operaatio äiti - Banneri

Tein eilen ison urakan ja siivosin lukulistani. Niiiin moni on sulkenut bloginsa tai pistänyt sen piiloon. Tauolla, kun olin.. seurasin aika huonosti kenenkään kuulumisia.

Haluan kyllä listoilleni lisää blogeja. Joten, jos tunnistat itsesi seuraavasta; linkitä blogisi alle kiitos!

Blogi saa olla suhteellisen aktiivinen, liittyä mielellään lapsiin ja rakastan kuvia! Laadulla ei ole väliä eikä ulkoasulla, kunhan luettavaa löytyy.

Kiitos jo etukäteen. Esittelen muutaman löydön sitten omassa postauksessa!

Sen lisäksi haluan aivan välttämättä päästä kysymään teiltä,  että mitä mieltä olette olleet blogin paluusta? Varovaisesti toki vielä kirjoittelen ja haen takaisin sitä tuntumaa, joka ennen taukoa oli. Haluan rehellisesti risuja ja ruusuja, onnistuuko se? Julkaisen palautteen oli se sitten negatiivinen tai positiivinen, kunhan haukkuminen jätetään pois. Lupaan myös vastata palautteeseen!

Ja olisi todella kiva, jos kertoisitte blogin lukijoina postauksista. Mitä haluaisitte lukea ja mitä ette? Lopulta kuitenkin teen päätökset itse, mutta tottakai kuuntelen teidänkin mielipiteitä.

Loppuun vielä julkistan arvonnan voittajan, joka vähän myöhästyi mökkireissun takia.

Onnea voittajalle! Palataan asiaan FB:ssä 🙂

Kommentit (59)

Sun blogis on just täydellinen tällaisena kuin se on ja pidän sun kirjotustyylistä!:) pysy sellaisena kuin olet, ihana! 🙂 <3

http://einiinhallittukaaos.blogspot.com/

Tässäpä mun. 24-vuotias kahden pienen lapsen äiti kertoilee omasta arjesta ja elämästä. Tykkään sisustuksesta, kirppareista, vaatteista, leipomisesta, reissaamisesta ja kaikesta kauniista. Ja niistä myös kirjoitan.

Täällä kirjottelee yks 09/12 syntyneen pojan äiti, mitään tiettyä kategoriaa mun blogilla ei ole, kirjotan milloin mistäkin tietenkin suurin osa liittyy lapseen ja meidän arkeen ja tapahtumiin. Käy kurkkaamassa 🙂 musta on ollu tosi kiva kattoa kun topi on niin samanikänen ja ”olonen” kun meidän joonatan, hiustyyli on sama ja monesti bongaan teidän kuvista meidän vaatekaapista löytyviä vaatteita 🙂 http://annsofiekristiina.blogspot.com/?m=1

Jonna: mä yritin tolla sun linkillä päästä blogiisi mutta sitä ei ole olemassa? Onko siinä kirjotusvirhe?

http://koisonkasvatus.blogspot.com/ En tiedä onko tämä mitä haet mutta linkkaan kuitenkin 🙂

Omista kommenteistani Bongasin tämän sun blogin joskus aikanaan, jäin seuraamaan ja olenkin käynyt ajoittain kurkkimassa oletko palaillut!
Mukavaa että olet jälleen maisemilla 🙂 olen tykännyt sun blogissa erityisesti lastenvaatepostauksista kuvineen ja niitä olisi kiva lukea jatkossa ehkä enemmänkin.

http://kaaosmekkoja.blogspot.com
Mulla on sun pojan kanssa samassa kuussa syntynyt tyttö. Lisäksi meidän perheeseen kuuluu mieheni, jolla diagnosoitiin Aspergerin oireyhtymä tässä alkuvuodesta. Kirjoittelen perheestä, äitiydestä, lastenvaatteista, kaikesta mikä mieleen juolahtaa. Tykkään syvällisestä pohdinnasta. Yritän päivittää vähintään joka toinen päivä, tosin aina se ei onnistu. Tänään vasta törmäsin sun blogiin ja vaikuttaa sellaiselta, että taidan jäädä lukemaan.

