Operaatio Äiti - Hero Header

Pientä juttua päivästä ja ne vintage kuvat!

Tänään tapahtui paljon asioita. Hyviä, tylsiä ja ihaniakin.

Aamu oli ensinnäkin ihan uskomaton. Säpsähdin yhtäkkiä hereille ja tajusin, että on tosi kirkasta ulkona. Koko huone oli valoisa, jota se ei yleensä ole 7-8 aikaan, kun Topi herää. Hapuilin kiireessä kännykkää ja kello näytti noin 9.30. Paniikki iski! Oltiin sovittu kaverin kanssa treffit muskariin puolentunnin päähän. Vihaan itse todella paljon feidaamista ja sitä, että jättää tulematta tapaamiseen ja nyt sitten meille kävi näin. Jäi meidän ensimmäinen muskari välistä… Jotain positiivista asiassa oli kuitenkin; Topi nukkui 10.30 asti. Niin mikä kellojen siirto?

OHO, tuli vähän nukuttua…


Siinä me sitten vähän pyöriteltiin peukaloita ja mietittiin mitä tehtäisiin. Uimaan ei kannata vielä mennä, kun korvatulehdukseen määrätty kuurikaan ei ole ohi. Sisällä ei taas jaksa montaa päivää kökkiä ja hiekkalaatikolle ei ole asiaa ilman kurahousuja. (Niitä metsästämään…) Vaihdettiin vaatteet, syötiin aamupalaa ja sitten kännykkä pärähtikin kesken leikkien. Saatiin kutsu uuden kirpparin avajaisiin!

Topi näyttää jälleen kerran ”yksi” pyynnöstä. Uusi kiva leikki.

Matka kirpparille oli aika pitkä ja vähän jännittikin, että löydänkö perille. Onneksi busseihin mahtui, paikka löytyi ja sisällä ei ollut juuri sillä hetkellä liikaa ruuhkaa. Ja ennenkaikkea kannatti lähteä, koska tein uskomattomat löydöt. Ihan uutta pesemätöntä miikkaria alle puolet ovh:sta… sekä Popin 80cm housut.

Bussia odotellessa.

Löydöt <3

Oli kiva nähdä kavereita. Topikin oli ihan onnessaan, että sai taas vauvaseuraa. Juteltiin, käytiin syömässä ja lapset saivat leikkiä keskenään. Juuri tätä kaipasin! Olisihan sitä seuraa ollut siellä vauvakerhossakin, mutta ärsyttävästi nukuttiin tosiaan pommiin niin jäi välistä….

Loppuillasta saikin sitten selvitellä juttuja, joka on aina yhtä ärsyttävää. Ei jaksa, ei huvita. Onneksi piristävänä asiana toimi Topin vintage kuvat! Haettiin ne vihdoin tänään ja on kyllä tosi onnistuneita. On sitä varmasti hienompiakin nähty, mutta kyllä nämä ne perus tylsät kerhokuvat voittaa! Ja itselle nämä ovat ihan täydellisiä! Aion tehdä kuvista kollaasin meidän seinälle. Kyllä kelpaa!

Yksi kunnon hymykuva oli joukossa, vaikka Topia jännitti ihan kamalasti <3

Suurinosa oli vähän tämmösiä vakavia, mutta ei se haittaa!

Tämä sulatti jostain syystä äidin sydämen, Topi on pieni ja ihana poju <3

Hahah, hassu kuva! Mutta tykkäsin kyllä silti tosi paljon!

Nallet sopii kuviin vauvojen kanssa, herttanen myös tämä kuva… niinkun kaikki muutkin!

Kuvat on kuvia kuvista (öh, sekavaa?), joten ne ovat suttuisia sekä vinoja ja sävytkin pielessä. Alkuperäiset ovat tottakai paljon upeampia! Hehkutinko nyt tarpeeksi? 😀

Mitä sinä tykkäsit kuvista? 

Nyt ajattelin taas ahkerasti lukea muiden blogeja ja siirtyä katselemaan salkkareita. Olen edelleen elokuun jaksoissa, hupsista. Huomenna treffaan kavereita ja käydään varmaan kahvilla ainakin! Tarkoitus oli mennä vauvakerhoon, mutta meni vähän maku yhteen juttuun, joten palaan asiaan vasta ensiviikolla. Otetaan hetkeksi etäisyyttä ja katsellaan sitten asiaa uudelleen!

