operaatio äiti - Banneri

Tänään tapahtui paljon asioita. Hyviä, tylsiä ja ihaniakin.

Aamu oli ensinnäkin ihan uskomaton. Säpsähdin yhtäkkiä hereille ja tajusin, että on tosi kirkasta ulkona. Koko huone oli valoisa, jota se ei yleensä ole 7-8 aikaan, kun Topi herää. Hapuilin kiireessä kännykkää ja kello näytti noin 9.30. Paniikki iski! Oltiin sovittu kaverin kanssa treffit muskariin puolentunnin päähän. Vihaan itse todella paljon feidaamista ja sitä, että jättää tulematta tapaamiseen ja nyt sitten meille kävi näin. Jäi meidän ensimmäinen muskari välistä… Jotain positiivista asiassa oli kuitenkin; Topi nukkui 10.30 asti. Niin mikä kellojen siirto?

OHO, tuli vähän nukuttua…


Siinä me sitten vähän pyöriteltiin peukaloita ja mietittiin mitä tehtäisiin. Uimaan ei kannata vielä mennä, kun korvatulehdukseen määrätty kuurikaan ei ole ohi. Sisällä ei taas jaksa montaa päivää kökkiä ja hiekkalaatikolle ei ole asiaa ilman kurahousuja. (Niitä metsästämään…) Vaihdettiin vaatteet, syötiin aamupalaa ja sitten kännykkä pärähtikin kesken leikkien. Saatiin kutsu uuden kirpparin avajaisiin!

Topi näyttää jälleen kerran ”yksi” pyynnöstä. Uusi kiva leikki.

Matka kirpparille oli aika pitkä ja vähän jännittikin, että löydänkö perille. Onneksi busseihin mahtui, paikka löytyi ja sisällä ei ollut juuri sillä hetkellä liikaa ruuhkaa. Ja ennenkaikkea kannatti lähteä, koska tein uskomattomat löydöt. Ihan uutta pesemätöntä miikkaria alle puolet ovh:sta… sekä Popin 80cm housut.

Bussia odotellessa.

Löydöt <3

Oli kiva nähdä kavereita. Topikin oli ihan onnessaan, että sai taas vauvaseuraa. Juteltiin, käytiin syömässä ja lapset saivat leikkiä keskenään. Juuri tätä kaipasin! Olisihan sitä seuraa ollut siellä vauvakerhossakin, mutta ärsyttävästi nukuttiin tosiaan pommiin niin jäi välistä….

Loppuillasta saikin sitten selvitellä juttuja, joka on aina yhtä ärsyttävää. Ei jaksa, ei huvita. Onneksi piristävänä asiana toimi Topin vintage kuvat! Haettiin ne vihdoin tänään ja on kyllä tosi onnistuneita. On sitä varmasti hienompiakin nähty, mutta kyllä nämä ne perus tylsät kerhokuvat voittaa! Ja itselle nämä ovat ihan täydellisiä! Aion tehdä kuvista kollaasin meidän seinälle. Kyllä kelpaa!

Yksi kunnon hymykuva oli joukossa, vaikka Topia jännitti ihan kamalasti <3

Suurinosa oli vähän tämmösiä vakavia, mutta ei se haittaa!

Tämä sulatti jostain syystä äidin sydämen, Topi on pieni ja ihana poju <3

Hahah, hassu kuva! Mutta tykkäsin kyllä silti tosi paljon!

Nallet sopii kuviin vauvojen kanssa, herttanen myös tämä kuva… niinkun kaikki muutkin!

Kuvat on kuvia kuvista (öh, sekavaa?), joten ne ovat suttuisia sekä vinoja ja sävytkin pielessä. Alkuperäiset ovat tottakai paljon upeampia! Hehkutinko nyt tarpeeksi? 😀

Mitä sinä tykkäsit kuvista? 

Nyt ajattelin taas ahkerasti lukea muiden blogeja ja siirtyä katselemaan salkkareita. Olen edelleen elokuun jaksoissa, hupsista. Huomenna treffaan kavereita ja käydään varmaan kahvilla ainakin! Tarkoitus oli mennä vauvakerhoon, mutta meni vähän maku yhteen juttuun, joten palaan asiaan vasta ensiviikolla. Otetaan hetkeksi etäisyyttä ja katsellaan sitten asiaa uudelleen!