Olen pienen pojan äityli, vaikka en kirjoitakkaan varsinaista mammagia niin tykkään jakaa asioita äitiydestä ja kasvatuksesta. Lisäksi olen aika syvällinen pohdiskelija luonne joka näkyy myös kirjoituksissani ja niitä tulee olemaan siellä jatkossakin, vaikka tiedän, että osa ei syty samankaltaisista jutuista. Arvostan sinua bloggaajana juurikin niiden mielipide kirjoitusten vuoski ja lisäksi vaikutat niin hyväsydämmiseltä ihmiseltä joten tosi ihana kun jatkat tätä omana itsenäsi. Tässä vielä linkki blogiini mikäli haluat seurailla meitä:) <3

http://taniansilmin.blogspot.com/

Palasin blogimaailmaan pienen tauon jälkeen. Sinä aikana on tutu hyvät bloggarit häipyneet ja hiukkasen ollut itselläkin hakusessa löytää niitä ”sydänblogeja”, joita on pakko lukea ja pakko kommentoida. Toki oakin postaus tahti on ollut vhän ailahteleva. Kahden pienen lapsen ja eurovaalikiertuun kanssa aikaa ja voimia ei enää ollut bloggailuun, vaikka ajatuksia olisikin ollut jaettavaksi. Asiaa ei tietenkään bloggailun osalta parantanut se että kaiken tämän lisäksi voimia vei alkuraskauden väsymys ja eova olo.

Nyt kumminkin taas myös bloggauksen parissa kaiken muun ohella. Pidän muutamaa blogia, joista vanhemmuuteen ja ihmisenä kasvamiseen liittyviä aiheita pohdiskelen blogissani ”Kädestä pitäen”
http://elinalappalainen.blogspot.com/

”Itsensä likoon laittamista, peiliin katsomista, haastamista. Mistä on lapset tehty? Mistä meidät vanhemmat? Neuvojen ja ohjeiden ristitulessa, uutta elämää kasvattamassa. Tämä on blogini vanhemmuudesta. Tervetuloa mukaan!”

Hensqq.blogspot.com
25v osa-aikainen äiti-ihminen. Lapsia ja lapsettomuutta blogissa.

Käyn linkkejä rauhassa omaa tahtia läpi! Kiitos kaikille 🙂

http://parempiayhdes.blogspot.com/

Oot joskus tainnu lukeakkin, mutten tiiä luetko enää, joten linkitinpä varuiks 😉

Mä toivon lisää asunto esittelyä!
Ja sitten Topista joku kehitys – postaus tyyppinen juttu, mitä osaa tällä hetkellä, viimesimpiä mittoja ymym. 🙂

Luen edelleen! 🙂 Yritän nyt kommentoidakin enemmän.

Topista on tulossa joo 🙂 Pitää vähän vaan pikkuhiljaa miettiä mitä kirjoittelen. Ja asunnosta esittelen kai Topin huoneen seuraavaks 🙂

http://littlemoregirlythings.blogspot.com/

21vuotias äiti, kaksi pikku prinsessaa, lähtölaskenta häihin, perus arkea, höpötystä ja asiaa, miten tuota nyt vielä kuvailisi : p

Musta oli kiva että palasit! Oon aina pitänyt suo tosi hyvänä kirjoittajana ja tykännyt lukea sun blogia! Mahtavaa, että olet taas täällä : )

Newmaam.blogspot.com 🙂

06/2013 syntyneen pojan kasvutarinaa, touhuja ja menoa. Mun juoksutreeniä ja jonkinlaista elämäntapailua. Kissoja. Kuvia (paljon myös niitä kännykällä napattuja). Monenlaista ja pari krt/vko vähintään päivittelen 🙂

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

http://bbeingmmother.blogspot.com/

Olen pian 20v kahden lapsen äiti, Pohjois-Savosta. Lapseni ovat syntyneet 02/2012 & 01/2014. Perheen isä on kotoisin Nepalista ja hän on syntynyt 07/1988 🙂 Blogissa mm. äitiyteen liittyviä juttuja, reseptejä, sekä valokuvausta 🙂 Käsi sydämmellä sanon, että postaus tahti tulee kiristimään n.5 krt/vko kunhan tässä kuussa uuden koneeni kotiutan 🙂 Toistaiseksi olen ollut kuukausia ilman konetta :/

http://vauvamahassa.blogspot.com/

18v. Äiti,Joonatan 1/13 & pikkusisko 5/14. Arkea, lastenvaatteita, kuulumisia. Viime viikkoina ollut hiukan hiljaista, kun arki alkaa vasta rullaamaan 😀

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Ihanankarmea.blogspot.com

Kiva kun taas kirjoittelet 🙂 Mukavaa kesää sinne!

suvishomesweethome.blogspot.com

26-vuotias nuori nainen kirjoittelee elämästään miehen ja 6/2013 syntyneen pojan kanssa 🙂

http://distressedfairy.blogspot.com/

Blogia kirjottelee 20-vuotias naisenalku 🙂 Blogini on kattaus kaikkea elämästäni. Kirjottelen kuulumisiani, hyviä&huonoja hetkiä melko avoimesti. Teen myös erilaisia teema postauksia millon mistäki. Mielipiteitä,vaatteita,ajatuksia,eläimiä,läheisiä ihmisiä ja kaikkea muuta elämästän.

http://therealmofmaria.blogspot.com/

Blogia kirjoittaa 23-vuotias helsinkiläinen tekstinkäsittelijä, vaimo ja tuleva äiti. Kirjoitan positiivisella otteella elämäni tapahtumista, raskaudesta ja sisustuksesta. Ajoittain syvällisempää pohdintaa mieltä askarruttavista asioista.

http://odotanunelmaani.blogspot.com/

Itsekin olen seuraillun blogiasi jo kauan 🙂 Olen hetken aikaa kirjoitellut blogiini ja yritän tässä päästä kunnolla bloggailuun sisälle. Ehkä kasvonikin uskallan paljastaa vielä joskus. Ja päivitystahtiin yritän tehdä muutokset, vuorotyö ja raskaus -yhdistelmä ei oo mun juttu. Lopputuloksena tajuton väsymys. Mutta onneksi kohta voi jäädä kotiin! Oon kiinnostunut lukemaan vauva/lapsi-arjesta ja kaikkeen siihen liittyvästä 🙂 Muiden kokemukista voi oppia! Itsekin tykkään kuvista!

Einiinidyllinenperhe.blogstop.com

Oho, mä en yleensä koskaan voita mistään mitään 😀 Laitanpa sulle FB:ssä viestiä asian tiimoilta 🙂

Nyt voitit! 🙂

http://pintapuolta.blogspot.com/

Oon ihan pian kuusitoista täyttävä iloinen tyttö ja kirjoitan blogiini laajasti eri aiheista. Tykkään kirjoittaa syvällisempiä mielipide postauksia ja niitä näkyy blogissa aika usein.Sydäntä lähellä on vauvat,valokuvaus,ystävät,leipominen yms 🙂

Mun mielestä on kiva kun jatkoit blogin kirjoittamista, sulla on tosi kiva blogi ja kirjoitat hyviä postauksia :)!

http://aidinsuusta.blogspot.com

Blogin takana häärää 27-vuotias lastenvaatefriikki mutsi jolla esikoinen 1v4kk ja kakkosen la oli ja meni ja odotetaan saapuvaksi hetkenä minä hyvänsä. Sisustetaan vasta valmistunutta taloa ja nautitaan hetkestä. ❤️ Tervetuloa kurkkimaan meidän menoa!

Kivaa kun oot taas menossa mukana! 🙂

http://themomentofourlove.blogspot.com/

Lapsiin, äitiyteen, raskauteen, perheeseen, kaikkeen mahdolliseen liittyvä blogi.
20 vuotias äiti, kuorma-autokuskin vaimo ja pikkukakkosta odottava nuori nainen.
Yritän kirjoitella suht usein. Liity ihmeessä seurailemaan jos kiinnostuit 🙂

http://pumppipirkko.blogspot.com/

Mikäli elämäntaparemontti kiinnostaa..? 🙂 Matka suht vasta aloitettu ja blogissa tarkoitus ruotia sitä elämänmakuisesti, rehellisesti ja huumorilla höystettynä! 🙂 Rinnallani kulkee Personal Trainer, joten kokemuksia siitäkin blogissani 🙂 Tervetuloa lukijaksi!

Mun blogin nimi on jotta muistaisin aina. En saa nyt puh laitettua linkkiä. Olen 26v, 2v tytön äiti. Perheeseen kuuluu myös mies ja 2 koiraa 😊 blogissa kerron meidän arjesta.
Lisää lukijoita olisi kiva saada 😜

http://aitijamelukylanlapset.blogspot.com/

Blogi äidistä ja neljästä ihanasta lapsesta. Arkea, haaveita, äitiyttä, valokuvia, ”sekalaista” höpinää ja välillä sisustusta pienellä budjetilla. 🙂

Oonki seuraillu sun blogia jo 🙂

http://perhearkea-anna.blogspot.com/

kahden lapsen äiti kirjottelee eniten arjesta. Arki koostuu kotona himmailusta (ainakin toistaseks, en tiedä koska työ/koulu kutsuu) shoppailusta, liikunnasta…..oikeestaan ihan mistä vaan maan ja taivaan välillä 😉 Pyrin kirjottamaan 1-2krt/vko, välillä useemminkin.

Kerkesin seurailla sun blogia jonkin aikaa ennen tauolle jäämistä, mutta ehdottomasti kiva kun oot taas palaillu kirjotteleen 🙂 siitä se taas lähtee! <3

http://elsanblogitus.blogspot.com
Matkassa mukana 1kk tyttö ja aviomies. Tällä hetkellä pinnalla on itsekurin etsiminen synnytyksen jälkeen ja liikunnan lisääminen kuntoutumisohjelmaan. Vaihtelevasti kuvia, tulevaisuudessa vaatekuvia, vauvanvaateshoppaikua, kirppisbongailua ja paljon mielipiteitä ja kuulumisia. 🙂

Niin ja totta kai jatkat, mikä kysymys se nyt oli?? 😀 Ihania vaatevinkkejä ja paljon kuvia, love it ♥

http://saraisuus.blogspot.com/
24v äippä kirjoittelee milloin mistäkin. :p 5v tyttö ja 1,5v poika menossa mukana. Blogi päivittyy välillä tiuhaa tahtia ja sit välil vähän vähemmän.

Kiitos linkistä. Liityin lukijaksi! 🙂

http://satukoheltaa.blogspot.com (ja ”sisarblogi” http://urheataistelija.blogspot.com)
28v äiti kirjoittelee milloin mistäkin. Tällä hetkellä blogi keskittyy aika paljon uuteen vauvaan valmistautumiseen. Ennestään arjen vauhdista huolehtivat 5/09 ja 5/11 syntyneet pojat. Tällä hetkellä blogi päivittyy jopa päivittäin, välillä sitten kerran viikossa. Aina vähän fiiliksen mukaan. Lähes jokaisessa postauksessa on myös jonkunlaista kuvaa.

Kiitän linkistä 🙂 Tutustun vielä ajallaan blogiisi lisää. Lukija!

Sama vanha tuttu blogi jo sulle, http://sekundaarisestilapsetonko.blogspot.com, oot kivasti käynyt kommentoimassa, ahkerampikin saa olla 😉

Tykkään siitä,että teit paluun. Oman blogini aihepiirin ympärillä pyörivät asiat kiinnostavat eniten, onko sulla sellaisista vielä/ enää kirjoitettavaa? Vähiten yleensä blogeissa kiinnostaa vauva/lapsiarki, sitä lapsiarkea kun oma elämäkin on täynnä ja livekavereiden kanssa tulee vaihdeltua niistä kuulumisia.
vaatepostaukset on kivoja! Shoppailupostaukset, parisuhdepostaukset jne.. Mutta EI ruoka!

Joo luen sun blogia ja pikkuhiljaa alan aktivoitua, kun pääsee tähän hommaan sisään 😀 Saa rytmin oikeeks että lukee muiden postauksia!

On mulla niistä kirjoteltavaa. En vaan oo vielä varma koska avaan taas tilannetta enemmän, pitää miettiä ja edetä rauhassa. Ruokapostauksia mulla on koko blogihistoriassa tasan yksi 😀 Ei ihan mun juttu! Kiitos ideoista 🙂

http://cindderella.blogspot.com/
Lapsiin/äitiyteen liittyviä juttuja kirjottelen jonkun verran, mutta en pahemmin tytöistäni kuvia julkase=)
Mulla on täys sillisalaattikaaos toi blogi, suurimmaks osaks varmaan mielipiteitä, mokailuja, iloja, suruja,pärräystä ja ihmettelyä. Oon ihan sairaan hauskakin………..

Sun blogi ei ehtinyt mulle tulla kauhean tutuksi ennenkuin lopetit, mutta sen verran kuitenkin, että ehdin innostua. Joten oon iloinen että palasit=) Oot aidon oloinen kirjoittelija.

Hauska esittely ainakin 😀 Näytti kyllä tosi kivalta sun blogi! Jäin lukijaksi.

Ja kiitos että annoit palautetta! Yritän ainakin olla aito ja sanoa rehellisesti mun mielipiteet.

http://mammavaara.blogspot.com/

29v neljän tytön äiti kirjoittellee kaikesta maan ja taivaan välillä. Nyt blogin postauksia täyttää eniten vajaa 2 viikkoa sitten syntynyt vauva ja tavallinen vauva-arki.
Pikku hiljaa olisi tarkoitus päästä pois vaaleanpunaisten vauvalasien takaa ja palata vanhoihin monipuolisempiin postauksiin 🙂

Oonki seurannut sun blogia ja listoilla edelleen! 🙂

http://thebabystepp.blogspot.com/
Blogia kirjoittaa 23-vuotias, 2/13 syntyneen pojan äiti. Meidän perheen arkea, shoppailua, sisustamista ja paljon muuta. Pyrin kirjoittamaan joka päivä, mutta ainakin 1-2 kertaa viikossa ! 🙂 Aktiivinen blogi siis kyseessä 😀 Käyhän kurkkaamassa ja liity lukijaksi, jos kiinnostuit 🙂

Kiitos 🙂 Liityin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X