operaatio äiti - Banneri

Nyt on aika kirjoittaa ensimmäinen postaus, jossa arvostelen useita tuotteita. Enkä tee tätä sen takia, että joku olisi pyytänyt, vaan täysin omasta tahdostani!

Ajattelin viettää tänään rennon päivän. Kulkea yöpuvussa koko päivän, leikkiä Topin kanssa sisällä ja mennä aikaisin nukkumaan. Melkein onnistuin tavoitteessani. Yöpaita pysyi päälläni neljään asti päivällä, leikittiin Topin kanssa ainakin suurimman osan päivästä, mutta illalla sitten lähdimmekin liikenteeseen. Kävimme uimassa ja syömässä perheen kesken. Aikataulut viivästyivät ja Topi meni nukkumaan vasta klo 22. Luonnollisesti olen siis edelleen vähän yli yksi kirjoittamassa tätä lupaamaani postausta. Hups.


Ennen arvosteluja pieni kuvakertaus päivästä:

Yökkäri uskollisesti päällä koko päivän. Uusi rakkaus asu! <3

Perus minä. Kuvaamassa lounasta. Haha! Fiksua?

Topi ja lempilelu. Tämä sarja on niiin suloinen! Leikittiin yhdessä ”kukkuu” leikkiä.

Topi viihtyi itsekseen myös, kun tein joitakin omia juttujani. 

Käytiin tosiaan uimassa. Topilla oli jotenkin mega kivaa tällä kertaa! 😀

Mentiin ekaa kertaa yli kuukauteen pizzalle. Iskä söi suurimman osan, äiti maisteli vähän ja pojulle jäi reunat. Reilu jako?

Illalla Topin tukka katosi vihdoin. Oli jo aikakin päästä siitä pehkosta eroon!

Siinä oli päivän tärkeimmät. Mistä sitten idea tähän tuotteiden arvosteluun lähti? Mitä aion arvostella?

Uutuuksia. RUOKAA. Nam.


Iskä tuli tänään kotiin ison kauppakassin kanssa ja hihkui innosta. Valio oli jättänyt pussillisen ilmaisia näytteitä. Toinen toistaan mielenkiintoisempi maku nousi kassista. Mangopiimää, mehumaitoa…. Kuulostaako jännältä? Noh, katsotaanpas tarkemmin näitä tuotteita!

Tässä siis koko pussin sisältö. #Valio

Ei tarvinnut kauaa miettiä, että mitä näistä testaisin ensimmäisenä. Mango on aina hyvää ja suhteellisen kesy maku yleisestikin. Tykkään myös piimästä, joten korkkasin innoissani tuon juoman. Ehkä vähän myös huolissani, koska tavallaan sana ”MANGOPIIMÄ” sai oksennuksen nousemaan kurkkuun.

Arvio:   Maku oli todellakin neutraali. Ja tuttu. Aivankuin olisin maistanut tätä ennenkin. Tuli ensimmäisenä mieleen ne juotavat jogurtit. Silti mitä enemmän join, sitä enemmän pidin. Piimän maku ja makea mango istuu hyvin yhteen! Ja lopputulos on sopiva. Ei tosiaan liian makea eikä liian tavallinenkaan, jos tajuatte mitä haen. Juoman jälkeen oli hyvä olo eikä sellainen kuvotus, joka tulee vedettyään purkillisen maitorahkaa. Koostumukseltaan tämä oli täydellistä ja onneksi sileää! Sanoisin, että tajunnan räjäyttävää omalla tavallaan. Hyvällä sellaisella. OSTAISIN TOISTEKIN!Seuraavaksi oli pakko maistaa toista mehumaidoista, koska ne kuulostivat liiankin eksoottisilta. Arvoin kumman maun ottaisin ja Persikka-Tyrni voitti tällä kertaa.

Arvio:   Juoma tuoksui jo avatessa aika imelälle sekä makealle. Olin melko varma, etten pitäisi siitä. Itse koostumuksessa tai yhdistelmässä ei sinänsä ollut vikaa. Maito yhdistettynä mehuun ei ole todellakaan niin kammottavaa miltä se kuulostaa. Persikka ja tyrni ovat vain tappavan makeita sekoitettuna yhteen. Tykkäsin periaatteessa, mutta makuyhdistelmä ei ollut mieleen. Juoma oli pehmeän tuntoista ja tavallista maitoa paksumpaa. Sitä oli erittäin miellyttävä juoda eikä se sisältänyt mitään outoja kokkareita. SAATTAISIN OSTAA TOISESSA MAUSSA!Näytteiden mukana oli myös kermoja. En ehtinyt tätä postausta varten kokeilemaan kaikkia, mutta yhdessä purkissa oli kiva ohje Ciabattan tekoon. Ohje oli tooodella yksinkertainen ja siihen tarvittiin vain vehnäjauhoja, oliiviöljyä, hiivaa, kyseinen kerma ja vähän mausteita.