Mukavaa iltaa ihanille lukijoille!

Kommentit

29 kommenttia
Avatar

Meillä pääsee pukinkonttiin noi ihanat tähtiyökkärit 🙂

Avatar

ihania noi kuvat!! 🙂 Ja huippulöytöjä, TAAS kerran 😉

Avatar

Ajattelin että meen kirpulle kun en kuitenkaan löydä mitään ja taas löyty 😀 Voi ei… mun lompakko parka!

Avatar

Tosi kauniita kuvia ja hyvät löydöt! 🙂
Meillä ei lapset juuri ikinä nuku yli seiskaan! 😀

Avatar

Kiitos kiitos 🙂

Ei kyllä Topikaan yleensä kovin pitkään nuku. 7-8 normi. Joskus veti viikon puol kymmeneen, mutta harvinaista nää tämmöset 😀

Avatar

voiiiii mikä pikkuherra se siellä!!! Ihanan erilaisia kuvia <3

Avatar

Niin on <3

Oon jotenki ihan täpinöissä noista!!

Avatar

Ihanat kuvat!! <3 kelpais mullekkin nukkua noin pitkään kuin Topi! 😀

Avatar

Kiitos <3

Haha kelpas mulleki, mutta harmittaa silti että jäi tärkee meno menemättä!

Avatar

Ihania kuvia!

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

Ihanat kuvat! 🙂

Avatar

Niin on! Kiiiitos 🙂

Avatar

Mikä siinä onkin, että jos pitäisi mennä jonnekin, niin lapsi kyllä nukkuu niinä aamuina vaikka puolille päivin, mutta jos ei tarvitse niin silloin on sopiva aika herätä esim. klo 5.00? 😀 Mä oon huomannut, että laitan vielä varmistuksena herätyskellon, ja joka kerta sitä on tarvittu! Joku kumma vaisto noilla lapsilla.. 😀 Ihania kuvia! 🙂 Olen lueskellut blogiasi pitkään anonyyminä, mutta nyt vihdoin liityin lukijaksi! 🙂

Avatar

Jaa’a kai ne on vaan niin pirullisia olentoja joskus 😛

Kiitos ja tosi kiva, että ”uskalsit” liittyä lukijoiden joukkoon! 🙂

Avatar

Oi, aivan mahtavia kuvia kyllä. Topi on kyllä niin suloinen 🙂 Ja kiva kyllä että kuvat on vähän erilaisia kuin tavallisesti.

Avatar

Onhan se ♥ Kiitos 🙂

Avatar

Ihanat kuvat! 🙂

Mä oon niin tyytyväinen kun Veeti on alkanu herää 8 😀 ennen nukku jopa 10.30 asti ja sit jäi just usein joku meno pois 🙁

Avatar

Kiitos!

Toi on hyvä,ettei teillä jää enää menot välistä 🙂

Avatar

Ihanat kuvat 🙂 Myöhästyminen on inhottavaa, mä oon yleensä joka paikassa vähintään 30min ennen tapaamista ja poden kauheita omantunnontuskia sen kerran viidessä vuodessa kun myöhästyn jostakin. Muistan kerran, kun myöhästyin töistä ja olin ihan satavarma et saan potkut sen 10min takia. 😀

Avatar

Kiitos!!

Sä oot sitte tunnollinen 🙂 Mutta mäkk melko usein ajattelen heti noin 😀

Avatar

Voih kuinka suloisia kuvia Topista!

Ja ääws noi miikkarin pöllöt on <3 Meillä on tuo body ja haalari (joka on vielä liian iso:/ )ja niin haluaisin tuon turkoosin paidankin. Mä olen ihan pöllö hullu.

Avatar

Kiitos!! 🙂

Noi pölllöt on tosi kivoja! 🙂 Tykkään turkoosistaki niin paljon! Meiltä löytyy myös housut 🙂

Avatar

ihania kuvia! minäkin tein semmosen vauvamuistolaatikkopostauksen, käy katsomassa jos haluat 🙂

Avatar

Kiitos! Tottakai tuun 🙂

Avatar

Hauskoja kuvia 🙂

Avatar

Samaa mieltä! 🙂

Avatar

Voi miten suloisia kuvia! Ja upeat löydöt olet kyllä tehnyt kirpparilta.

Avatar

Kiitos 🙂

Ja niin tein! Lompakkoparka D: 😛

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä