operaatio äiti - Banneri

Asiaa Name It:stä

Kyseinen liike on aina kiinnostanut, mutta myös epäilyttänyt. Olen paikassa usein vieraillut, mutta lähtenyt tyhjin käsin pois. Miksi?

Vaatteet ovat oikein kivannäköisiä ja tyylikkäitäkin. Name It:stä löytää värejä ja erilaisia kuvioitakin, vaikka sitten taas joskus hyllyt saattavat olla täynnä sitä perus tylsää höttöäkin. Hinnat taas vaihtelevat  PALJON megakalliista ihan sinne halppiksiinkin.

Laadusta en oikein osaa sanoa mitään. Joskus kuulee sitä, että vaatteet muka nukkaantuisivat, venyisivät ja menisivät heti pilalle. En tiedä pitääkö tämä paikkaansa vai onko kyseessä ainoastaan  tuntemattomamman merkin kirous?

Olen Topin lyhyen taipaleen aikana ostanut tuosta liikkeestä pipoja, huiveja ja harsoja ainakin. On sitä muutama jumpsuit ja paitakin tullut hankittua. Yhteenkään en ole ollut muistaakseni pettynyt. Tällä hetkellä lipastossa on yöpaitoja, parit bodyt ja muutama hassu paitakin. Edelleen käyttökuntoisia, siistejä ja toimivia. Tällä pienellä kokemuksella siis sanoisin laadun olevan ihan yhtä hyvä kuin muillakin merkeillä.

Meidän viereiseen kauppakeskukseen avattiinkin juuri uusi liike ja olen ehkä vähän jopa innoissani. Käytiin tänään kurkkaamassa valikoima ja ihastuin totaalisesti yhtiin housuihin. Sääli vaan, että ne taitavat olla ”tyttöjen” pöksyt… Malli ja harmaan sävy iski kuitenkin niin paljon, että poika sai nyt ensimmäisen pinkin säväyksen lipastoonsa.

”Äiti.. onks tässä pinkkiä?”

 

Paita on myös Name Itistä joskus aikanaan ostettu.

 

Yritin suostutella poikaa seisomaan tai kävelemään, että saisin vihdoin kuvia tänne blogin puolelle. Kaveri on kuitenkin tiukasti päättänyt, ettei kävele jos joku huomaa tai asiaan keskittyy liikaa. Ei siis toivoakaan!

Älkää muuten välittäkö tuosta sotkusta kuvissa. En jaksa esittää mitään täydellistä, jolla koti aina kiiltää. Otan vain kuvat, vaikka Topi olisikin juuri pistänyt hulinaksi.

Tämän enempää en esittele tuon merkin vaatteita, koska en pidä lastani mallinukkena ja pukemalla viitsi pukea toista. Suosittelen käymään rohkeasti ihmettelemässä tarjontaa, jos Name It jostakin läheltä löytyy!

Palatakseni sinne liikkeeseen.. nappasin housut siinä kamalassa tungoksessa käteeni ja olin marssimassa kassalle, kun yhtäkkiä näin sen. Ihana ihana ihana välikausihaalari!

Pakkohan sitä sitten oli sovittaa Topille päälle. Meillähän on tunnetusti sellainen ongelma, että pojalla on pitkät jalat. Melkein kaikista haalareista jää puntit liian lyhyeksi ja muuten haalari istuukin ihan hyvin. Seuraavassa koossa lahkeet riittävät, mutta itse haalari on jättimäinen pussi. On tullut kokeiltua kaikenlaisia merkkejä läpi ja melkein kaikissa sama ongelma. Etenkin Reima on ollut todella iso pettymys!

Sain tutulta Name It:n Softshell -haalarin koossa 92cm meille kevääksi, mutta siinä nuo hihat yms. tuppaavat olemaan vielä liian pitkät. Muuten vaikutti istuvuudeltaan ihan hyvältä. Aika vain väärä. Siitä se ajatus sitten tänään lähti, että jos sovittaisinkin kokoa pienempää pojalle päälle. Lyhyestä virsi kaunis; haalari sopi täydellisesti!

Olin toki vannonut, ettei Topille tule KOSKAAN sinistä haalaria, mutta mieli muuttuu. Tämä sininen on jotenkin kuitenkin mieleeni, kun on sellainen harmahtavaan taittava. Ja väri sopii täydellisesti etenkin silmien suhteen!

Ihan täydellinen väri Topille!

