operaatio äiti - Banneri

Tiedättekö sen tunteen kun omat paukut on loppu? 

Kun väsymyksellä ei ole rajaa. Viime yö (kokonaisuudessan) meni valvoessa kitisevän lapsen kanssa ja putkeen samaa huutoa koko päivä. Selkeä syy itkuun… poskihammas. Nukkuneena kaikkea olisi helpompi jaksaa. 

Sitten päivän päälle vielä ilta samaa itkua ja huutoa. Yötä vasten kaksi tuntia naama punaisena rääkymistä. Ei auta särkylääke, ei auta syli.

Se oma väsymys vaan myllää voimalla kropassasi, kun kannat sitä huutavaa lasta. Päässä paukuttaa tarve edes hetken taukoon. Itku kurkussa vain taistelet ja zemppaat sen lapsen takia. Rankkaa. TOSI rankkaa olla joskus äiti. 

Eräs viisas ihminen aina sanoo, että etsi negatiivisestakin hetkestä AINA edes se yksi positiivinen ajatus.

Noh, poika nukahti vihdoin niihin väsyneisiin käsiini. Pää vasten rintakehääni. Rauhallisena ja tyytyväisenä. Ensimmäistä kertaa varmaan vuoteen sain pitää kaunista nukkuvaa lasta sylissäni. 

Tiedättekö.. se lämmin tunne, että olet tärkeä ja että jaksoit oman lapsesi takia, vaikka itse olit lopussa..

..Saa kuitenkin hymyn nousemaan tästä sysipaskasta päivästä huolimatta. Yksi sana; Rakastan.


Miten teillä poskihampaat ovat vaikuttaneet lapseen?

Kommentit (26)

Siis tämä osui ja upposi! Kiitos yöni pelastamisesta! Täällä juuri hyssyttelen hammasta potevaa poikaa varmaan viidettä yötä ja itku tirskahteli jo silmäkulmasta kunnes tämä teksti sai hymyn huulille. On nuo vaan niin rakkaita, kun vaan saisi heiltä otettua kivut ja tuskat pois. Kaikkea hyvää teille!

Ihana lopputoteamus. Ja siitä täytyykin iloita, että jaksoinpas. Meillä vasta tehdään näitä etuhampaita, ja jo ne kiukuttaa niin kamalasti.. Niitä poskihampaita odotellessa…

Ahh ihana kuulla että jotensakki normaaleja oireita siis mitä täälläki viimenen viikko on kärsitty! Mitään ei kunnolla oo saanu syömään ja nukkumisetki heittäny häränpyllyä + pitkiä itkukonsertteja yöllä ja päivällä.. (tyttö 11/12)

Tsemppiä sinne!!!

Joo normaaleja nää on 😀 Ikäviä kyllä.

Zempit myös sinne!!

Kiukkua ja sellasta levottomuutta eikä mikään oo oikein kelvannu. :/

:/ Kuulostaa samalta.

Meille ei oo tullut vielä yhtäkään hammasta.. Mutta toi tunne kun lapsi nukahtaa syliin pää nojaten rintaa, on ehkä maailman paras tunne! Sitä ei voi edes kuvailla kuinka hyvältä ja tärkeäksi itsensä tuntee<3 äitiysen parhautta 🙂

TOivotaan, että hampit tulee helposti.

Ja joo toi tunne <3 Parhautta. Ihanaa.

Meillä hampaiden tulo on vaikuttanut onneksi vain toiseen sälliin, thank god! Eikä silloin auttanu panadolit tai muutkaan, kuume nousi ja yöt huudettiin. Pahimpana yönä huudettiin 23-04 suoraa huutoa, jonka jälkeen poika nukahti mun syliin pariksi tunniksi. Luonnollisestikaan en pystynyt nukkumaan istualtaan, joten sinä yönä oma unisaldo jäi nollille. Kliseisesti sanottuna, vaikka se yksi huono yö hyvien keskellä tuntuu maailmanlopulta, seuraava voi olla taas parempi. Ja ihana, että osaat löytää siitä huonostakin positiivisia asioita! 🙂

Mulla ei oikein ole antaa mitään vinkkejä, kylmä juoma taisi olla ainoa, joka meillä loppupeleissä auttoi..

