operaatio äiti - Banneri
Kirjoitin hetki sitten postauksen välikausivaatteista ja ehkä joku tarkkasilmäinen huomasi, että joukosta puuttui haalari. Voin ensinnäkin sanoa, että parivuotiaalle järkevin valinta todellakin on haalari. Sitä pystyy aurinkoisen sään lisäksi pitää kivasti sateella, tuulella ja kurjallakin ilmalla. Haalarin hyvä puoli on se, ettei sinne pääse keskivartalon kohdilta kylmää ilmaa eikä esimerkiksi märkää hiekkaa. Kokonaisuus on paljolti suojaavampi. Olen tänä vuonna tykästynyt kyllä takkiin/ulkohousuihin, mutta onhan niissä ärsyttäviäkin piirteitä. Mietipä nyt sitä tilannetta, jossa lapsi pyörii maassa ja saat olla koko ajan kiskomassa takinhelmaa alas kainaloista – argh. 
Meillä on kuitenkin ollut hankaluuksia löytää sopivaa haalaria ja olen siitä täällä aiemminkin marissut. Pojalla koko vartalon suhde jalkojen pituuteen on ”outo”, jos niin nyt saa edes sanoa. Haalarit monesti pussittavat liikaa, jäävät lahkeista lyhyeksi tai eivät istu muuten ollenkaan kropan malliin. Aikaisemmin pojalle sopi hyvin Mini Rodinin pico, mutta sekin jäi nyt sitten pieneksi. Toinen hyväksi havaittu haalari oli Name It:llä ja sitä valmistetaan edelleen aina eri kuoseissa. Miksi sitä vaihtaisi hyväksi todettua toiseen? Yksinkertaisesti siksi, että tavallaan sitä kaipaa vaihtelua ja ainahan jokaisessa haalarissa on jotakin parannettavaa. Etsivä löytää!
Lähdin täksi kevääksi hakemaan haalaria aiempien hyväksi todettujen ominaisuuksien kautta. Name It:n omassa ehdottomasti parasta oli Softshell-pinta. Se miellyttää pehmeydellään, suojaa kosteudelta toimivuudellaan ja hylkii likaa näppärästi. Olen aina myös pitänyt haalareista, joissa on kaksi vetoketjua, koska ne ovat käytännöllisiä puettavuuden suhteen. Lahkeissa kiinnitän huomiota siihen, että niiden tulisi olla  fitit  eikä sellaiset pussimaiset, kuten Reiman haalareissa. En myöskään pidä kirjavista väreistä, oudoista kuvioista enkä räiskyvästä ulkomuodosta. Simppeli on kaunista ja siihen on helppo yhdistää värejä asusteiden kautta.
Joskus otan oikein asiakseni selata netissä verkkokauppoja läpi ja tutkia tarjontaa. Se on osa tätä lastenvaateholistin mieltä. Pakko saada harrastaa ”mindshoppingia”  ja rakentaa ajatuksia kaikista mahtavista asukokonaisuuksista. En myöskään ole niitä ihmisiä, jotka hankkivat asioita hetken mielijohteesta. Tykkään vertailla, pyöritellä ja ihmetellä tarjontaa rauhassa. Tällä kertaa silmiini sattui monen tylsän haalarin jälkeen osumaan yksivärinen sininen tapaus, joka herätti mielenkiintoni. Olen jostakin syystä tänä keväänä (vihdoin) mieltynyt siniseen, mutta sen täytyy kyllä olla juuri se tietty sävy, jotta kelpuutan. Nirsoko – voi kyllä!
Mitä enemmän haalaria ihailin, sitä enemmän se kiinnosti. Asusteiden ostamisen helppous, softshell, kaksi vetoketjua, sievä muotoilu ja ihan tunnettu merkkikin. Olen tosin aikaisemmin kiertänyt Ticketin haalarit kaukaa, koska ne ovat istuneet tuolle pojalle aina surkeasti. Nyt päätin, että voisin lähteä kokeilulinjalle ja laittaa kyselyä mitoista. Päädyttiin lopulta siihen tilanteeseen, että haalari lähti meille kokeilua vastaan ja lupasin samalla kirjoitella arvioni siitä tänne blogin puolelle. Jee, mielipuuhaa! Pääsee ihmettelemään, arvostelemaan ja etenkin kuvaamaan kivoihin maisemiin!
Meillä on kodin vieressä ihan lähellä uimaranta, jossa on mahdollisuudet päästä tekemään vaikka mitä. On leikkipaikka, sata kiloa hiekkaa ja merta silmänkantamattomiin. Tuntuu ihan erilaiselta olla pojan kanssa ulkosalla, kun maisemat ovat täyden kympin luokkaa. Rannalla leikkiminen tekee mielen raikkaaksi ja merituuli virkistää kummasti pitkän talven jäljiltä. Siihen lisättynä aurinko, muut ihmiset ja hyvä meininki; kyllä jaksaa puuhata pihalla!
Ranta on ehkä paras mahdollinen paikka päästää lapsi valloilleen kokeilemaan haalarin kestävyyttä. Hiekka saattaa kuluttaa polvia, kiipeilyteline naarmuttaa vaatteen pintaa, merivesi syöksyä kankaan läpi tai kura jämähtää kiinni. Tulee näppärästi testattua kaikki osa-alueet kerralla! Tietenkin parhaimman tuloksen saa vasta kauden jälkeen, kun haalari on joutunut koetukselle pidemmän aikaa. 
Arvio kääntyy plussan puolelle. Istuvuus on tosi hyvä! Ehkä vähän leveähkö keskivartalosta, mutta lahkeet ja hihat ovat mukavan kapeat. Ne ovat sopivan mittaiset eivätkä nouse liikkuessa ollenkaan! Kummassakaan ei ole varsinaisia resoreita, joka aiheuttaa ainoastaan hihoissa sitä, että poika vetää kädet piiloon haalarin sisälle. Vetoketjut ovat unelmat, koska niitä on kaksi ja se helpottaa pukemista mielettömästi. Yleensä ”kaksivetskariset” haalarit mielletään baby-malleiksi, mutta tämä tapaus sopii kyllä loistavasti pienelle taaperolle! Vedenkestävyyteen olin myös tyytyväinen. Pistin pojan kirmaamaan meren matalassa mutavelli-osiossa ja haalari piti loistavasti kosteuden loitolla. Sen pinta hylki likaa, vuori lämmitti hyvin eikä kevyt tuulikaan napannut iholle. Haalarissa on muuten irroitettava huppu, jos ei liiemmin siitä pidä!
Suosittelen sovittamaan haalaria, pyytämään mittoja tai ihan vain tilaamaan suoraan, koska tämä tuntuu aika joustavalta mallilta. Uskoisin sen sopivan muillekin ”hankala-mallisille” lapsille enkä sulkisi toki myöskään pois ihan niitä normaaleja vartalon malleja. Itse oli ainakin kiva huomata, että mitat olivat melkeinpä sentilleen sopivat tuolle pojalle. Osassa meni muutaman sentin yli, mutta se kertoo vain kasvunvarasta. Mahtuupa koko kevään! Ja vaikka esimerkiksi hihoissa on sitä varaa venyä muutama sentti tällä kaudella, ei ne jää typerän hankalasti tielle!
En osaa yhtään sanoa, että löytyykö haalaria livenä mistään, mutta itse hommasin sen netistä. Olen aika usein selailemassa erään tietyn verkkokaupan valikoimaa, koska se on laaja! Olen sieltä erinäisiä kertoja päätynyt tilailemaankin vaatteita. Postitus on aina ollut hyvä eikä paketteja joudu odottelemaan ikuisuuksia ja se on selkeästi plussaa. Verkkokauppojakin on yllättävän laajalti tarjolla, joten tällöin kannattaa vertailla pieniä eroja. Postitusnopeus, vaatteiden pakkaus, toimiva ulkoasu, tarjonta ja asiakaspalvelu. Olen tykästynyt itse Lasten Taikamaan palveluun ja siksi päätinkin toteuttaa tämän yhteistyön heidän kanssaan. 
Mikä on tärkeää netistä tilatessa? Se, että tilauksesta pidetään huolta. Se, että paketti saapuu malttamattoman lastenvaatehullun ovelle ripeästi maksun jälkeen. Hyvä asiakaspalvelu ja luotto siihen, että hommat toimivat, jos esimerkiksi posti sattuisi kadottamaan paketin tai tulisi jotakin reklamoitavaa. Tarjonta on myös erityisen merkittävä seikka, koska sitä saa samalla kertaa tilattua kaiken yhdestä paikasta ja yhdellä postimaksulla. Itse luotan tähän verkkokauppaan vahvasti ja siksi sinne päädynkin usein. Tilasin kerran housut, joista sitten sattuikin olemaan niin, ettei kokoa löytynytkään enää. Sain useamman yhteydenoton tähän liittyen ja jostain syystä kävi niin, etten tajunnut vastata puhelimeeni. Paketti kuitenkin lähetettiin ja sinne oli laitettu samat housut toisessa koossa palautusluvan kanssa. Olin äärettömän iloinen, koska todella halusin ne pöksyt pojalle. Jonkun toisen nettikaupan kanssa olisi käynyt niin, että paketissa olisi ilmoitettu ”eioota” ja lopulta ne olisi myyty loppuun enkä olisi ehtinyt saada koskaan haluamaani edes toisessa koossa. Plussaa siis myös tilannetajusta!!
Jos joku päätyy googlettamalla tälle blogisivulle eikä jaksa lukea tätä tekstiä.. voin sanoa lyhyesti ja ytimekkäästi;
Lasten Taikamaa on mielestäni kehuttavan arvoinen verkkokauppa ja suosittelen sieltä tilaamista.

