operaatio äiti - Banneri

Meidän oma pieni perheenjäsen täytti tänään jo 2 vuotta! Aika menee nopeasti.

Meillä oli ennen Tifaa yksi koira jo ja olimme pitkään miettineet toista. Meillä oli kuitenkin suunnitelmissa vauva, joten lykkäsimme koiran hankintaa. Kun lasta ei 1,5v jälkeen kuulunut, aloitin pillerit ja rupesimme katselemaan koiranpentua.

Tifa muutti meille keväällä 2012 ja ehti mennä 2 viikkoa kunnes olinkin raskaana. Sinä keväänä huonoista oloista tullut sakemanni Belle alkoi näyttämään merkkejä kokemistaan traumoista ja ärisemään lapsille. Ongelmakouluttaja arvioi tilannetta ja päädyimme etsimään toiselle lapsettoman kodin.

Tifa menetti luottoystävänsä ja rupesi pelokkaaksi. Vasta Topin synnyttyä pelot ja säikkymiset ovat alkaneet väistyä. Ehkä Tifa tuntee perheen täydeksi vasta nyt?

Koirana Tifa on innokas ja varauksellinen. Leikkisyys, kiltteys ja uskollisuus ovat parhaita puolia. Huonoimpia ovat sitten reviirin vahtiminen, sähläys ja jaloissa pyöriminen (paimentaa..).

Postauksen loppuun kuvia Tifan elämän varrelta.

Tänään juuri otettu!♡

Löytyykö lukijoista koira-ihmisiä? 
Kommentit (34)

Minä olen ehdoton koiraihminen! Rakastan koiria, ja koirat yleensä rakastavat minua. Ateenassa ollessani kulkukoirat seurasivat minua kaikkialle ja ajoivat kaikki hämärän oloiset kadunkulkijat luotani pois, minua suojellen – hassut. Kamala ikävä on omaa koiraani, jonka sain rippilahjaksi ja joka jäi Suomeen muuttaessani tänne Englantiin – ja joka menehtyi viime kesänä. Olen jo nyt pitkään haaveillut uudesta koirasta… Elämä tuntuu vaillinaiselta, kun sitä ei ole värittämässä ihana karvakorva!

Onnea Tifalle! Hän on vallan hurmaava tapaus! Nuo pentukuvat on jotain niiiin ihanaa.. Nyt ei onneksi pentukuume pääse iskemään! 😉

Kiitos <3 Niinhän Tifa on pikku hurmuri!

Täältä löytyy kans kaks koiraa ja vanhempieni luota toiset kaks. Kaiken maailman elukoita on mulla ollut.

Koirat on kivoja! Ja kaiikki muutkin eläimet 🙂

Oi ihanuus! ♥
Mä tykkään koirista, kissoista sekä jyrsiöistä 😉
Ehkä eniten luokittelisin kuitenkin itseni kissaihmiseksi, ihan siksi, että sellainen meillä tällä hetkellä asustaa ja joulun tai viimeistään uudenvuoden jälkeen toinenkin miu 🙂
Meillä oli Tiibetinspanieli, mutta me jouduttiin siitä luopumaan meidän kusipää naapureiden takia, oli valittava koiran ja asunnon väliltä :”'(

Kiitos <3

Mä tykkään melkein kaikista elukoista! 🙂

Harmi toi teidän koirajuttu… ei noin voi tehdä naapurit. Törkeetä 🙁

Aivan mielettömän söpö hauva<3 Täällä podetaan kamalaa koirakuumetta mutta ajankohta ei oo oikein sopiva kun jaloissa pyörii 1v taapero ja masussa majailee toinen vauva. Katsotan siis myöhemmin 🙂

Meilläkin olis haaveissa toinen koira, mutta ei vielä moneen vuoteen!! 🙂 Kiitos, Tifa on söpö <3

Voi miten suloinen koira! Onnittelut kaksivuotiaalle 🙂

Kiitos kiitos 🙂

Voi jestas miten söpöjä kuvia ihanasta koirasta! 🙂 En kestä, koiranpentukuume alkaa taas nostamaan päätään… Ehkä ei ihan vielä kolmatta koiraa? 😀 Oltiin jo kolmatta ottamassa, kunnes päätimme sitten aloittaa karvattoman lapsen yrittämisen. Ehkä vielä joskus!

Joo itellekin iskee kauhee pentukuume, kun noita vauvakuvia alkoi selailemaan. Toinen koira olis niin kiva… mutta ei oikein tähän tilanteeseen. Nimenomaan sen takia kun on noita karvattomia lapsia haaveissa toinenkin 😉

Ehkä te vielä saatte sen kolmannen hauvan ja me toinen 🙂

Tifa on kyllä sievän näköinen! Täältä löytyy 2,5-vuotias dalmatialainen. 🙂

Kiitos! 🙂

Dalmatialaiset on hauskan näköisiä koiria!

Mä olen henkeen ja vereen enemmän kissaihminen. Pienenä koira puri mua ja sen jälkeen oon lähes jokaista pelännyt. 😀 ihan minikokoiset koirat siedän ja saatan jopa niistä tykätä.
Ennen Rebeccaa meillä oli valloittava kissa joka oli todellinen perheen lellikki ja talon valtias. Ja juuri siksi annettiin se pois ennen vauvan tuloa, koska tiesin että se olisi todella mustasukkainen vauvasta kun ei saisi enää huomiota samalla tavalla 🙁 kauhea ikävä sitä on ja haluan kyllä vielä joskus kissan 😀

Mä en ite liiemmin taas välitä kissoista… ne on joskus niin itsepäisiä ja kenkkuja 😀

Koirat muka ei? 😀 haha!

Ehkä te joskus saatte taas mahiksen hankkia kissan. Sittenku aika on sopiva 🙂

Onnea Tifalle <3 Meillä myös koiria ja olenkin täysin koiraihminen (ja -harrastaja) 🙂 On tosi kaunis koira!

Kiitos, Tifa on kaunis 🙂

Voi miten ihana koiruli ♥ ihan tuli kettu mieleen tuosta pellolla otetusta kuvasta! 😀

Kiiiitos♡ Mulla ja monella muulla tulee kanssa mieleen kettu 😀

Ihana kettukoira 😀 varsinkin pörheä pentunaama on ylisöpö. Koiraihminen olen, mutta allergia estää oman hankkimisen. Voi tulla sen verran rajut oireet, etten ala hankkimaan omaa ja yrittämään siedättää itseäni.

Kettukoira on kyllä hyvä termi!!! :DD

Kurjaa, ettet voi hankkia koiraa 🙁 Vielä jos niistä tykkäät…

Ihana!!! Koirakuume yltyy!

varmasti jossain vaiheessa 🙂 mulla on aina ollut lemmikki, pariin otteeseen koira. nyt kun on ollut muutama vuosi ilman yhtäkään elukkaa nii on ihan hassua!

Kiitos! Ja voi ei 😀 Aiotteko hankkia? 🙂

Onnea Tifa <3 meiltä löytyy 2v3kk tiibetinspanieli jäbä, Kovu 🙂

Kiitos♡

Onpa mahtava nimi teidän koiralla!

Mikä ihana karvaturri!!! Tuomosen koiruuen mieki halvan <3

Tifa on ♡ Ainutlaatuinen ja ihana! Kiitos 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X