No meillä helpotti tuon päivän jälkeen onneksi 🙂 Hammas puski läpi ja se oli siinä. HUH! Toivottavasti seuraavat tulee paremmin 😀

Poski ei piski xD

AI KAMALA mä repesin! 😀

Yhdelle piskihampaalle itkettiin yö muut on tullu itkuitta 🙂

Toivotaan, että täällä sama homma…..

Kyllä meilläkin poskihampaiden tulo on vaivannut. Maalistyttö ripuloi, kipuili ja yöt oli erittäin levottomia. Annettiin tietysti lääkettä ja koetettiin kaikenlaisia konsteja, mutta oikein mistään ei tuntunut olevan apua… paitsi siitä, kun ne poskihampaat sitten lopulta puhkesivat.

Jaksamista levottomiin öihin!

Meillä puhkes läpi. Johan helpotti heti! HUH!

Voi Topi ♡ Kiva että osasit kääntää tästäkin asiasta positiiviset asiat esiin 😉 Elintärkeä taito! ♡

<3 Se on ! Pakko yrittää 🙂

Meillä eka poskihammas teki tiukkaa ja aiheutti unettomia öitä,mutta loput tulleet sitten helpommin läpi. Näin oli ainakin esikoosen kohdalla,nähtäväksi jää,miten on sit tän pienemmän kohdalla aikanaan.

Ehkä meilläkin olisi sama juttu 🙂

On vaivannu… meillä tulee nyt kaikki takahampaat. Tosin yöt nukkuu hyvin eikä tinttaroi mutta kuolaa ihan hirveesti, et kovilla pakkasilla oli vaikeeta mennä ulos kun kypärälakki oli märkä ja leukaan tuli sitkeä ihottuma, kun aina märkänä… nyt tuntuu että helpottaa

Tsemppiä! Ja toivottavasti saat pian nukuttua ja ladattua akkuja

Toivottavasti siellä tosissaan helpottaa 🙂

Kiitos. Oon ladannut akkuja!

Meillä oli ekat poskihampaat ihan kamalat, ja ku teki jokapuolelle kerralla, tietenki, ni sitä itkua riitti pariks viikoks :/nyt noi viho viimeset hampaat on tullu helposti, ei juuri mitään itkuja niiden kanssa! Ja nyt oon onnellinen et meiltä ei puutu yhen yhtä hammasta!

Tsemppiä sinne hammaskiukkujen kanssa, toivottavasti helpottaa pian! <3 ja anna rohkeesti lääkettä vaikka maksimi annos päivässä jos tarve vaatii 🙂

Onneks ei sitten puutu enää! Onnea!

Meillä helpotti päivässä. ONNEKS. Heti kun tuli läpi… se oli siinä 🙂

Meillä huudettiin, kiukuteltiin ja valvottiin melkein kuukausi putkeen, kun poika teki kaikki poski- ja kulmahampaat kerralla. Olin melkoisen koomassa kun en saanut nukuttua kun 4-5h per yö ja päivätkin meni lähinnä lohduttaessa. Särkylääkkeellä ei ollut mitään vaikutusta enkä ihmettele ollenkaan kun niin monta hammasta tuli kerralla. 🙁 Mutta parempi näin että tuli kaikki kerralla kun niin että joka kuukausi on suu kipeä. Meillä osui silloin 1v hammastarkastus siihen kohtaan kun hampaat oli juuri puhjennut/puhkeamassa niin oli se hoitajakin ihan kauhuissaan siitä miten kipeä suun täytyy olla. : [

Huh huh.. KAIKKI? On ollut varmaan ihan kamala koettelemus.

Onneks selvisitte siitä ja se on nyt ohi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X