Haluan painottaa, että teen näitä postauksia, joissa kehun ja suosittelen jotakin asiaa vain sellaisten tahojen kanssa, joihin olen oikeasti tyytyväinen. Olen monesti saanut yhteydenottoja paikoista, joista en ehkä niinkään diggaa ja torjunut ne. Koen olevani tavallaan vastuussa siitä, jos jotakin suosittelen. Olisihan se aika ikävää ylistää jotakin juttua, moni innostuisi sen takia ostamaan ja sitten paljastuisikin, että suosittelemani olisikin ihan sekundaa. Verkkokaupat, joista pidän mahtuvat yhden käden sormiin ja tämä on niistä yksi!
Suosittelen muuten kurkkaamaan kanta-asiakas EDUT liittyen verkkokauppaan. Ensinnäkin kanta-asiakkaaksi pääsee helposti vain rekisteröitymällä! Tällöin saa monesta uutuudesta heti 10% alennusta ja erittäin hyviä tarjouksia suoraan sähköpostiin! Ostoskori laskee suoraan alennuksen puolestasi. Tietenkin on myös helpompaa tilata seuraavalla kerralla, kun tietoja ei tarvitse täytellä uudelleen. 
Verkkokauppa haluaa tämän postauksen myötä tarjota teille myös koodin, jolla saa normaalihintaisista Ticket Outdoorin, Reiman ja Mini A Turen ulkoiluvaatteista 20% alennusta! Tämä tarjous on voimassa viikon eli 19.3.-26.3. ja saat alennuksen käyttämällä koodia ”KEVÄT”.

