operaatio äiti - Banneri

Pakko vaan todeta, että tuon pojan vartalon malli ei istu Reimaan! ”Kärsitään” tämä syksy vielä Reimalla, mutta talvihaalari lähtee vaihtoon.

Topilla on pitkät jalat, mutta aika lyhyet kädet. Ei ole hyvä, jos hihat roikkuvat polvissa. Olikin aika vaikeaa löytää mieleinen kuosi ja vielä käytettynä. Olen nimittäin todella tarkka ulkonäöstä enkä halua liian synkkää, tylsiä yksivärisiä, vauvan vaaleansinistä tai outoja kuvioita.

Onneksi sopiva haalari löytyi ja pitäisi olla malliltaan parempi Topille. Eli Reimatec vaihtui Ticket to Heaveniin. (Ja sainpa vielä uuden haalarin samaan hintaan, kun käytettyjä myydään!)

Tämä lähti. Myin ja sain rahani pois.

Tämä tuli. RAKASTAN.

Mukaan kauppaan tuli myös yksi vanuhaalari lisää. Vanuhaalareita on nyt kolme kappaletta, mutta suurinosa on olleet naurettavan halpoja. Näyttääpähän aina vähän erilaiselta, kun lähtee ulos!

Koossa 80cm.
Näiden lisäksi on ne pari hakusessa ollutta takkia kylmille säille hankittu. Kauppatakki on turhake joidenkin mielestä, mutta niin on moni muukin asia. Ja saa sitä lapsikin näyttää hyvälle, eikö? 😉
Koossa 80cm

Koossa 86cm

Varahaalari mummilaan, maksoi kokonaiset 1,50€.

Haalarit on siis kasassa. Niitä on yhteensä kolme. Tuo T2H, se KappAhlin ja sitten Freedogin supersuloinen pingviinihaalari. Alkutalveksi, lopputalveksi ja sitten vielä varahaalari koko talveksi. Muistia virkistämään kuvat.

Että en kyllä kestä, jos joku nyt kehtaa näyttää kuvan jostakin kivasta kuosista tai kirpparilta löytyy yksikin ihana vanuhaalari enää!!  Nämä oli tässä. Piste.

— — — —

Olipas taas juttua vaatteista. Jos tökkii, kyrsii, ottaa pannuun jokin asia tässä blogissa (kuten juurikin vaatepostaukset), niin palautetta tulemaan! 🙂

Kommentit (9)

Meillä samainen tähtihaalari ja vaaleansininen ticketin karvahuppuhaalari, aivan parhaimmat pojalle:)

Mulla on sama talvihaalari Nikolle, ei kuosi vaan 😉 Joo meillä se reima istuu ihan ok, mut pukeminen on pirun hankalaa, siis saada ne kädet sinne hihoihin. 🙁 -Johanna

Onko ticket sit jotenkin helpompi pukea ? 🙂

Toi ticket to heavenin haalari on älyttömän ihana! Minkä kokoisena ostit? Suloinen teidän minimies 🙂
http://Www.annikanianka.blogspot.com

Ostin 80cm 🙂 74cm oli nyt passeli, joten olis ehtinyt pieneksi jäämään. Kiitos linkistä!

Oi mistä löysit tuon tähtihaalarin? Mäkin haluaisin sellaisen, mutta en viime talven alesta onnistunut löytämään? Se on todella ihana kuosi.

Elli

Nettikirpparilta löysin 🙂

Voi ei, saas nähdä miten meidän käy Reiman kanssa – sietäisi käydä hyvin, koska Ellenille on jo toppahaalari Reimalta ja vk-haalari postissa. 😀 Aivan mielettömän ihana toi karvahupputakki! Voi munkin rupes tekee mieli ostaa tollaset siistimmät ulkovaatteet, mut täytyy harjotella nyt vaan elämään köyhästi ku opiskelut alkaa. 😀

Riippuu aina lapsen mallista mitkä sopii ja mitkä ei 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X