operaatio äiti - Banneri
Kuulinko oikein? Olet istumassa juuri koneen ääressä väsyneenä arkeen, sisälläsi kutkuttaa pieni kaipaava ajatus ja maiskutat tyhjää suutasi. Ajatuksesi huutaa jotakin hyvää niin lujaa, että jopa minä kuulen ne!   Vitsivitsi! Piti kysyä; kuinka moni teistä rakastaa herkuttelua? Myönnän olleeni heti ensimmäisten joukossa nostamassa kättäni pystyyn! 
Olin ennen mieletön jäätelöfriikki ja saatoin kiskaista litran putkeen ihan helposti. Raskausaika kuitenkin pilasi ihan kaiken, koska yksi pahimmista ällötyksistä oli alusta loppuun saakka jäätelö. Etenkin vanilja!! Topi syntyi ja jätski maistui vieläkin ihan puulta. Harmistelin usein tätä seikkaa, koska en olisi halunnut luopua tuosta makunautinnosta. Ei uponnut kesäjäätelöt, ei kuutiot ei edes amerikkalaiset erikoisherkut. Jossakin vaiheessa luovutin ja annoin olla. 
Kuten joku ehkä tietääkin, olen töissä kaupassa. Yhtenä päivänä meillä oli maistatuksessa ihan uudenlainen jäätelö, josta en ollut ennen kuullut. Kyllähän sitä aina pitää edes maistaa, vaikka ei välttämättä tykkäisikään. Ja se kannatti! Meinasin siltä seisomalta kaapata purkin syliini ja piiloutua takavarastoon syömään loput. Jäätelö oli niin hyvää, että järkikään ei keksi sopivaa sanaa tähän.
Jotkut saattavat ajatella, että blogeissa yhteistöiden idea on kehua tuotetta palkkiota vastaan. Olen aina painottanut, että en tule myymään blogiani tai mielipiteitäni mistään summasta. Tämä yhteistyö on kaikenlisäksi lähtöisin täysin omasta ideastani! Topin synttärit tekivät tuloaan ja suunnittelin jo pitkään laittavani jäätelöbuffetin pystyyn. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että minkähän merkin jäätelöitä sitä tarjolle tulisi. Halusin kirjoittaa näistä jätskeistä kerralla enemmän – ihan oman postauksensa verran, koska kaikki eivät ole merkistä vielä kuulleet. Mielestäni on menettänyt aika paljon, jos ei ole vielä kokeillut 3 Kaverin Jäätelöitä. Siitä sitten keksin yhteistyö-idean ja otin heihin yhteyttä. He lähtivät mielellään mukaan!

3 Kaverin Jäätelö on kotimainen tehdas, joka sijaitsee Helsingissä. Se nimensä mukaisesti on perustettu kolmen kaveruksen toimesta (Heikki, Ilkka ja Sauli) ja hauskinta tässä on, että he aloittivat toimintansa samana vuonna, kun Topikin syntyi; 2012!
Miksi sitten kannattaisi valita juuri tämä jäätelö eikä esimerkiksi monien suosioon noussut Ben & Jerry’s ? Perustelen tähän asiat, jotka ovat vaikuttaneet omaan valintaani. Samat tiedot löydät myös yrityksen nettisivuilta. Jäätelö on kotimainen ja kotimaisuutta ei voi ikinä suosia liikaa. Itselleni on tärkeää tietää, ettei ruoka matkaa satoja kilometreja ja on jotenkin helpottavaa, että jäätelö on suhteellisen tuoretta. 3 Kaverin Jäätelö painottaa puhtaisiin ja raikkaisiin raaka-aineisiin, jotka ovat myös lähellä tuotettuja. En tiedä teistä, mutta onhan se kiva, että syömäni jäätelö on tehty kotimaisten tilojen maidosta/kermasta ja marjat on poimittu esimerkiksi oman kotisuomen metsistä.
Nykyaikana etenkin äidit kiinnittävät paljon huomiota keinotekoisiin aineisiin ruoissa. Kuluttajat taas ovat tarkkoja siitä, että se tavara on oikeasti kanssa täyttä tavaraa. Mielestäni on todella hienoa, että näissä jäätelöissä on tuo seikka otettu huomioon! Niissähän ei käytetä mitään keinotekoisia maku-, väri- tai aromiaineita eikä etenkään tungeta ilmaa sekaan täytteeksi. Maut syntyvät aitoudesta ja kotimaisuudesta.
Siinä oli se vähän virallisempi osio, jossa esittelin toimintaa. Nostan hattua yrityksen tärkeistä valinnoista tuotannon suhteen! Maku on kuitenkin lopulta se vaikuttavin tekijä. Sitä voi olla kuinka kotimainen tahansa, mutta jos jokin maistuu hevosen lannalta, niin eihän sitä tule ostettua. 3 Kaverin Jäätelöissä pisteenä i:n päälle on juuri se THE MAKU. Maistuva. Herkullinen. Hyvä. Täydellinen. Loistava. 