Mukavaa iltaa ihanille lukijoille!

Kommentit (29)

Meillä pääsee pukinkonttiin noi ihanat tähtiyökkärit 🙂

Voi miten suloisia kuvia! Ja upeat löydöt olet kyllä tehnyt kirpparilta.

Kiitos 🙂

Ja niin tein! Lompakkoparka D: 😛

ihania kuvia! minäkin tein semmosen vauvamuistolaatikkopostauksen, käy katsomassa jos haluat 🙂

Kiitos! Tottakai tuun 🙂

Voih kuinka suloisia kuvia Topista!

Ja ääws noi miikkarin pöllöt on <3 Meillä on tuo body ja haalari (joka on vielä liian iso:/ )ja niin haluaisin tuon turkoosin paidankin. Mä olen ihan pöllö hullu.

Kiitos!! 🙂

Noi pölllöt on tosi kivoja! 🙂 Tykkään turkoosistaki niin paljon! Meiltä löytyy myös housut 🙂

Ihanat kuvat 🙂 Myöhästyminen on inhottavaa, mä oon yleensä joka paikassa vähintään 30min ennen tapaamista ja poden kauheita omantunnontuskia sen kerran viidessä vuodessa kun myöhästyn jostakin. Muistan kerran, kun myöhästyin töistä ja olin ihan satavarma et saan potkut sen 10min takia. 😀

Kiitos!!

Sä oot sitte tunnollinen 🙂 Mutta mäkk melko usein ajattelen heti noin 😀

Ihanat kuvat! 🙂

Mä oon niin tyytyväinen kun Veeti on alkanu herää 8 😀 ennen nukku jopa 10.30 asti ja sit jäi just usein joku meno pois 🙁

Kiitos!

Toi on hyvä,ettei teillä jää enää menot välistä 🙂

Oi, aivan mahtavia kuvia kyllä. Topi on kyllä niin suloinen 🙂 Ja kiva kyllä että kuvat on vähän erilaisia kuin tavallisesti.

Onhan se ♥ Kiitos 🙂

Mikä siinä onkin, että jos pitäisi mennä jonnekin, niin lapsi kyllä nukkuu niinä aamuina vaikka puolille päivin, mutta jos ei tarvitse niin silloin on sopiva aika herätä esim. klo 5.00? 😀 Mä oon huomannut, että laitan vielä varmistuksena herätyskellon, ja joka kerta sitä on tarvittu! Joku kumma vaisto noilla lapsilla.. 😀 Ihania kuvia! 🙂 Olen lueskellut blogiasi pitkään anonyyminä, mutta nyt vihdoin liityin lukijaksi! 🙂

Jaa’a kai ne on vaan niin pirullisia olentoja joskus 😛

Kiitos ja tosi kiva, että ”uskalsit” liittyä lukijoiden joukkoon! 🙂

Ihanat kuvat! 🙂

Niin on! Kiiiitos 🙂

Ihanat kuvat!! <3 kelpais mullekkin nukkua noin pitkään kuin Topi! 😀

Kiitos <3

Haha kelpas mulleki, mutta harmittaa silti että jäi tärkee meno menemättä!

voiiiii mikä pikkuherra se siellä!!! Ihanan erilaisia kuvia <3

Niin on <3

Oon jotenki ihan täpinöissä noista!!

Tosi kauniita kuvia ja hyvät löydöt! 🙂
Meillä ei lapset juuri ikinä nuku yli seiskaan! 😀

Kiitos kiitos 🙂

Ei kyllä Topikaan yleensä kovin pitkään nuku. 7-8 normi. Joskus veti viikon puol kymmeneen, mutta harvinaista nää tämmöset 😀

ihania noi kuvat!! 🙂 Ja huippulöytöjä, TAAS kerran 😉

Ajattelin että meen kirpulle kun en kuitenkaan löydä mitään ja taas löyty 😀 Voi ei… mun lompakko parka!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X