Haalarin ominaisuudet ovat mielestäni oikein hyvät:

Waterproof  8000

Breathable  3000

Windproof


Kyselin vähän tuolla äityleissä kokemuksia Name It:n haalareista ja ne saivat vain kehuja osakseen. Ihmiset ovat olleet tyytyväisiä, ei tullut yhtäkään negatiivistä kommenttia vielä! Lika on helppo pyyhkäistä pois, pitää vettä erittäin hyvin ja kestää loistavasti kulutusta. Monelle haalari on ollut istuva, jos muuten ollut hankaluuksia löytää sopivaa. Suosittelen siis itsekin, että kannattaa käydä haalaria edes kokeilemassa!

TARKOITUS oli tänään ostaa AINOASTAAN saappaat. Topi harjoittelee kävelemistä ja ulos tarvitaan kunnon kengät tottakai. Mietin pitkään valitsenko tavalliset välikausi lenkkarit, kumisaappaat vai jotakin muuta. Yleensähän kumisaappaat mielletään raskaiksi ja ikäviksi käyttää. Ne painavat jalkaa, niillä on hankala kävellä ja muutenkin vain ihan typerät ainakin Topin mielestä.

Lenkkarit olisivat periaatteessa siis olleet ratkaisu pulmaan. Ne ovat kevyet, mutta toimivat. Toisaaltaan eivät taas taida pitää sitä vettä juurikaan. Molemmat? Kamalaa rahanmenoa vain siksi, että ominaisuuksissa pitää olla vedenpitävyys ja keveys.

Sitten huomasin ne. Crocsin kumisaappaat! Kevyet. Vettäpitävät. Pienet ihanat unelmat! Vieläpä keltaisena <3

Näin keväällä tuskin tulee ihan heti niin kuivaa, joten ehkäpä meitä ei katsota kovin kieroon hiekkalaatikolla kumpparit jalassa. Kyseiset kumisaappaat ovat kuitenkin niin joustavat ja mukavatkin jalassa, että mielellään käytetään niitä siihen saakka, kunnes voi ostaa kesäkengät!

Hattu löytyikin jo valmiiksi hankittuna ja onneksi se sopii oikein hyvin kokonaisuuteen, kuten tähän postaukseenkin! Merkki on siis; NAME IT. Paksu, venyvä ja istuu hyvin. Loistava siis! Löytyi ainakin viime syksynä MONISSA eri väreissä. Meiltä löytyy hyllyltä vielä oranssinakin.

Sitten vielä suloisia sovituskuvia:

 

 

Tässä siis teille tällainen postaus tällä kertaa. Paljon puhetta, paljon kuvia.

Mitä te olette pitäneet Name It:n vaatteista? Oliko hyödyllinen postaus?
Kommentit

61 kommenttia
Avatar

Meillä ei kamalasti oo niitten vaatteita, mutta joitain on ja oon ollu kyllä ihan tyytyväinen laatuun. Kestänyt hyvin pesuja. 🙂 Ihania kuvia! <3

Avatar

On kyllä ihana haalari ja sopii hyvin Topille 🙂 Itsellä ei kovin Name It:istä ole kokemusta, mutta mitä lahjaksi ollaan saatu pari bodya niin tykännyt olen 🙂

Avatar

Kiitos! Munki mielestä sopii OIKEIN hyvin 🙂

Kannattaa kyllä tutustua merkkkiin! Tai siis itse ainakin aion 😉

Avatar

Ihanat on kyllä, tollanen pipo kelpais itsellekin 🙂 meille ei ainakaan tällä hetkellä ne name it.n bodyt istu päälle ollenkaan.. tai ne mitä meillä on, ovat pitkiä ja kapeita.. ja Nuutti taas on lyhyt ja ”pyöreä” .. muista vaate kappaleista ei ole kokemuksia

Avatar

Noita pipoja taitaa olla aikuistenkin koossa? 😀 Kannattaa mennä kurkkimaan!

Harmi, ettei bodyt istu sitten teillä.. entä paidat? 🙂

Avatar

meillä on vaan ollut käytössä noita bodeja, niin en osaa sanoa..
Täällä päin ei oo tota liikettä, nuo muutamat mitä meillä on ollu, ni oon kirpparilta löytäny.. tarttis taas tulla joku päivä espooseen päin, jahka saan tän paniikkihäiriön taas hallintaan 🙂

Avatar

Ihana haalari, täytyykin kurkata, mitä värejä tytöille on tarjolla! Meillä on Name It ollut lemppari merkki, koska tyttö on tuollaista ruipelo-mallia ja Name Itin vaatteet istuvat paremmin kuin muiden merkkien. Mielestäni laatu on ollut hyvää, vaatteet ovat säilyttäneet värinsä ja mallinsa hyvin, vaikka niitä on pesty todella usein!
-Mariia

Avatar

Niin on! Mäkään en nyt muista ulkoa mitä värejä siellä oli….

