operaatio äiti - Banneri

Tänä vuonna talvitakin löytäminen oli hankalaa. Meillä tosiaan käytetään sitä kuuluisaa  kauppatakkia . Vihaan ulkohousuja tämän ikäisellä, joten pihaleikkeihin pojalla on kaksi haalaria. Takkia tarvitsemme kauppareissuille ja matkustamiseen. On miljoona kertaa helpompaa pelata takin kanssa, kun kokonaisen haalarin. Ongelmaksi vain muodostui löytää kivan mallinen tapaus. Selasin kaikki ketjuliikkeet, verkkokaupat ja merkit läpi. Rodinilla ei ollut takkia, joka iskisi eikä myöskään Zaralla, Lindexillä tai KappAhlillakaan. Reiman toppatakit ovat yllättävän tönkköjä ja samaa koskee Moloa. Kaipasin sellaista yksinkertaista, kivannäköistä ja kevyttä, mutta lämmintä! Värin suhteen ei ollut toiveita.
Sitten näin Instagramissa eräällä bloggaajalla kuvassa mukavan näköisen takin ja pistinkin sen heti tilaukseen H&M:n verkkokaupasta. Hinta oli suhteellisen edullinen eli 29,90e ja nettikaupassa sattui olemaan postikulut ilmaiseksi. Meinasin samalla kertaa tilata kivat mustat maihareiden näköiset kengät, mutta en uskaltanut lähteä arpomaan kokoa. Hain kengät myöhemmin liikkeestä, että sain sovittaa niitä pojalle ja nähdä ne livenä. H&M:n verkkokauppaan on kyllä mielettömän helppo tehdä palautuksia, jos joku ei sovikaan. Ikävintä on se, ettei yleensä ole enää jäljellä kokoja palautuksen yhteydessä ja sitä saattaa jäädä ilman tuotetta. 
Takki on kiva. Väri on miellyttävä, yksinkertainen ja maanläheinen. Sopii Topille todella hyvin! Materiaali on kevyt ja pehmeä sekä sisältä, että ulkopinnasta. Takissa on napakat resorit hihoissa, lämmin vuori ja siinä on pitkä helma. Suosin takeissa sellaisia, jotka menevät reilusti navan alapuolelle, koska ne pitävät parhaiten lämmön eivätkä nouse liian helposti.
Takkia käytetään lämpiminä päivinä paksujen sisähousujen kanssa ja tulevilla pakkasilla sitten tosiaan lyhyillä matkoilla rattaissa. Hankittiin tänäkin vuonna lämpöpussi, joten sen kanssa ei tarvitse edes harkita ulkohousuja! Työmatkoilla on helppoa, kun lapselle ei tule liian kuuma eikä myöskään kylmä, jos saa bussia odotella.

Onko teillä talvitakkia hankittuna? Minkälainen?

Takki on kokoa 92cm ja reiluhko. Topi on pituudeltaan vähän alle 90cm.


Kommentit (9)

Meillä ei ole kuin popin viime vuotinen haalari, mutta tarkoitus olisi hankkia neidille myös takki ja toppahousut. pitäis löytää sellainen takki, että menee sellaisenaan myös esim. kaupassa. Noita hennesin oonkin katsellut, niillä on paljon kivoja niin tytöille kuin pojillekin. 🙂

Haha, mä muuten latasin puhelimeen hennesin appsin, ja tilaaminen on vielä helpompaa kuin verkkokaupan kautta! 😀

Meillä on sama! 🙂

Hyvä takki! Ei haittaa, vaikka monella olisi! Koska on kuitenkin sen verran yksinkertanen, että saa asusteilla persoonallisen 🙂

Meilllä löytyy hm:ltä ostettu takkia just 1v täyttäneelle pojalle 🙂 takki on itseasiassa aika samanlainen kuin topilla! Yhtä juttua oon usein miettinyt, joten kysyn sen nyt tässä! Monissa blogeissa lapsilla on kaupungille lähtiessä farkut ja takki. Mitä siellä farkkujen alls on? Eikö lapselle tuu kylmä? Yleendä täytyy kuitenkin odotella bussia ja kaupungillakin vaihtaa kauppaa/kauppakeskusta ulkokautta (ainakin meilläpäin). Pohdin, mitä puen tolle meidän poitsulle takin lisäks..

Farkkujen alle ei riitä yleensä sukkikset eikä pitkikset. Suosittelen ykköskerraston merinovillaa. Eli semmosta, joka pistetään suoraan iholle. Tosi tosi ohutta. Esimerkiks talvella voi käyttää sellasta ihoa vasten haalarin allla eikä tarvi MITÄÄN muuta. Popilta voi ostaa 🙂

Tai sit meil tosiaan on lämpöpussi rattaissa joka on toppaa!

Meillä on kans toi sama takki 🙂 Tosi ihana.

Niin on! Aika monella varmaan on 😉

Haha, samis takki ja samis kengät ;)) <3

Sulta mä sainki vinkin! Kiiiitoooos!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X