Jäätelöitä on jo useammassa maussa. Löytyy suklaa, vanilja, Mustaherukka & Appelsiini, Vadelma & Valkosuklaa, Mustikka & Kardemumma, Mansikka & Vanilja, Vaalea & Tumma Kahvijäätelö sekä Punaherukka & Kermajäätelö – ripaus vaniljaa.  Jouluksi on näiden lisäksi lupailtu todella täyteläistä lakritsijäätelöä!
Valitsin näistä mauista parhaat synttäreille. Yritin valita monipuolisia makuja, että jokaiselle olisi jotakin. Suklaa, Vadelma & Valkosuklaa, Mustikka & Kardemumma sekä Mansikka & Vanilja. Niitä tulee näkymään meidän buffetissa. 
Kotimaiset mehevät vadelmat yhdessä valkosuklaan kanssa on vertaansa vailla oleva yhdistelmä. ”

”Suomalaisista metsistä poimitut mehukkaat mustikat ja kardemummajäätelö luovat uudenlaisen makuelämyksen.”

Mehukkaat kotimaisilta tiloilta poimitut mansikat yhdessä aidon Madagaskarin vaniljan kanssa antavat jäätelöllemme kesäisen maun. ”

Suklaajäätelömme valmistetaan laadukkaasta belgialaisesta tummasta suklaasta ja maustetaan hippusella vaniljaa. ”

Makujen esittelyt on lainattu suoraan yrityksen kotisivuilta. Omin sanoin, jos kuvailisin niin Suklaa olisi aidosti suklaan makuista, Vadelma & Valkosuklaa kirpsakkaa sekä makeaa, Mustikka & Kardemumma mustikkajäätelöä, johon on löydetty vihdoinkin se puuttuva ainesosa ja Mansikka & Vanilja ihanan pehmeä kokemus, joka ei jätä pettymyksen tunnetta ikinä! 

Olen iloinen, että meidän synttäreillä tarjotaan Suomen parasta jäätelöä! Takaan oman sanani kautta, että tämä jäätelö on kokeilemisen arvoista. Hintakaan ei ole mielestäni mahdoton, vaan laatuunsa nähden juuri sopiva. Näitä muuten myydään pienien purkkien lisäksi isoissa purkeissa. Toivon, että jokainen jäätelön ystävä edes kerran kokeilee jotakin näistä ja tulee kertomaan mitä tykkäsi!
Kotisivuilta löydät kaikki tärkeät tiedot. Siellä on lisää makujen kuvauksia sekä infoa. Jos et ole varma mistä ostaa näitä makuja, käy kurkkaamassa onko lähelläsi yksi 335 myyntipaikasta! Jos olet utelias, mutta haluat tutkia lisää; suosittelen vierailemaan Facebookissa heidän sivuillaan.
Ja melkein vaadin teitä lukijoita vielä loppuun kertomaan kokemuksianne tästä jäätelöstä! Oletteko maistaneet? Mitä piditte? Haluan kuulla uudet sekä vanhat kokemukset! Tekstin alle jätetyt kommentit auttavat kivasti muitakin ihmisiä, jotka päätyvät pähkäilemaan näiden jäätelöiden maistamista.

