operaatio äiti - Banneri
Jokainen tietää, että isku sattuu. Lyömistä, tönimistä ja nyrkkiä seuraa kipu. Väkivalta on yksi isoimmista asioista tässä maailmassa, johon halutaan puuttua. Se halutaan kitkeä pois. Hyvä niin. Mutta miettiikö kukaan ikinä sanan vahvuutta? Kuinka voimakas voi yksi lausuttu pieni asia olla? Mietittekö te koskaan seuraamuksia puheillenne?
Kipua voi tuntea myös henkisesti. Jokainen ei ole vahva ja pysty pitämään puoliaan, aika moni hiljenee heikkoudestaan. Nyökytellään hymyn kera, mutta itketään verta sisältä. Miksi oman heikkouden myöntäminen on niin vaikeaa? Pelkääkö siinä, että antaa toisille mahdollisuuden käyttää sitä hyväkseen?
Itse välitän siitä, mitä sanomisestani seuraa. Välitätkö sinä?
Kun joku sanoo esimerkiksi toista äitiä huonoksi ja epävarmaksi, voi se vaikuttaa pitkään. Sitä alkaa tuntea epäonnistumisen tunnetta ja saattaa tuntea pettäneensä itsensä. Kun joku naureskelee toisen lihavuudelle, voi se heilauttaa pahasti. Toinen voi lopettaa syömisen ja sairastua entistä pahemmin.
Emme kuitenkaan koskaan voi tietää kuinka vahvoja ihmiset ovat sisältä, vaikka ulospäin näyttää hyvältä. Mieti, jos joku ihminen taistelee itseluottamuksen ja kipeiden asioiden kanssa ja sitten menetkin lyömään lyötyä. Haluatko vastuullesi tämän? Pitää muistaa myös se toinen puoli sanan vahvuudessa. Oletteko koskaan miettineet miten itselle merkitykseton asia voi pelastaa toisen päivän? Jos haluat toisille ihmisille hyvää, niin miksi et vain avaisi suutasi?
Kun sanoo toiselle pitävänsä hänestä, voi se lämmittää sisältä mukavasti. Koko loppupäivä sujuu hymyillen ja tietäen, että sinulla on ihmisiä ympärilläsi. Kun kysyy, että miten joku voi tänään, voi se olla suurikin asia. Ihminen saattaa nostaa päänsä ja tajuta, että joku oikeasti välittää sinusta.
En tiedä teistä, mutta itse haluan miettiä sanomisiani. En tahdo vahingossa loukata toista ja haluan välittää oikeasti. Näyttää sen välittämisen.
Joten kysyn nyt:
Mitä juuri sinulle kuuluu tänään?

Kommentit (16)

Tänne kuuluu kanssa hyvää, oli synttärit tiistaina, tänään vietetään aikaa perheen kesken ja huomenna juhlitaan kavereiden kanssa 🙂 Aamu alkoi ihanasti kun mies meni myöhempään töihin ja kävi aamutuimaan ostamassa kukkia ♡ Töistä tullessa toi vielä viinipullon 🙂 Mukavaa ystävänpäivää ja viikonloppua kaikille! 🙂
-m

Hyvää kuuluu,.. kai : > Sä oot ihan älyttömän hyvä kirjottamaan! Keep going! : )

Toivottavasti kuuluu oikeasti hyvää 🙂

Ja hei kiitos!

Hih, hyvää kuuluu! Olen onnellinen kivasta shoppailupäivästä ja mallikkaasti käyttäytyneestä pikku taaperosta. Meinaan haljeta ylpeydestä kun tuo meidän 1v 2kk on joka reissulla niin hyväntuulinen ja reipas vaikka tänäänkin jäi päikkärit ihan vain nopeaksi torkahdukseksi. 🙂 Myös taapero taitaa olla onnellinen kun sai tänään ekan kerran maistaa ”jälkkärinä” ranskalaisen. 😀

Olipa kiva kun bloggaaja kysyy lukijoilta mitä kuuluu, sellaista on harvassa! 🙂

Ihanaa, että lapsi oli sitten niin hyvällä päällä 🙂 Se oikeasti tarttuu itseenkin se hyväntuulisuus!