Arvio:    Aika vahva yrttinen maku. En osaa päättää tykkäsinkö vai en. Ihan loistava idea kyllä laittaa leipään tätä! Lihan kanssa voisi toimia eritavalla, en tiedä. Oli kyllä todella mukavaa syödä vihdoinkin kunnon leipää, joka maistui jollekin ja oli kostea eikä kuiva. Leivästä tuli mehevää, raikasta ja ah niin hyvää! Taisin siis alun epäröinnin jälkeen kuitenkin rakastua!  SAATTAISIN OSTAA MAHDOLLISESTI TOISESSA MAUSSA!


Leivän kanssa päätettiin avata mehukeitto. Kaikkihan tykkäävät mehukeitoista eikö? Itse olen aina pitänyt Ruusunmarja -keitosta ja tässähän se oli toinen maku appelsiinin ohella.

Arvio:   TODELLA HYVÄÄ! NAM! En osaa edes kuvailla sitä, totean vain, että maista itse! Jos tykkää tosiaan ruusunmarjakeitosta eikä vihaa appelsiiniä, tämä on kyllä paras maku ikuisuuksiin! Hopi hopi kauppaan siitä! 😉  OSTAISIN TODELLAKIN!


Tätä kirjoittaessa päätin avata vielä sen toisen piimän eli mustikalla höystetyn. Tuotan sen verran pettymyksen, että toista mehumaitoa ei vielä avattu ja jogurtit saavat jäädä myös kaappiin. Mehuakaan en viitsi avata, koska meillä on toinen purkki jo kaapissa avoinna. Ei ehditä millään juomaan kaikkia näitä kahdestaan muutamassa päivässä, joten pysyköön nyt koskemattomina nuo muutama.

Arvio:   Samantapaista kuin se edellinenkin. Tosin mustikka on mielestäni tavallaan aina ”tympeä” maku samalla tapaa kuin piimäkin. Nämä yhdessä eivät ole ehkä niin tajunnan räjäyttäviä, mutta en silti väitä huonoksi. Tykkäsin kyllä ja voisin juoda putkeen toisenkin. Yleisesti mustikkajogurtti saa itseni voimaan hieman huonosti, mutta tämän jälkeen oli raikas ja hyvä olo. Ehkä olen juuri oikea kohderyhmä näille? SAATTAISIN OSTAA!


Tänään kaupassa mietin tätä postausta ja päätin ostaa muutaman muunkin uutuuden testattavaksi. Entisenä sokerihiirenä koin uutuus karkkien testaamisen sopivan minulle täydellisesti! Ostin, testasin ja tässä tulee niiden tulokset!

Arvio:  Muistan, kun näitä oli vielä kaupassa hieman erilaisina versioina. Maya-suklaa lähti mukaan todella usein kaupasta. Olisitte nähneet sen virneen, kun näin näitä karkkihyllyssä. JEE! Ja sama iloinen hymy levisi kasvoilleni ensimmäisen palan tuhottuani. Täydellistä, suussa sulavaa, rapeaa ja pienesti pistävää. Mikä parasta; Fazerin makuista! Todellinen hitti!  OSTAISIN, OSTAN, OSTAMAAN!

Arvio:   En koskaan ole tykännyt Bilareista ja mieskin irvisti, kun näki pussin kädessäni. Voiko kukaan oikeasti tehdä niin kamalia karkkeja? Annoin hieman toivoa tälle uudelle pussille, kun huomasin ihanan värikkäät karkit sen sisällä. Mautkin vaikuttivat normaaleilta… mansikka, cola.. jne. Täytyy todeta, että turhaan ostin kuitenkin koko pussin. Täyttä roskaa. Alkumaku on ihan jees, mutta loppumaku pelkkää esanssia ja hajuvesikarkkiunelmaa. Eli siis sellaista, kun joku olisi tunkenut karkin liian täyteen makuainetta. Maku on kuvottava. EN OSTA ENÄÄ IKINÄ!

Arvio:  Vihaan minttua jäätelössä. Vihaan minttua suklaassa. Vihaan minttua jälkiruoassa. Yök! Paitsi viimeisen parin viikon aikana olen kehittänyt minttusuklaa -himon, jota en ymmärrä yhtään. Uskalsin tästä syystä napata tämän pussin mukaani. Hyvää oli! Rapeita perus Susu-paloja höystettynä lievällä mintun maulla. Minttu ei hyökkää eikä vallitse, vaan sitä on juuri sopivasti! Voisin syödä koko pussin nyt heti…. OSTAISIN!