Ja kiva kuulla, että ootte olleet merkkiin tyytyväisiä! Kuulostaa hyvältä! 🙂

Avatar

Mie kanssa oon tykännyt NameItistä, kun sopivat meidänkin hoikkelivauvalle. Ihan sisävaatteita meillä vain on ollut tähän asti.

Itelläkin on Crocsin kumpparit ja ovat huippukevyet jalassa 🙂 Varmasti lapsellekin mieluisa jalkine lössö-keleille 🙂

Avatar

Kuulostaa hyvältä! Mä ajattelin testata enemmänkin näitä tän merkin vaatteita 🙂

Mä haluisin ehkä kanssa Crocsin saappaat.. ne on aika kivat :3

Avatar

Ompas ihanat housut 🙂 Pitää mennä huomenna kurkkimaan, jos ois meijänkin name it liikkeessä. Mäkin lähden yleensä tyhjin käsin sieltä. On siellä ”ihan kivoja” vaatteita, mutta ei niin kivoja, että maksaisin jostain bodysta esim. 12,95€ 😀

Avatar

Noi housut on kyllä ihanat!

En mäkään basicistä noin paljoa maksa 🙂 Jostain oikeesti kivasta voisin maksaa!

Avatar

Meillä on pojalla ollut vauvasta asti Name it vaatteita. Kaikki on ollut erinomaisia laadultaan. Jopa ne kuviolliset 4,95e paidat. Farkut on ihan parhaita! Boozt.com alesta tekee löytöjä pienelle pojalle joten kannattaa kurkkia aina kun siellä ale 🙂

Avatar

Kiitos vinkistä ja käyttökokemuksesta! 🙂 Pitääki tutustua paremmin!

Avatar

Ihana haalari ja väri kyllä sopii oikein hyvin Topille 🙂

Avatar

Onhan tuo ja niin sopii!! 🙂

Avatar

Name it oli aikoinan ainoo merkki mikä sopi meijän poitsulle.. Just sen takia, kun on tommonen pitkä hoikka malli =0) ja tykkään tosi paljon niitten vaatteista! Sieltä saa tarpeeks pitkä punttiset housut ilman et ovat superleveet vyötäröstä!

Avatar

Kiva kuulla, että teille siitä löytynyt sopiva merkki! 🙂

Mä kyllä kiinnostun enemmän ja enemmän tästä merkistä kommenttien perusteella 😀

Avatar

Jee, samis!:) ostin ellenille saman haalarin, joskin vähä eri värissä:) loistava hinta – laatu -suhde!

Avatar

Jee eli samiksia tosiaan! 😉

Toivottavasti ootte tyytyväisiä tohon haalariin:)

Avatar

Meillä odottaa kaapissa poikien jouluna lahjaksi saadut lahjakortit name it:iin. Ajattelin kesävaatteita niillä ostella, tosin tuollaiseen haalariin ihastuin jo viime vuonna… ihana! Meillä ollut muutamia kyseisen merkin vaatteita ja olen ollut tyytyväinen 🙂

Avatar

Kohta pääset lahjakortteja sitten tuhlailemaan! Olispa mullakin! 😀

Avatar

Oot taas jälleen kerran tehny ihania löytöjä ja ostoksia! Sopii vielä Topille tosi hyvin ja nuo keltaiset kumpparit, ihanat! 🙂

Avatar

Niin oon :3 Hyvät löydöt –> parempi mieli! 😀

Niin ja kiitos, sopii kyllä kivasti 🙂

Avatar

Meillä oli sillon vauva-aikana muutama name it:n vaate ja tykkäsin, varsinkin bodeista. Kangas pysyi hyvänä, ei nukkaantunut, virahtanut tai muuttanut väriään. Ne oli myös malliltaan hyviä meidän laiheliinille. 😀

Avatar

Kuulostaa hyvältä! Aika moni tässäkin nyt kehunut 🙂

Avatar

Mulla on ollu NameItistä vähän huonoja kokemuksia poikien vauva-ajoilta, kun ne bodyt veny ja paukku joka suuntaan eikä kestäneet kunnon pesua. Nyt oon ostanu muutamia ”isojen poikien” paitoja ja housuja sieltä ja laatu on ihan eri luokkaa! Ainoa miinus on vaan ne heittelevät hinnat..ihan en viittis 30e maksaa mistään farkkujen tapasista.