Oli kyllä todella ilo tehdä tämä yhteistyö ja etenkin oli hauskaa kuvailla noita jäätelöpurkkeja!! Lisää kuvia tulee sitten juhlien jälkeen koko jäätelöbuffetista! Eli huom! Joku kommenteissa toivoikin kuvia itse jäätelöstä. Niitä tulee tosiaan juhlien jälkeen, koska en voinut availla paketteja etukäteen. Olisi ollut hölmöä, kun jäätelö tulee tarjolle. Oli kuitenkin suunnitelmissa tehdä nämä postaukset ennen ja jälkeen, joten itse jäätelön kuvia on tulossa kyllä varmasti!! Kannattaa tulla kurkkimaan seuraava postaus, kun se tulee ulos, JOS uteliaisuutesi heräsi!

Kommentit (34)

Mä oon syöny ben&jerryjä mut harvoin tulee ostettua niitäkää. Ehkä 2 vuoden välein 🙂

Mä hehkutan näitä kans! Ihan mielettömän hyvänmakusia eikä näistä jää semmonen kauhee ähky ja pahaolo niinku ben&jerrysistä(tarviiko syödä kerralla niin paljon :D). Mansikka ja vanilja on ihan mun lemppari! Ihanan raikas, mansikka on vähän semmosta sorbettimaista, täyttä mansikkaa eikä mitään jälkeenpäin maustettua massaa. 🙂 suosittelen! Kuulostaa tavalliselta, mutta on taivaallista!

Hauskoja jädesynttäreitä 🙂

Joo oon samaa mieltä! BJ jää hirveen raskas olo. Ei jaksa paljoa ja sit silti on semmonen ympf olo 😀 Vaikka hyvää on.

Näitä 3KJ voi vetää ison läjän kerralla (kivaa kilot kiittää.. 😀 ) ilman pahaa oloa. On sen verran raikasta!

Se mansikka-vanilja, just söin. Löysin uuden lempparin <3 Nimenomaa aitoa mansikkaa ja aitoa vaniljaa!!

Kiitos, vieraat tykkäs jäätelöistä 🙂

Pitääkin testata, kun näytti täältä läheltä löytyvän myyjäkin.. Itte oon niin Ben & Jerry’s fani et mielenkiintosta maistaa..

Kannattaa! Tuu kertoo miltä maistu! 🙂

Molemmat on hyviä merkkejä, BJ tosin on vähän raskaampaa, Kun 3KJ taas raikkaampaa 🙂

Oih, olen suuri herkkusuu ja tuo vaikuttaa maistamisen arvoiselta! Ben & Jerryt on supernamit, mutta täytyy kokeilla tuotakin kotimaisuuden takia. Kiitti vinkistä Anette!

Ole hyvä! Meillä kaikki tykästy näihin synttäreillä 🙂

Se maksaa ken voi,mut mä en voi maksaa jätskistä tuollaisia summia.Hyvä kun riittää rahat tavalliseen ruokaan.Mutta jos vaikka mummi joskus tarjois jälkkäriks.Siellä saa lapsetkin joskus herkkuja mihin ei kotona riitä rahat.

Ymmärrän todella hyvin! 🙂

Ei meilläkään aina ole ollut varaa ostaa kaikkea. Elettiin aikanaan 5e:n päiväbudjetilla. Kuitenkin toivon, että pääset joskus maistamaan. Ja jos taloudellinen tilanne kohentuu niin esim itsekin ostamaan!

