operaatio äiti - Banneri

En olekaan täällä maininnut, että blogi sai mahdollisuuden päästä tekemään yhteistyötä erilaisten juttujen parissa. Käytännössä ja lyhyesti se tarkoittaa tuotteita testaukseen, arvontoja ja alekoodeja etenkin teille lukijat!

Klikkaa kuvaa tutkiaksesi sivuja enemmän:

Aika nopeasti sain sähköpostiini ehdotuksen, jossa tehtäisiin pieni yhteistyö erään verkkokaupan kanssa.

Oletteko kuulleet Tiltulasta ennen? Se on verkkokauppa, josta voi ostaa erilaisia tuotteita vauvalahjoista nahkatossuihin. Kävin heti vierailemassa sivulla, johon en itseasiassa ollut ennen törmännyt. Bongasin sieltä paljon hahmovaatteita, todella mahtavan lahjakassin ja vauvakutsuille tarvikkeita.

Kiinnitin kuitenkin huomioni etenkin niihin tossuihin, joita tämä yhteistyökin koski. Meillä on muutamat sisäkengät ollut aikaisemminkin, mutta ei vielä yhtiäkään hyviä. Merkkejä en muista ulkoa. Topin mahdollisen päiväkodin aloittamisen takia olin aika innoissani tästä mahdollisuudesta päästä kokeilemaan vielä yhtiä tossuja!

Kuosit ovat oikeasti kivat! Miellyttää todella paljon omaa silmää ja meille lähtikin tilaukseen Rokkitossut!

”Nahkatossut on valmistettu käsin korkealaatuisesta, italialaisesta nahasta. Mokkanahkaisen pohjan lisäksi pohjassa olevat liukuesteet takaavat turvallisen menon. Tossuissa käytetyt materiaalit ovat myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä.”                           – Kuvat  ja  teksti Tiltula.fi

Haluan muistuttaa, että arvioidessani tuotteita, teen sen rehellisesti. Jos tavara ei miellytä, sanon sen suoraan!Pakko ensinnäkin kehua, että paketti tuli jossakin vuorokaudessa. Todella nopeaa toimintaa! Olin varautunut odottamaan paljon pidempään. Olin myös todella helpottunut, koska sivuilla oli tarkka ohjeistus koon valitsemiseen:


”- Mittaa lapsen jalka sopivan koon määrittämiseksi ja valitse oikea koko alla olevan taulukon mukaan. Lisää jalan mittaan 1-1,5 cm kasvu- ja käyntivaraa. Valitse aina mielummin hiukan liian iso kuin liian pieni koko. 

– Helpoiten saat jalan mitattua laittamalla lapsen seisomaan paperin päälle ja piirtämällä viivat kantapään kohtaan ja pisimmän varpaan päähän. Pienen lapsen jalan voi mitata mittanauhalla. 


Koko Sisäpohjan pituus 
S (20) 12,5 cm 
M (21) 13,5 cm 
L (22-23) 14,5 cm 
XL (24-25) 15,5 cm 
2XL (26-27) 17 cm 
3XL (28-29) 18 cm”
Otin Topille koon XL, koska pojan jalankoko on muistaakseni 14,8cm ja tossut olivatkin juuri sopivat. Pysyvät jalassa, kasvuvaraa on oikea määrä eivätkä ne ainakaan kiristä.


Ihan kamalasti aikaa ei ollut testaamiseen, mutta näin kotikäytön kokemuksella näytän peukkua. Miellän nahan materiaalina aina tosi jäykäksi, mutta nämä ovat kyllä pehmeät ja mukautuvat. Tossujen ehdoton valttikortti on liukuesteet pohjassa! Meillä on kotona laminaatti ja poika meinaa aina kaatuilla sillä. 


Topi oli tosi ylpeä uusista ”kengistään” ja poika on oikeasti aika valikoiva popojen suhteen. Epämiellyttävät piilotetaan aina jonnekin hyllyn alle ja kaapista haluttaisin jalkaan aina pelkät crocsit, joten kaipa Topikin tällä tapaa kertoi arvostelunsa tossuista; KELPAA!

Päätin ottaa rokkitossukat mukaan jopa Bulgariaan. Ne eivät ole hiostaneet liikaa helteillä ja ovat mukavan pienet pakattaviksi. Hotellihuoneessa on kivempi mennä niillä kuin paljailla varpailla.

Minä siis suosittelen tilaamaan ja testaamaan itse!! Jo lause; tossuissa käytetyt materiaalit ovat myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä”, saa pienen ekominäni hihkumaan innosta. Mielestäni hintakaan ei ole kilpailijoihin nähden korkea.

Tästä postauksesta taisi tulla vähän mainostava, mutta kehun mielelläni tuotteita, joihin olen tyytyväinen!

Tiltula.fi laittaa tossut alennukseen vielä tämän yhteistyön kunniaksi! ( 16,90e )Hopihopi kurkkimaan, jos innostuit! Tarjous voimassa 31.7. asti!

Kommentit (7)

Valittavia kuoseja oli vaan nuo 4? Ite tilannu tohvelisankarilta starchildin tossut. Oli kyllä äärimmäisen vaikea valita vain yksiä kun oli niin paljon ihania 🙂

mulla linkki toimi kun painoin tiltulasta 🙂

Sellainen pieni toive, että olisi kiva, jos näihin yhteistyöpostauksiin laittaisit linkin, jolla pääsisi suoraan tuonne sivulle. Nimim. vastaherännyt pallomaha, joka yritti klikata tuota ”Tiltulasta”-sanaa linkin toivossa.

Itseasiassa! Siinä oli linkki, mutta en tiedä mihin se katosi? Postaan kännyn avulla Bulgariasta, joten saatan syyttää sitäkin 😀

Ihan varmana löytyykin 🙂

Mutta niiden laadusta, kunnosta ja kokemuksesta en osaa sanoa sitten mitään. Eikä kaikki halua käyttää ebayta tai saati osaa.

Mun mielestä tää oli hyvä kauppa tilata ja sieltä löyty ihan mahtavat kuosit, joista oli helppo valita! Viikon käytön jälkeen tykkään tooosi paljon 🙂

Ebaysta löytyy paaaljon valikoimaa, kun hakee ”baby leather shoes” ja hinnat nahkatossuilla yleensä noin 10e (ei postikuluja).

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X