No joo joka tapauksessa. Oon siis pohtinu pojille tota haalaria syksyks päiväkotiuralle kakkoshaalariks, kun oon kuullu siitä kans paljon hyvää ja hinta on vk-haalariks aika edullinen. Joten pliis Anette, kerro miten toi haalari toimii käytännössä ja kestää söpöäkin söpömmän Topin remuamiset 😀

Ps.voi ihanuus noita kumppareita!!!

Avatar

Noi hinnat on tosi omituisia. Tuntuu, että jotkut on megakalliita enkä sitten ymmärrä syytä. Onko se juurikin joku matsku vai mikä? Häh? Vois ostajia esim infota 🙂

Ja voin toki kertoa käyttökokemuksia! Kun noin nätisti pyydetään 😉 Tänään ainakin piti tuossa pienessä tihkussa täydellisesti vettä ja poika pysyi jopa lämpimänä!!

Avatar

Mä rakastan Name Itia, a) ne sopii Lugin hoikalle, pitkälle varrelle täydellisesti ja b) niitä ei näy jokaisella ja jokaisessa blogissa. 😀 Oon se musta lammas joka ei tahdo pukea lapselle niitä Mini Rodineita sun muita vain syystä koska ne on IN… Toivonkin ettei Name Itin suosio kasva kovin paljoa jotta voin edelleen rauhassa ostaa sieltä vaatteita näkemättä niitä jokaisella haha. 😀

MUTTA kiitos tästä haalariasiasta koska mulla on ollut tässä maailman suurin stressi välikausihaalarin suhteen ja joudunkin nyt ostamaan UUTENA täältä jostakin (yleensä ostan Suomen FB-kirppareilta ja lähetytän Suomeen ja joku tuo tullessaan mut nyt en pysty) ja oon katellut just Name Itin haalareita mut ei ollut mitään tietoa minkähänlaista on tiedossa! Joten Topin kokemuksia tositoimissa kaivataan täälläkin! 😀

Avatar

Terve musta lammas! Ihan hienoa, ettei kaikki blogit ole täynnä sitä Poppia, Gugguuta, Rodinia ja blaablaablaa…. Kyllä mäkin noista merkeistä pidän, mutta en haluu että tää blogi pursuaa vain niitä. Pitää antaa myös nimettömimmälle merkeille mahdollisuus!

Ja hei, kiva jos oon avuksi! Infoan heti kun tiedän enemmän. Ainakin vettä piti tihkussa loistavasti ja oli lämmin tänään!!

Avatar

Suloinen poika ja tosi kivat vaatteet! Pidän itse myös Name It:n vaatteista, ne sopivat hyvin meidän hoikalle tytöllemme ja ovat kivan näköisiä. =)

Avatar

Kiitos kiitos 🙂

Kiva kuulla, että olet tykästynyt tähän merkkiin! 🙂

Avatar

Sillon kun V oli pieni eillä oli paljonkin name it vaatteita, nyt on jostain syystä jäänyt vähemmälle. Joskus käyn pyörähtämässä 🙂

Avatar

Nyt vaan äkkiä ihastelemaan sinne! 😉 Ehkä innostut uudelleen? 🙂

Avatar

Meillä on ollu muutamia name itin vaatteita ja etenkin yökkäreitä, ja oon tykänny niistä ihan hirveesti! 🙂 Ne yökkärit on vaan aika niukkaa kokoa.. Ja Name itin bodyt on hyviä hoikkeliinille 🙂

Vitsit, pitäsköhän munki koittaa tota haalaria Sypelle, ku meil on sama ongelma noitten lahkeitten kanssa… 🙂 Pitää mennä liikkeeseen käymään 🙂

Sopii kyllä Topille hyvin ja noi sappaat on ihan rakkaus <3

Avatar

Joo on noi aika niukkaa kokoa. Ostankin yleensä yhtä isompaa 🙂

Mä ainakin suosittelen tota haalaria! On niin kivannäkönenkin ja toimivan oloinen! Liikkeeseen siis!

