operaatio äiti - Banneri

Topin ensimmäinen synttärijuhla on huomenna. Tai periaatteessa jo tänään, koska kello paukuttaa kohta jo kolmea yöllä. Koko yö on siivottu, tehtyä kakkua ja muita tarjoiltavia. Venähti vähän kaikki järjestelyt, koska olin iltavuorossa.

Jokaisessa synttärijuhlassa on teemansa ja Topin juhlissa on nyt haamuteema. Poika on lokakuun lapsi ja lokakuussa kaupoissa vierailee Halloween hahmot. Kävin tänää shoppailemassa kaikkea kivaa pientä juhliin. Löytyy lautasia, mukeja, papereita, ilmapalloja ja haamukravaatti. Saa pieni mies olla komeana sekä teemaan sopivana omissa juhlissaan.

Tarjoiltavissa päädyttiin kahteen eri pizzaan. Pohja tulee olemaan piirakkatyyppinen ja täytteet ovat salami/sipuli ja kinkku/ananas. Kakku on (epäonnistunut) ”multainen kumpu” eli kuorrutuksena toimii suklaa. Kakun päälle väkersin sokerimassasta haamun ja juureen pyöriteltiin Hopeatoffeesta kuusijalkaisia hämppiksiä. Sen lisäksi tarjoillaan suklaata, perus sipsiä, keksejä ja coctailtikku-herkkuja. Unohtamatta tietenkään ruisnappeja, joiden päällä on valkosipuli/kinkku/aurajuusto/ananas tahna. Maha kurisee tätä tekstiä kirjoittaessa…

Ajattelin, että voisin jakaa nuo reseptit lukijoille, jos haluatte? Aion ottaa myös paljon kuvia koristeluista sekä ruoista ja tehdä oman synttärijuhla postauksenkin.

Aika hyvin alkuperäiset suunnitelmat pitivät paikkana, mutta hieman niitä paranneltiin toki. Uskon, että huomisesta tulee hieno ja mukava päivä. En aio ottaa enempää stressiä asiasta ja painun tästä nukkumaan.

Jos joku ihmettelee tämän tyhjänpäiväisen tekstin tarkoitusta, niin en tiedä sitä itsekään. Tuli vain tarve purkaa suunnitelmat ylös ja jaoin ne nyt teidän kanssanne. Samalla saitte pienen sneak peakin siitä mitä tuleman pitää 😉

Pieni kurkistus keskeneräiseen pöytään…

… JA TIEDÄN, olisi ehkä aika hankkia samanvärisiä astioita!

PS. Lupaamani karkkijuttu on arvottu jo ja voittaja selvillä. En vain ole saanut videota lisättyä tänne. Päätin, että lataan sen Facebookkiin heti synttäreiden jäljeen. Eläkää jännityksessä siis hetki vielä. Aion myös pistää uuden tavoitteen pystyyn; kun 200 lukijaa on kasassa, arvon jonkin tosi hienon paketin lukijoiden kesken.

Kommentit (6)

Uusi lukija ilmoittautuu! 🙂
Näin teidän valmiin juhlapöydän Äityleissä, ja hienohan se kakku oli, sopi teemaan oikein hyvin 😉

Ei kyllä ole teemaa kaikissa synttärijuhlissa ;). Ostin Nellin syndeille pikkumyy kertakäyttölautasia ja -motteja mutta ei mennä sillä teemalla sen kummemmin.. kai :D. Ellen kehittele jotaki pikkumyytä marsipaanikakun päälle ;).

Eikä se haittaa mittään vaikkon vähä eripari astiat. Son vaan persoonallista. Meilä käytetään kahvikuppeina muumimukeja (on käytetty jo ristiäisissäki..). Eli toisaalta son vähä tuohon pikkumyy-teemaan liittyvää :D. Näinkhän kehittelin vahingossa teeman :D? Onnin synttäreilä kertislautaset oli salama-autoa ja kakku oli jalkapallokakku 🙂

No ehkä ei jokaisella ole teemaa joo, mutta se oli enemmän sanonta muodossa 🙂

Hyvältä näyttää 🙂

😉 Ootapas vaan kuvia.

Tervetuloa mukaan!! 🙂

Juuri kirjoittelen postausta aiheesta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X