Kannattaa vielä tämän lisäksi käydä tykkäämässä heidän Facebook -sivustaan, koska sinne tulee yleensä vinkkejä saapuvista mallistoista ja muuta mukavaa infoa! Itse olen klikkaillut monien kiinnostavien yritysten sivut näkymään suoraan syötteeseeni, joten infot putoilevat kätevästi suoraan nenäni eteen. 


Jos jäi jotakin kysyttävää haalarista, nettikaupasta tai kokemuksista yleensäkin; laittakaa ihmeessä kommenttikenttään kysymykset! Lupaan vastailla! Haluaisin myös kuulla, että onko jollakin toisella tämä haalari myös? Tai voisitko kuvitella hankkivasi sen? Mikä haalari teillä on ja oletko ollut siihen tyytyväinen? Ja jos vielä ne, jotka ovat joskus tilanneet jotakin Lasten Taikamaasta nostaisivat kätensä ylös ja kertoisivat kokemuksiansa!

Kommentit (10)

Hyvä verkkokauppa , mut kokoja ei oo aina saatavilla… Tai hyvin niukasti tilaavat . 1 per tuote, useissa esim mini rodinin mallsitoissa…

Todella kivoja kuvia!

Voi kiitos ! 🙂

Meillä oli vauvana T2H:n baby baggie toppapuku ja se oli aivan ihana! Sen jälkeen ei ole kyseistä merkkiä tullut ostettua kun ovat malliltaan niin leveitä että näyttää melkoiselle teltalle pojan päällä, mutta nätti haalari tämäkin on ja jos olisi pienempi lapsi niin voisin hyvinkin harkita ostavani. 🙂 Mä suosin tolla reilu kaksi vuotiaalla yhden vetskarin malleja, meillä on tänä vuonna haalarina Name It:n softshell ja kaksosasena Poppia, molempiin oon tosi tyytyväinen. Viime vuosi mentiin Molon puvulla mikä sekin oli tosi hyvä. 🙂

Baggie mallit on tosi leveitä! Oon huomannut saman…

Meillä kans yleensä ollut yksi vetskari, mutta tässä huomasin kahden olevan tooosi näppärä 🙂

Mulla on juurikin oottamassa postissa paketti Lasten Taikamaasta=) Aivan ihania lastenvaatteita, ja tytöille sieltä on löytynyt muunmuassa tosi kivoja mekkoja. Mun esikoinen on aivan mekkofani.
Haalari näyttää sopivan Topille oikein hyvin!

Toi kyllä sopii 🙂

Ja kiva kuulla, että oot löytäny tän nettikaupan 😉

Hienoja kuvia!! Voisin harkita tuommoisen haalarin tilaamista, kunhan rahatilanne helpottuisi ensin.. 😀

Kannattaa tilata!! 🙂

Aijaa, harmi :/ Mä en vielä tohon ongelmaan ite oo törmännyt. Kannattaa laittaa palautetta! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X