Näin näitä tänään citymarketissa mutta en raaskinu ostaa ku oli vaan isoja purkkeja ja hp 5.90e…
Mutta joskus kyllä haluan maistaa ehottomasti!!!! 🙂

Ja ekalle anolle vielä piti jatkaa, että toivottavasti pääset maistamaan! En oo kuullut vielä pettymyksiä näiden kohdal! 🙂

Sun pitää hei pyytää!! Joskus toiveista ottavat etenkin K-kaupat, kun niissä kauppias valitsee valikoiman eikä käskyt tuu ketjulta pelkästään 🙂

Voi vääryys! Mä ostaisin heti jos meidän kaupassa olis, mielihyvin maksan 6e jostain isosta tönikästä hyvää kotimaista jätskiä. 😀

Mielenkiinnosta kysyn? Eikö kukaan siis oo maistanut Ben Jerryjä? Nehän taitaa olla yli 6e, joten siiihen verrattuna halpa. Ja vieläkun kotimainen.

Mun mielestä kotimaisesta kädenjäljestä kuuluu voi pyytää. En mäkään maksais ellei laatu olis kohillaan!!

Luin aamulla tämän ja kävin kaupassa katsomassa, mutta ei raaskinut ostaa kun 6 euroa… auts. Sellaisen pienen pikarin olisi vielä voinut ostaakin, onko se oikeasti hintansa arvoista, mutta pikkusena oli ainoastaan mansikka & vanilja, mikä ei niin sytytä.

Mut ehkä joskus voisi ostaa, kun kärsii maksaakin 😀

En mä aatellutkaan, tai siis ymmärsin silleen mitä meinasit. Luulen; että mä ilmasin itteeni vaan vähän huonosti 🙂

Koska tiedän, että kaikkien budjeteilla ei ostella kalliimpaa. Vaikka kuinka haluis! Ja se on tosiaan tärkeetä, että ite tietää mihin on varaa jne 🙂

Se mansikka-vanilja oli järkyttävän hyvää muuten. Semmosta aitoa vaniljaa siinä. Ei mtn pingviinin vesi/kerman makusta! Ja se mansikka oli sorbettimainen.. nammm…

Ja kiva; että oli hyödyllinen vinkki silti 🙂

Toki ymmärrän, miksi nuo jäätelöt maksaa enemmän kuin joku suurella massatuotannolla tuotettu jäätelö. En tarkoittanut kommenttiani hintakritiikiksi vaan enemmänkin huomioksi, että tuon hintaiset jäätelöt on useimmiten meidän budjetille liikaa. En siis henkilökohtaisesti raaski ostaa kovinkaan helposti, kun mielessä käy, että sillä saa jo aika paljon ihan ruokaakin. Samasta syystä en missään ravintoloissakaan syö tai harvoin mistään taiteestakaan lähden nauttimaan. Enkä sano tätä mitenkään katkeruudella, jokaisen tilanne on vaan erilainen ja jokainen sopeuttaa oman rahatilanteensa parhaalla katsomallaan tavalla.

Mielenkiintoinen vinkki kuitenkin. Kivahan se on kuulla, että tällainen suomalainen yritys löytyy ja jos koen joskus tilanteen sopivaksi, niin sitten toki ostan makutestiin.

NO ITSEASIASSA.

Pingviinit oli ennen valion ja unohdin taas, että ne myytiin olikohan se Nestlelle? 😀

Että ei mennyt kauheesti vikaan 😉

Valio ei kylläkään tee jäätelöä Anette… 😀

Onhan se 6e Valion 2e verrattuna paljon, mutta on hyvä muistaa se seikka, että tottakai kunnon käsityönä tehtyä, puhdas ja kotimainen maksaa. Ja kuuluukin maksaa! Sama koskee taidetta, käsityötä jne. Mä ainakin oon sitä mieltä, että ruokakin voi tavallansa olla luovaa ja taidetta. Maksaahan pihvi ScanBurgeris kympin ja ravintolassa kakskymppiä. Se on laatuero juttu! 😛

Pieniä purkkeja pitäs olla myös useammassa maussa 🙂 Kannattaa kysyy tilaisko kauppa.. 🙂

Kuulostaa mahtavalta, joten pakko kokeilla! Ja onneksi läheltä myös löytyy jälleenmyyjä.

Hei kiva kuulla, että suosittelusta oli hyötyä! Mähän sanoin, että nää on tosi tosi hyviä! Seuraavaks vadelma-valkosuklaa? 😉

Ja nyt on mansikka-vanilja testattu. Ihanan pehmeä koostumus ja palloja oli sen takia tosi helppo tehdä jäätelökauhalla. Missään muussa jäätelössä ei ole koskaan ollut niin paljon mansikkasosetta kuin tässä. Nami! Kokeillaan kyllä muitakin makuvaihtoehtoja ihan varmasti.

Toi kahvijäätelö on ihanaa <3 muita en oo maistanut. Kimmo osti jonkun maun mutta en muista mikä se oli.

:’D

Must ne on kans osa jees, mut en saa kauheesti alas. Näit 3kaverin taas enemmän, kun on raikkaampia eikä raskaita 😀 Tervetuloa kilot.

Must ois kiva, jos 3kaveria tekis jonku keksijäätelön 🙂

Ehkä, b&j:n half bakedia vaan on vaikea voittaa niin se tarttuu helposti pakastealtaasta mukaan ;D

Aiotko joskus maistaa muitakin jäätelöitä? 🙂

Mä en ole ikinä kuullutkaan näistä jädeistä. Mutta sun ylistyksen jälkeen on PAKKO maistaa 😀 kiitos vinkistä, kiva kokeilla jotain uutta välillä 🙂

Tuu ihmeessä kertoo mitä pidit!

Mua kauheesti kiinnostaa ihmisten kokemukset, jos lähtevät maistamaan mun suosituksesta!

Kun teet postauksen jostain elintarvikkeesta, olis tosi kiva, että itse sitä elintarvikettakin olisi kuvissa näkynyt, eikä pelkästään pakkaukset! 🙂 eli jossain maissa edes purkin kansi auki tai jätskiä laitettuna tarjoilukippoon, tms.. Sillä jätskissäkin Se ulkonäkö kertoo aika paljon ja on yksi tärkeä seikka houkuttelevuuteen, pelkät mainostekstit kun ei aina kerro kaikkea tai vastaa todellisuutta, vaan voivat olla vaan myyntipuheita 🙂 en tarkoita, että näissä tuotteissa niin välttämättä olisi, mutta silti kuvaa itse jätskistäkin olisi ollut kiva nähdä! 🙂 Jätskejäkin kun on oikeasti niin erilaisia.. Joissain on maku esim erillisenä hilloraitoina jätskin seassa, toisessa maku on sekoitettuna tasaisen väriseen jätskiin, jne 🙂

Jooooooo!! Sitä tulee näkymään! Mähän sanoin, että lisää kuvia tulee juhlien jälkeen. En oikein voi availla jätskejä etukäteen, jotka on tarjottavaks :’D Haha! Mut linkkaan tähän ne sit juhlien jälkeen. Oli ihan tarkotus muutenki 🙂

Tällä hetkel on testaukses ollu vaan suklaa ja vanilja & mansikka. Noh, Suklaa maistu suklaalt 😀 ja oli parast siihe mennes kunnes maistoin vanilja &mansikka, ah! olisin voinu kiskoo vaik kymmenen purkkii sitä. :’D Täytynee viel kaik muu testata 😀

Kannattaa ehdottomasti tota vadelma-juttua maistaa!! Tosi moni tykkää siitä 🙂

Mullaki on kyllä pari testattavana viel 🙂 Se kahvijuttu ainakin.

Okei 🙂 Suosittelen silti ees kerran maistaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X