Arvio:   Remix 2 kuulosti kieltämättä lupaavalta, mutta jo huomatessani pussin värityksen heräsi epäilys. Jotenkin yhdistän tiettyihin väreihin tietyt maut. Täytyy todeta, että karkit maistuvat juuri sille miltä pussi näyttää. En tykkää tämänmakuisista karkeista ollenkaan. Liian makeita, liian tekohedelmän makuisia ja liian ällöttäviä. Ainut hyvä oli musta auto, joka maistuu jollekin lakun kaltaiselle. Rakenne karkeissa on hyvä ja niitä on oikeasti mukava pureskella. Nuo kirpeät karkit olivat itseasiassa todella hyviä myös, jotka siis kuvassa pilkistävät. Miksi niin monessa pussissa on hyvää sekä huonoa? Eikö voisi joskus tulla vastaan vain täydellinen pussi?  EN OSTAISI.Arviot olivat siinä ja muistakaa, että ne perustuvat vain omiin mieltymyksiini. Jokainen ihminen omistaa erilaisen makuaistin ja harva tykkää samasta. Ehkä tästä postauksesta oli edes jotakin hyötyä silti? Näitte mitä kauppoihin on tulossa! 😉


Kertokaa ihmeessä kokemuksenne kyseisistä tuotteista eli mitä itse tykkäsitte, jos maistoitte!?

Oliko postaus mieleinen vai turha?Kommentit (40)

Tosi mieleinen postaus oli! 🙂 Vaikken piimästä tykkääkkään niin tuli heti mieli maistaa tota mango-piimää! 😀 Jos vaikka uskaltaas maistaa,vaikka epäälen että tulee aiva heti itte ostettua. 😀

Oli mieleinen postaus! 🙂 Tulee heti mieli maistaa noita piimä juttuja vaikken niin pimmästä tykkääkkään . 😀

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Just tässä kattelin h&m:n sivuja ja ajattelin tilata on saman yökkärisetin mitä oon himoinnut jo ikuisuuden mut ne oli loppu! 🙁 noi housut on niiii. Kivan näköiset!!

Me oltiin viikonloppuna Avan kummeilla ja niillä oli kans kaapit täys uutuuksia. Ite en maistanut mutta Ava joi makumaitoa ja tykkäs:) mä vihaan piimää ja mangopiimä/mustikkapiimä ei kuulosta houkuttelevalta! Ehkä mä uskaltaudun joku kerta maistaa!

Voi kurjuus, ettet saanu noita 🙁 Ne oli jossain sika hyvässä alessa. Siks kai loppu.

Ja kiva että Ava tykkäs. Mä kokeilin Topilleki varoen… ei tullu oireita ja tykkäs myös. Sun pitää kanssa kokeilla 😉

Noi mehumaidot on kans vanha juttu. Poistuivat valikoimasta reilu vuosi sitten. Suosittelen jatkamaan mehumaitoa oikeella maidolla. Ite tykkäsin suhteesta puolet ja puolet mangomaitojuoman kanssa. Toivottavasti mango palaa nakuna myös mehumaito puolelle nimimerkillä: kyllästynyt sotkemaan mango juissia maitoon.

Joo tiedän, että niitä oli se yks maku ennen 🙂 Kun ite töissä kaupassa tosiaan.

Täytyy toivoa että nuo menestyy ja se mango palaa myös 🙂

Oijoi <3 Nuo minttu susupalat kuulostaa taivaalliselta, rakastan minttu kaikessa muodossaan 😛 Myös tuo remix 2 on kyllä testattava. Tää oli kyl tooosi kiva postaus, lisää näitä! 🙂

Kannattaa testata molempia! 🙂 Jokaisen makuaisti on erilainen kuitenkin.

Ajattelin näitä tehdä lisää joskus , kun keksii vaan aiheen mitä testaa 😉

Äääh, en juo piimää, mut nyt on joku pakottava tarve maistaa noita uutuuksia 😀 😀 ja chilisuklaata olisin miehelle ostanu tänään lahjaks, mutten löytänyt. Se tykkää ihan hulluna tommosista, mä en ollenkaan 😀

Jos se on jogurttijuoman tyylistä, ni sit se varmaan uppoaa. Pitää kauppareissulla käydä ettimässä! Ja Sellon Prismaan oonkin menossa, ylläri! 😀 Sieltä sitten sitä suklaata miehelle samalla 🙂

Jos et tykkää niin ei voi mitään, mutta kokeilisin silti! 🙂 Toi on kuitenki tosi erilaisen makuista. Semmosta jogurttijuoman tyylistä mun mielestä 🙂

Ja se chilisuklaa tulee varmaan vähän eri aikaan eri paikkoihin 🙂 Siin sellon Prismas on 😉

Ompas jänniä! En kyllä tiiä tulisko noita kiikutettua kotiin, kun ovat aika erikoisia. Tuo ruokakerma kuitenkin vois meille tulla. Tollaset on just ihania! 😛 Varsinkin noi creme bounjourit mitä sulla on tuolla ja et oo vielä testannu niin ovat hyviä. Tai siis oletan, että ovat. Mää oon tykästynyt valkosipuliseen ruokakermaan ja se oikeesti maustuu valkosipulille eikä millekkään muulle! <3 Niin hyvää! 😛

