operaatio äiti - Banneri

Kun katsoo aikaa noin vuosi sitten, muistan kyhjöttäneeni sisällä. Naulassa roikkui monta kivaa haalaria, mutta mitäpä niillä teki, kun ulkoilua harrastettiin maksimissaan rattaiden kanssa. Olin sosiaalisesti liian erakoitunut enkä motivoitunut edes pojan takia leikkipuistoon, koska ahdisti liikaa. Enkä oikein tiennyt muutenkaan mitään touhuamista lapselle, joka ei osannut edes kävellä tai kiinnostua leluista. Jumitettiin siis sisällä. Kevään 2014 paskimman äidin tittelin voi lähettää postiluukussa suoraan tänne, kiitos.
Tuolloin olin varustautunut ulkoiluun todella hyvin. Meiltä löytyi haalareita, takkeja, kenkiä ja asusteita ihan liikaa. Olin ostanut kokeiluun jopa vuorellisen sadehaalarin. Se jäi kuitenkin sattuneesta syystä käyttämättä ja päätin silloin, etten enää koskaan hankkisi niin ”turhaa” kapistusta. En tosin miettinyt kamalasti syy/seuraus -suhteita ja turhan haalarista teki ainoastaan oma ulkoiluun liittyvä ahdistukseni.
Tänä päivänä voin olla jo hieman ylpeä. Ollaan ruvettu käymään kolmisin leikkipuistoissa ja ensimmäistä kertaa ikinä olen tehnyt samaa myös kaksin pojan kanssa. Olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja meillä on ollut älyttömän mukavaa yhdessä. Helsingissä on aika paljon sellaisia ”kerhotaloja”, joiden pihalle saa mennä leikkimään ja siellä on kaikenlisäksi lelujakin tarjolla.
Kiinnitin huomiota tämän tulevan kevään suhteen pukeutumiseen ja siihen, että mikä toimisi parhaiten pienellä touhuavalla taaperolla. Arvuuttelin jälleen kerran takkia sekä housuja ja kaaduin silti lopulta enemmän haalarin puoleen. Keväällä on yleensä lumista, vetistä ja märkää. Ulkovaatteiden ominaisuuksien tulee siis olla erittäin hyvät, koska lapsen on pysyttävä kuivana. Tämän ikäinen menee vielä aika lujaa ja rapatessa roiskuu. En koskaan ole pitänyt haalarin päälle laitettavista kuravaatteista, koska ne tekevät liikkumisesta tönkköä sekä kömpelöä. Paras ratkaisu oli palata vuorelliseen sadehaalariin. 
Racoon on ollut aina sellainen merkki, että olen aktiivisesti sen ulkovaatteita kurkkinut. Tällä kertaa uudessa mallistossa ilmestyi yli söpö kurahaalari, joka ei ollut edes hinnalla pilattu. Tilasin haalarin netistä hintaan 39,90e ja siihen sopivat hanskat 12,95e. Ollaan jo nyt plussakeleillä käytetty kumpiakin ulkona ja merinovillasetin + merinovillahaalarin kanssa poika on pysynyt täydellisen lämpimänä. SEKÄ KUIVANA.
Haalari on aika naftihko. Tilasin sen meille koossa 92, joka on ihan nappi. Reima on tähän verrattuna reilusti isompi samassa kokoluokassa. Hanskat taas olivat aika valtavat, mutta niillä pystyi onneksi leikkimään ilmeisen hyvin siitä huolimatta. Tähän mennessä tuo setti on kestänyt ihan hyvin noin tunnin leikit lumimoskassa päästämättä yhtään vettä läpi. Olen tyytyväinen. Täytyy sanoa, että kyllä tämä on siistimpi, helpompi ja omaan silmääni tyylikkäämpi valinta taaperon ulkoiluun. Ulkonäkö ei tosin koskaan mene ominaisuuksien edelle, mutta parasta tässä onkin se, että nekin ovat kunnossa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan kurahaalaria, jos joku ei ole vielä testannut. 
Huom. Tämä postaus ei ole mainospostaus. Ihan vain omaan mielipiteeseen ja kokemukseen perustuva sepustus.

Kommentit (12)

Miksi kirjoitat nykyisin niin harvoin?

Kiitti vinkistä, tuo haalari näyttää superkivalta! Ja tuohon on varmasti ihana yhdistää erilaisia asusteita 🙂 Hmm.. täytyykin tsekata meidän kurahaalari-tilanne kevättä varten 😉

Lastenhuoneenkapina

superkivannäkönen haalari 🙂 muutta itse kartan vuorellisia vk-vaatteita ja sadevaatteita koska ne hengittää niin paöjon huonommin ja meidän Limppu on kova hikoilemaan 🙂 täytyy katsella tän kevään tarjontaa vielä 🙂

Onko tossa haalarissa siis mitään vuorta? katselin kyseistä itsekkin. Meillä mennää vielä toppahaalarilla , kestää sekin hyvin tunnin leikit märässä lumessa eikä tule kylmä 😀

Siis on ohut vuori. Sellanen sopiva keväälle 🙂

Kyllähän vedenkestävä toppiskin tosiaan menisi, mutta alkaa olemaan myös jokseenkin joillain säillä jo liian kuuma. Eikä keväällä ainakaan viitsi käyttää toppapukua 😀

Racoonit on ihan huippuja. Takit on reiluja haalareista en osaa sanoa muuta kuin että vauva puolen topat vastaa kokoaan 🙂

Aivan ihana pipo!!

Ihana haalari 🙂

Meillä on sama pipo sinisenä oli pakko ostaa kun oli zarassa niin hyvässä alennuksessa vaikka poika on vasta 3kk ikäinen 😀 pikkasen iso vielä 😀

Tytöllä, kohta 4v, on ollut käytössä vuorellinen sadehaalari. Ja on ollut kätevä!
Kivan näköinen ja lämmin, eikä haittaa kura, eikä vesi menoa 🙂

Hieno haalari 🙂 Minunkin pitää etsiä tyttärelleni kevääksi ulkovaatteita pian.

Koska ”tauotan”. Totuttaudun uuteen arkeen ja yritän saada elämän pyörimään. Silloin kaikki muu tulee tois sijaisena. Eikä mulla ole edes nettiä kotona :/ Paljon olis asiaa.. arki ja lisätyöt vie vaan ajan. Ja uus parisuhde. Täältä noustaan vielä kyllä 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X