operaatio äiti - Banneri

Tauolta palattuani näin hyvän tilaisuuden muokata vähän blogin sisältöä. Ajattelin kirjoitella välilehtien tekstit uudelleen ja aavistuksen ehkä jopa paremmin.

Olen huono kirjoittamaan pakosta, joten päivittelen sivut sitä mukaan, kun inspis sattuu iskemään.

Ensimmäisenä kirjoitin Esittely -sivun ja täytyy myöntää, että jännitti todella paljon julkaista se. Älkää kysykö.. vastausta ei ole. Ehkä olen ujo, tavoittelen liikaa täydellisyyttä tai stressi virtaa suonissani joka hetki.

Tässä kuitenkin itse teksti, jonka pääset myös tosiaan lukemaan klikkaamalla yläpalkista   ESITTELY  -kohtaa.

Täällä ruudun takana istuu 24-vuotias haaveiluun taipuvainen tyttö.


Hei, olen Anette ja rakastan kirjoittamista!


Operaatio Äiti. -blogi toimii paikkana, jonne voin purkaa ajatuksiani niin hyvässä kuin pahassakin.


Äitiys on eräänlainen matka, jonka jokaisen sille polulle astuneen on käytävä. Uusi käännös ja jokainen uusi askel tuo mukanaan paljon opittavaa.

Jaloissani pyörii 10/12 syntynyt pieni ja ihmeellinen poika, joka sysäsi minut tälle tuntemattomalle reitille. En ole valmis äiti, olen vielä hyvin keskeneräinen enkä edes tiedä tulenko koskaan olemaankaan valmis. Siitä nimi ”operaatio”.


Tällä hetkellä tiedän ainoastaan, että äitinä olo on mahtavaa ja haaveilen jo toisesta nyytistä, jonka saisin sulkea syleilyyni. Joskus pelkkä toivominen ei riitä, koska eihän elämässä voi kaikkea saada vain sormiaan napsauttamalla.


Olen ihminen, jolla siintää taivaanrannassa aina utuinen kuva jostakin paremmasta. Milloin se on uusi asunto ja milloin unelma äkkirikastumisesta.


Avoimuus, nöyryys sekä rehellisyys ovat kuitenkin arvoja, joihin pyrin.


Luonteeltani olen äärettömän ujo ja uusiin paikkoihin lähteminen on mahdotonta ellei joku tule ja raahaa sinne väkisin. Viihdyn hyvin itsekseni esimerkiksi metsässä kamera kädessä. Kesäinen vesisade, ilta-aurinko tai syksyn kirpeä tuulahdus.. asioita, jotka saavat isoimmankin murheen katoamaan hetkeksi. Sanomattakin varmaan selvää, että rakastan luontoa!


En kuulu isoihin joukkioihin, vaan kerään ympärilleni pieniä helmiä, joista pyrin pitämään ikuisesti kiinni. Myönnän, että olen vaikeasti lähestyttävä, mutta ystävyyden syttyessä kuin tahra tapetissa.


Pinnallisiin intohimoihini kuuluu lastenvaatteet, shoppailu ja listaa lievittämään kirppistely. Voisin käyttää tuntikausia tuijotellen pieniä paitoja ja niihin sopivia housuja.


Aion luonnollisesti kirjoittaa paljon äitiydestä ja lapsestani; arjesta. Tarkoitukseni on kuitenkin tehdä se omalla persoonallisella tavallani ja elävöittää tekstiä lukuisilla kuvilla. Pidän tätä blogia itseäni varten päiväkirjana, joten aiheet voivat pomppia yhdestä jutusta kolmanteen. En lupaa postata päivittäin enkä lupaa oikeastaan muutakaan. Spontaanius on valttikorttini.

Tulet tätä blogia selailemalla löytämään ihan varmasti juttua eläimistämme, lastenvaatteista, kirpputori löydöistä, uuden kodin epätoivoisesta sisustamisesta sekä ikuisuus projektista, joka kantaa nimeä laihduttaminen. Avaan suuni myös kipeämmistä asioista, kuten sekundäärinen lapsettomuus.


Jos jaksoit lukea koko esittelyn pitkästymättä, voi olla toivoa, että tulet viihtymään blogin parissa.

Arvostan paljon lukijoitani ja kommentit saavat minut aina todella iloiseksi!♡ Anette, joka yrittää bloggaamisen ohella olla äiti, vaimo sekä ystävä.Kommentit (14)

Tämä sinun kertomus itsestäsi kosketti minua. Vaikutat niin ihanan empaattiselta ihmiseltä ja löydän teksteistäsi paljon samaa mihin voi samaistua! <3 Mukavaa, kun jatkat bloggausta! <3

Kiitos ihanasta ja rohkaisevasta kommentista! Onpa kiva taas kirjoittaa 🙂

Tosi kiva esittely ! 🙂

Kiitti 🙂 Kiva että kommentoit!

Hyvähän tämä oli 🙂

Perus minä vastais.. että hyvä, mutta vois olla parempi! 😀

Kiva uusi esittely 🙂

Jee! Sille että tykkäsit!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X