Tottakai kysyn mitä muille kuuluu, koska mua kiinnostaa muiden kuulumiset 🙂

Mulle kuuluu ihan hyvää. Mulla on niin paha mieli sun puolesta 🙁 …

Kiva kuulla että hyvää! 🙂

Ja älä ole pahoillasi. Mä kyllä pärjään. Pakko pärjätä tässä paskassa maailmassa, koska ilkeydet ei tuu koskaan loppumaan. Kyllä tästä vielä noustaan 🙂

olen aina sanonut että, kyllä se haukku haavan tekee. Mustelmat naamasta lähtee ajan kanssa pois, mutta ne sanotut sanat muistaa aivan varmasti ikuisesti. Jotenkin, tuntuu että löysin blogisi juuri oikeaan aikaan, samanlaisia ajatuksia täälläkin pyörii. Ehkä tässä vauva-arjessa on liikaa aikaa ajatella! 😉

Mutta, eikö jokaisen blogi ole oma asia, tai siis miten sitä kirjoittaa. Jos lukijaa häiritsee niin ei tartte lukea! 🙂 pikku asioihin ei tartte takertua, se teksti itsessään on tärkeintä 🙂

Olet oikeassa. Tämä on mun blogini ja mä taidan jatkossakin kirjottaa vaan siten miten hyvältä tuntuu! Koska muuten se menee väkertämiseksi 🙂

Hyvää kuuluu tai ainakin tavallista lapsiperheen arkea. 🙂 Olen uusi lukijasi enkä kovin paljon ole ehtinyt tutustua juttuihisi, mutta pidän tyylistäsi kirjoittaa. Ajattelin tämänkin postauksen lyhyet kappaleet lähinnä tyylittelyjutuksi, joten minua kappaleiden hajanaisuus ei haitannut ollenkaan. Lukiessa tuntui siltä, että tavallaan kivasti tiputtelet ajatuksia, joita meidän kaikkien olisi joskus hyvä miettiä. Minusta tavanomaiset hyvän kirjoittamisen säännöt voi joskus blogissa unohtaa, mutta tietysti on hyvä pyrkiä tuottamaan mahdollisimman helppolukuista tekstiä. Joskus on hyvä antaa asioiden tulla sydämestä. Kiitos siis hyvästä tekstistä! 🙂 Tuo yläosan banneri on muuten HIENO!

Mukava, että kuuluu hyvää! Joskus arkikin voi olla mukava asia, koska se on kuitenkin tuttua ja turvallista!

Ihanaa, että liityit lukemaan blogia! Tervetuloa! Ja tosi kiva kuulla, että tykkäät tyylistäni 🙂

Ja joo, kun luin uudelleen postauksen niin kirjottaisin sen edelleen näin. Tämä on mua ja juuri sitä tyylittelyä 🙂

Kiitos vielä 🙂

Kiitos kysymästä, meille kuuluu oikein hyvää 🙂 Entäs Itsellesi ja Topille?

Tämä kirjoitus oli niin osuva! Jotkut eivät yhtään ajattele miltä toisesta tuntuu. Muistan vielä liiankin tuoreesti miten sanat voivat satuttaa. Koulukiusaaminen, laminlyönti ja haukkuminen ex-avopuolisolta olivat lytänneet minut ihan maahan! Mutta onneksi löysin upean miehen rinnalle, kasvattamaan meidän Öttiä ja näyttämään esimerkkiä!

Hieno kuulla, että kuuluu hyvää!!

Itseäni veetuttaa huolella, kun korva on todella kipeä! Huoh, lääkärireissu…. Topi tosin voi hyvin, ja se on aina lohdullista näin äidin näkökulmasta!

Ja kiitos. Toivottavasti ihmiset miettisivät tätä postausta! 🙂

Hyvää kuuluu, mutta mun on pakko sanoa, kun pitkään on jo ottanut silmään tuo sun tyyli kirjoittaa.. Kirjoitat alle 3 lausetta per kappalejako, kun tavallisesti siihen tulee 3-10 lausetta. Hankala lukea, kun kokoajan miettii, minkä kappaleen jo luki. Toivottavasti tajusit mitä tarkoitan. 🙂

Toisaaltaan kirjotin tän suoraan vaan ja julkasin. Tavallaan tää on sitä mua itseäni.

Hankalaa.. 🙂

Voi kuule… ymmärrän 🙂

Ja yritän itsekin kiinnittää siihen huomiota! 😀 Ärsyttää nimittäin myös mua. Usko pois!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X