Mäki oon rakastunut ruokakermoihin!! 🙂 ne on niiiiin <3 Ennen en edes käyttänyt , hassua :O

JA kuulostaa aika oudoilta noi muut joo… mutta suosittelen silti! 🙂

Voi mä en oo ees hoksannut, että chili suklaat on ollu poissa välillä, mutta ihana tietää, että niitä saa taas. Näin kans noita minttususuja tänään mutta jätin vielä kauppaan vaikka mieli teki.

Hoksasinki vasta tän jälkeen et nehän on sitte ollu lähes 6 vuotta poissa 😛

Voi kun tuo olisikin totta etten syö paljoa herkkuja, mutta kun ei.
Mä oon yks sokerihiiri, karkkirotta ja varsinkin suklaan suhteen 😀

Minttususuja ostin alkuviikosta ja kyllä olikin hyviä 🙂 chilisuklaata en ole vielä löytänyt mistään.

Haha voi ei! 😀 Ne oli aika kauan poissa 🙂

Kertoo vaan ettet taida paljoa syödä herkkuja? 🙂

Namnam <3 onneks mä en pääse kauppaan pariin päivään! 😀 muata ne vaaleenpunaset ja valkoset bilarit on maailman parhaita <3 mut en tykkää pelkistä esanssi nameista, hyi.

Mä en tykkää niistäkään 😀

Oota vaan ku meet kauppaan ja muistat tän postauksen 😉

Noita uutuuskarkkeja kuolailin itse eilen kaupassa ja hyvä kun luin tämän, sillä ällömakeat esanssikarkit on hyiyöks 😀 Mutta noita Susupaloja on pakko ostaa kokeiluun!

No hyvä jos oli apua 🙂

Susupalat oli ihanan mietoja mutta maistuvia silti! 🙂

MITÄMITÄMITÄ??? Onko chilisuklaa tehnyt paluun?! Kauppaan. Heti.

Jep on!! Toivottavasti myös teille sinne jo! Niiiiin hyvää!

Kiva postaus. Pakko maistaa noita susupaloja. Rakastan minttu suklaata ja n tavalliset susupalat on mun lemppareita. Piimästä en oo koskaan tykänny joten ne taitaa jäädä maistamatta.

Kiva kuulla! 🙂

Maista ihmeessä, ne oli tooooosi hyviä! Ja ei tosiaan kannata sellaista kokeilla, josta ei pidä 😀

Moi, mieleinen postaus oli 🙂 Mistä tuo rakkausyökkäri on? 😀 Itse maistaisin ehkä mangopiimää ja mustikkajuttuja, ruusunmarja ja muut eivät niin iske 🙂

Kiva kuulla että tykkäsit postauksesta 🙂

Yökkäri on H&M netistä alesta tilattu 🙂

Suosittelen kyllä piimää maistamaan! 🙂

SIIS MÄKI EILEN OSTIN TOTA CHILISUKLAATA!!! SE ON IHANAAIHANAA!!!! ja hyvä postaus! 🙂

Se on ihanaa! En kestä!!

Ja kiva hei että tykkäsit 🙂

Oh nou, noi minttususupalat laittaa laiharin koville 😀 Rrrrakastan susupaloja ja minttua, niiden yhdistelmän täytyy olla taivaallinen!!

Ja ihanat yöppärihousut sulla, mistä ne on?

Kiva postaus, on aina mukavaa tutustua uusiin tuotteisiin.

http://liliesandginger.blogspot.com

Voi vitsit 😀 No sori, toivottavasti houkutus ostaa ei oo liian suuri!

Toi yökkäri setti on H&Mstä. Netistä tilasin kympillä.

Ja kiva kuulla että pidit 🙂

Me ostettiin eilen meidän pojalle tuota laktoositon lohkeava-puolukka,hyvin upposi ! 🙂

Mä en oo sitä vielä kokeillut 🙂 Uskon silti että on hyvää!

En oo maistanut noista mitään, mutta tekisi kyllä mieli, varsinkin noi minttu-susut! Pakko ostaa niitä, jos vaaan jossain nään 😀

Varmaan suurimmassa osassa alkaa niitä olemaan 🙂 Meille tuli tosiaan eilen. Kannattaa maistaa!

Olipas hauska!! Ihania etuja teillä =))))

Me saadaan töistä aina valion uutuusboxi keväisin 🙂 ah, ihana työsuhde-etu 😛 kuten myös joulusuklaa paketti 😀

Joo on kyllä hyvä etu 🙂 Tykkään etenki kesän uutuus jätski boxista… 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X