

Mieki pääsin Ikeaan keskiviikkona, tosin melko pikasesti, mutta viielä kympilä keräsin tavaraa matkaan siittä huolimatta. En ikinä pääse sieltä pois ilman ostoksia, en niin mitenkään!

Joo, kyllä toi poika noi ilmeet osaa 😀

Mäkään en kyllä pääse ikinä pois ilman ostoksia!

Me mennään kans ensviikolla ikeaan, oon niin odottanu sitä reissuu oikeesti!!:D Täytyykin kirjoitella itselle ostoslista mitä aion ostaa :- D

Ja voi mitä pupuja. <3

Muista varata vielä rahaa sitten niihin heräte ostoksiinki 😀

Kiitos tästä postauksesta, koska tästä muistui mieleen, että pitäisi hankkia meillekin uusia leikkuulautoja ja kun niitä näköjään ikeasta saisi, niin pitää varmaan ehdottaa reissua sinne, vaikka yksin varmaan saan bussilla mennä, kun ei ole meilläkään tuo mies ikinä hirveän innoissaan ikeasta 😀

Ja aivan ihana ja hieno tuo kuva Tifasta ja Halista, ihania myös nuo kuvat Topista ja pupuista 🙂

Tampereella kun asutaan, niin Tampereen Ikea on se lähi-Ikea. Bussilla pääsee suoraan oven eteen, mutta täällä toisaalta sinne pääsee vaan ihan tavallisilla busseilla, joista pitää maksaa, kun muistaakseni joihinkin muihin Ikeoihin pääsee niillä ilmaisilla Ikea-busseilla.

Mikä Ikea teillä.on lähellä? 🙂

Vautsi, on kylla mahtava. 🙂 En tiennytkaan etta hermeleitakin on tata muunnosta. Meilla oli hetken aikaa kaapioluppa rex-poika, mutta ei sopeutunut asunto-elamaan (eika ihmisiin) oltuaan liian kauan kasvattajalla hakissa, joten myytiin maalaistaloon. Kaapioluppa tytto elaa siis nyt yksin.

Yhdeksan on hyva saavutus! Toivottavasti tuo viela pitkaan iloa teidan elamaanne. 🙂 Paljon rapsutuksia mummolle ja tahtisilmalle!

Juu on! Hermeliini Rex-turkilla 🙂

Nuppu on myrtsi vanha mummo 😛 9v täytti kesällä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X