Ja noi saappaat on <3

Avatar

ihanat kumpparit!! 🙂 ja pökät myös 😉 haalariki näyttää kivalta! 🙂 Hyviä löytöjä siis 🙂

Avatar

Kivoja löytöjä on joo! 🙂 Ihan tosi hyvä fiilis.

Avatar

En suosittele aikuisille crocseja: itselläni ainakin jalat hikoaa niissä hirveästi js lisäksi kun ne on pehmeämpää matskua niin myös hajoavat helposti. Itselläni ainakin saappaat on täynnä jälkiä esim oksista kun olen käynyt niillä syksyllä sienestämässä.

Avatar

Aijaa.. jännä! :O

No en ole muutenkaan kova käyttämään saappaita, joten saattanee jäädä kauppaan anyway 🙂

Avatar

Tämä aihe tuli kuin tilauksesta, KIITOS!!!! Ihana haalari ja viikonloppuna pääsen toiselle paikkakunnalle Name it liikkeeseen juuri välikausipuvun ostoon. Tuo haalari näyttää niin kivalle, että toivottavasti löytyy meidänkin poitsulle sama. Tuo näyttää aika kapealta mallilta, mikä hyvä, kun meillä tosi siro poika. Onko tuo siis 86?
Kiva blogi sulla, tykkään 🙂

Avatar

No hienoa, että kirjotin juuri nyt!! 😀

Topilla on yllään 86cm haalari ja poika on jtn 80cm ja 11kg tai sinne päin. Pitkäraajainen.

Ja kiitos, ihana jos jaksat lukea mun höpötyksiä!

Avatar

Tykkään! Hinta ja laatu kohtaa. 🙂 Ostin kuopuksella saman haalarin 😉 ja parasta, että siitä sai sen -25% pois. 🙂 Esikoisella aikoinaan ollu sama haalari (eri kuosilla) ja oli hirmu hyvä ja sopiva meijän pitkäraajaselle. 🙂

Avatar

Jes, kiva kuulla! 🙂

Ja joo toi 25% ale oli kyllä ihan mahtava!!

Avatar

Tosi hyvä asukokonaisuus!
Mun pitäis saada EDELLEEN aikasiks ostaa kurahaalari, takki, kumisaappaat ja kurahanskat…. damn kui voi olla näin vaikeet yhtien vaatteitten osto 😀
Oon viimeaikoina tilaillu hirveesti vaatteita, mut nää hankinnat haluisin käydä ostamassa ihan kaupasta, ainakin ne saappaat on sovitettava… :/

Avatar

Kiitos, munki mieledtä istuu hyvin yhteen kaikki!

Kyllähän se on parempi käydä kaupassa ostamassa tällaiset hankinnat. Saa kokeilla ja kädessä ihmetellä ominaisuuksia 🙂 Reippaasti vain kaupoille sitten! 🙂

Avatar

Noi kumpparit vaikuttaa kyllä oikein hyviltä! Meillä olis kumppareiden etsintä edessä! Täytyypäs heti kattella netistä nuita 😀

Avatar

Ne näyttää törkeen hyviltä!

Suosittelen katsomaan ja harkitsemaan! 🙂

Avatar

Mä käytän kaksosilla paljon Name itin vaatteita 🙂 Ainakin bodyt on olleet tosi laadukkaita, printit kestää pesut hyvin eikä vaatteet ole nukkaantuneet. Oon voinut myydä poikien vaatteet eteenpäin ihan uudenveroisina. Lisäksi on kiva plussa, että niillä on samoja bodyja usein muutamassa eri värissä. Tykkään käyttää pojilla samantyyppisiä, mutta eri värisiä vaatteita että ne tunnistaa.

Ulkovaatteista ei oo mitään hajua, kokeilen ite tänä keväänä Pompdeluxin softshell-haalaria esikoiselle.

Avatar

Oi kaksoset <3 Mäki varmaan pukisin juuri tolla periaatteella. Samat vaatteet eri värit! Name It on siis ainakin teille ihan loistojuttu!

Mä kans mietin Pompin haalaria, mutta…. en vielä osaa muodostaa mielipidettä tuosta merkistä 🙂

Avatar

Aivan ihanat noi välikausi vaatteet, mäkin haluan keltaset kumpparit <3 ja toi tähtipaita sekä tietenkin ite pakkaus topi <3

Avatar

Kaikki on ihan <3

Ja eiku vaan ihanuus kumppareita ostamaan! 😉

Avatar

Taidan oottaa eka että toi mini ees seisoo 😀

Avatar

Hauska lukea palautteita, kun just päiviteltiin kaverin kanssa kuinka pettymys name it on ollut. Ne pienten bodyt oli pääsääntöisesti kamalia; kangas kulahti, printit halkeili ja ne menetti ihan muotonsakin konepesussa ja jotenkin kutistui. Vaikka pesin niitä hellävaraisemmin kun huomasin ettei kestä 60 asteen pesua niinkuin muut vaatteet meillä. 30-40 asteessa ei vaan mielestäni kaikki tahrat ja esim. vaipan ylivuodot lähde… Toki meidän poika oli mallia potra, ei hoikkeliini, ja ilmeisesti noi on sitten muutenkin sopivampia hoikalle vauvalle.

Mutta olen käynyt hypistelemässä noita isompien lasten vaatteita, ja ne on laadukkaamman oloisia. En ole kuitenkaan ostanut, kun ei ole ollut nyt tarvetta. Mutta ihan kiva kuulla, miten toi haalari toimii käytännössä. Hyvä hinta-laatu-suhde kiinnostaa aina.

Avatar

Kurjaa että sulla on huonoja kokemuksia 🙁 Noh, ei kaikille kaikki sovi. Ja ihan varmasti jokaisesta tuotteesta löytyy huonojakin kokemuksia!

Isojen vaatteista mäkin siis pidän enemmän. Ja oon ostanut. Täytyy kyllä pistää haalari koetukselle, että näkee onko siitä mihinkään 🙂

Avatar

Mä tykkään tosi paljon name itin vaatteista. Varsinkin bodeista sillonkun niitä vielä käytettiin. Nyt en oo tulevalle vauvalle hommannu vielä yhtäkään name itin vaatetta, mutta se toivottavasti muuttuu ens viikolla ! 🙂
Mä oon myös kuullut kehuja tuosta haalarista ja haluankin sitä Aadalle testata jos liikkeeseen päästään.

Topi on niin suloinen ja tuo sininen haalari sopii mainiosti Topille! 🙂

Avatar

Aivan uskomattoman loistava VK-yhdistelmä!!!! Sopii niin täydellisesti Topille =o NappiVALINTA!!!

Avatar

Meillä on Name It : n vaatteita ja ollaan oltu tyytyväisiä, ei mielestäni ole mennyt miksikään. Löytyy sisävaatteita, farkut, kevät / syystakki ym ym.

Tosi ihana tuo haalari, täytyy itsekin käydä kyseisessä liikkeessä katsomassa haalareita pojille 🙂
– m

Avatar

Name Itistä olen ostellut niitä ihania harsoja! Siellä on kaikkia värikkäitä, eikä pelkkää tylsää valkoista. Nyt tosin harsoja ei enää tule käytettyä, mutta oli mukavaa piristystä. Itse katselin tuota samaista vk-haalaria, mutta vielä en ostanut. Nuo saappaat on kyllä ihanat ja olen ajatellut itsekin pojalle ostaa samaiset saappaat. Keltainen on vielä lempiväri! 🙂

Avatar

Meillä oli Name Itin bodeja pari ekaa kuukautta käytössä, sitten ne ei enää malliltaan sopinu, vaan piti myydä pois muutama ihana 🙁 Kaikki tuli käytettynä meille ja tosi hyvässä kunnossa oli ja pysy. No tietty oli semmosen 1-2kk ikäsen kokosia ne vaatteet… Liikkeistä en oo koskaan mitään miellyttävää löytäny vaikka aina käyn kurkkaamassa jos osuu kohdalle. Meillä on kans softshelli, se on kaverilta sikahalvalla ostettu ja iiiihana 🙂 Koko on 92, mut kyllä se ihan hyvältä näyttää päällä 😀 hihoja pitää kääriä. Mut meneepä syksyllä vielä, jos ei ota hurjaa kasuvspurttia 🙂

Avatar

Heeei mäki huomasin yhtäkkiä eilen et häh onks tähän avattu name itti!? Oliko tuota haalaria muita värejä? Ja ihanat noi kumpparitkin! Hitsi ku näkisin teidät tuol joskus, ni tulisin moikkaamaan, oon muuttanu tähä kauppakeskuksen viereen 2 kk sit ja hiukan ennen sitä löytäny sun blogin 🙂 t äiti ja tyttö 1, 5v 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä