operaatio äiti - Banneri

Tuunaa setti, venytä sentti #1

Päätin aloittaa ihan uudenlaisen kokeilun tänne blogin puolelle. Kaikki jo varmasti arvaavat, että olen täysillä lastenvaatteiden perään ja kirjoittaisin niistä mielelläni jopa koko ajan! Olen aina pohdiskellut, että olisi hauska aloittaa jokin ”postaussarja”, mutta aivonystyrät eivät ole saaneet aikaiseksi oikein mitään. Nyt kuitenkin VIHDOIN välähti ja lujaa.
Aion jatkossa tehdä näitä postauksia aina silloin tällöin muiden sepustuksien ohella. Käyn nykyään todella paljon töissä, joten se on pois siitä ajasta, jonka ennen vietin tutkimassa lastenvaatemuotia livenä. Nykyään kaikki menee nettiselailuksi ja siitä tämäkin idea lähti. 
Eihän sitä tarvitse kaikkia vaatteita lipastoonsa hankkia, kun joskus voi esimerkiksi tyytyä haaveiluun! Tämä postaussarja sisältää aina ensin asusuunnittelun, jonka kokonaisuudessa on ehkä hieman arvokkaampia vaatteita. Tokaksi sitten suunnittelen vastaavanlaisen setin, jossa säästetään sentti, jos toinenkin. 
Haluan painottaa, että en tee näitä postauksia yleisten makumieltymysten mukaan, vaan nämä lähtevät ihan oman silmäni kautta. Ehkä ne eivät miellytä sinua, mutta siksi haluankin kuulla mielipiteet suoraan. Kehitän nimittäin omaa päätäni pukeutumisen ja stailaamisen suhteen ”askartelemalla” tämän hauskan projektin parissa. 
Laitetaan siis ensimmäinen postaus vetämään:
Ensimmäisen kuvan vaatteet on etsitty BabyShopin -sivuilta, josta kuvatkin lainasin. Tässä on yhdistelty tuollainen peruspoikamainen setti yksinkertaisilla väreillä. En juurikaan pidä sinisestä, mutta tuo sävy vierailee meidän lipastossa kyllä useampaan otteeseen. Kokeilin vähän leikkisästi yhdistellä peruspaitaan housut, joissa on raitoja. Kokonaisuuden kruunaavat valkoiset tennarit. Hintakin on aika huikea yhdelle setille, kuten huomata saattaa.
Tokan kokonaisuuden rakensin ihan tunnettujen ketjuliikkeiden vaatteista. Kun puhun siitä, että teen tokasta setistä vastaavanlaisen, tarkoitan sitä ihan todella. On hirveän vaikea löytää täysin samankaltaisia tuotteita, kun puhutaan eri merkeistä. Tässä kuitenkin on haettu samaa ideaa sinisen sävyillä, raidoilla housuissa ja valkoisilla tennareilla. Paita eroaa ehkä vähän radikaalisti ekasta, koska on sävyltään liian sinertävä, mutta oikeampaa en tällä kertaa löytänyt hintatason puitteissa. Kuvat ovat H&M:n ja Lindexin sivuilta.
Mitä pidit postauksen ideasta? Nämä eivät tule viemään yhtään tilaa muilta postauksilta, vaan ovat pieni hauska mauste arkeen mukaan. (Ainakin itselleni!)

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Tosi kiva postaus 🙂 innolla odotan näitä lisää! Ja ps. Vaatepostaukset on ihan parhaita, itse ainakin jaksan lukea niitä loputtomiin! 🙂 Nimim. Itsekin hulluna lastenvaatteisiin 🙂

Avatar

Kiva postaus, tykkäsin! Tein itsekin näitä ainakin pari viime vuonna. Minusta oli hauska tehdä välillä tällainen postaus ja lukijatkin tykkäsi 🙂 Mun versiot löytyy ainakin täältä sekä täältä . Voisikin taas pian tehdä uuden, kiitti muistutuksesta! 🙂

Avatar

Oonko joskus vastaavanlaisiin törmänny jossakin, silmäillyt ohi ja googlen kuvahaussakin tullut vastaan. Joten siis täysin mun ideahan tää ei todellakaan oo 🙂

Mutta ihan mun juttu <3

Avatar

Siis OONKI* :DD

Avatar

Todella hyvä idea hei ! Jään innolla odottamaan seuraavia osia 🙂 Tuo eka setti on aivan mahtava ! Kotiuttaisin mielelläni ainakin nuo housut siitä 🙂

Avatar

Noniin! Kivaa, että idea nappaa 🙂 Mäki vähän hinkuun noita housuja 😛

Avatar

Hei!

Olisi joskus mukavaa lukea jotakin ihan toisenlaisia postauksia kuin lastenvaatteisiin liittyvää, ymmärrän että ne ovat sinulle henki ja elämä mutta lähinnä lukijakunnan kantilta ajateltuna vaihtelu varmasti virkistäisi ja ehkä toisi uusiakin lukijoita blogillesi.

Olen itse blogiasi pitkään lukenut mutta nyt alkaa ähky vaivata, pelkkää vaatetta. Mitä jos välillä jotain muuta? Aiheitahan on loputtomasti.

Avatar

Aika tasaisesti pyrin kirjoittamaan aiheista kyllä, olen ottanut sen huomioon tätä blogia pitäessä. Aika paljon keskitän vaatteisiin, kuten blogin esittelyssä luvataan.

Kiitos palautteesta, aina otan niitä mielelläni vastaan 🙂

Mutta ihmettele, että jo olet pitkään jo blogia lukenut ja sanot noin.. koska kun katson viimeisiä postauksia olen kirjoittanut vastuusta, kahden kodin välissä olemisesta, äitiydestä, matkustamisesta, nostanut vanhoja mielipidepostauksia ylös ja kertonut kuulumisia muutamaankin otteeseen, olen kirjoitellut sukupuolineutraaliudesta jne.

Ymmärrän, että tuntuu paljolta, jos ei lastenvaatteet kiinnosta 🙂 Mutta kannattaa silloin lukaista ne, jotka kiinnostaa. Siksi luen itsekin useampaa blogia, silloin saa luettua niitä itseä kiinnostavia. Enkä mä tätä tee lukijoiden määräm takia, vaan kirjoittamisen ilon ja omankin riemun. Sitäpaitsi vanhat lukijat on <3 Tärkeitä kanssakulkijoita etenkin.

Palaute silti otettu vastaan, kuten sanoin ylempänä 🙂 Jatkan edelleen spontaania omaa kädenjälkeä ja toivon sieltä löytyvän jotakin sullekin !

Avatar

Ps. Anteeks tuhat kirjotusvirhettä!

Avatar

Tykkään! Lisää näitä! 🙂

Avatar

Jees jees, guud! 😉

Avatar

Täydellinen idea! Olisiko mahdollista tehdä näitä myös tyttöjenvaatteista? Sinulla tietysti poikien vaatteet ovat lähellä sydäntä ja niitä tottakai ostat mutta tämä idea kun ei ostamista vaadi, olisi kiva nähdä vastaavaa prinsessanäkökulmasta 🙂

Avatar

Meinasin jo tähän ekaan postaukseen tehdä 🙂 Mutta sitten mietin, etten tee vaan poikien vaatteista, vaan myös tyttöjen ja vauvojen ja ja..

Avatar

Tämmöiset postaukset on IHANA idea!!!!!!!! Kuten tossa jo aiemmin totesinkin niin rakastan sun vaatepostauksia=D
Ja komppaan kans tota ylläolevaa kommenttia jasminelta! Mulla kun on kans tyttöjä, niin olis kiva nähä tämmösiä tyttöjenkin vaatteista. Ei nyt välttämättä tarvi niinkään prinsessapinkkiä siis,,vaan ylipäätään miten pukisit tytön 🙂

Avatar

No hyvä, että idis miellyttää!!! 🙂 Ja onneks joku jaksaa näitä lukeaki jopa. Aina plussaa 😀

Ja joo kyllä aattelin tyttöjenki juttuja tehdä tähän 🙂

Avatar

Ihana idea, mutta olisi kiva jos noi halpisvaatteet olisi hieman lähempänä noita kalliita. Onhan noissa molemissa sininen paita tekstillä, mutta noi housut on kyllä ihan eri tyyppiset. Tai sitten voi olla ihan vaan eri hintaisia settejä, ei mitään ”ja vastaava halvemmalla” 🙂

Avatar

No ihan vastaavaa en tavallaan haluakaan hakea, kun on kyse ero merkeistä. Mutta värityyliltä, kuviolta ja sillein.

Esim tällä kertaa valitsin si-valk raitaa, sinisen paidan kivalla tekstillä ja valkoset tennarit. Haen sitä tiettyä mallia eri tasoisten merkkien kautta 🙂

Tällä kertaa tosiaan poikamainen, sininen ja rennohko lookki. Valkonen sopii siniseen niin kivasti!

Avatar

Kiva postaussarja :)! Noi lacosten tennarit on suloset! =))

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä