operaatio äiti - Banneri

Sunnuntaina pyörähti käyntiin yhdeksäs raskausviikko eli virallisesti kirjoitettuna tänään on jo rv 8+2. Sitä sanotaan, että toinen raskaus vaikuttaa etenevän nopeammin ja tällä hetkellä todella tuntuu siltä. Tähän väliin se kliseinen lausahdus.. minne aika katoaa? 

Voin sanoa, että olo on parantunut huimasti. Se jäätävä pahoinvointi kesti noin 1,5 vkoa ja sen jälkeen katosi asteittain. Tällä hetkellä olen jälleen melko oireeton, joka vuorostaan nostaa pienen stressihien pintaan. Tuntuu, että koko ajan saa olla huolissaan ja miettiä, että onkohan tämä ja tuo ja se ihan normaalia. Helppo on ulkopuolisen sanoa, että keskity ja nauti. Sitähän tässä yritetään.

Naureskelin pari päivää sitten kuvajaiselleni, kun kävelin peilin edestä. Sanotaan, etten ollut ennen tätä raskautta ihan priimassa kunnossa, mutta suhteellisen hoikka kuitenkin. Olen kuullut ennenkin väitettävän, että toisessa raskaudessa maha vain vyöryisi esiin nopeammin. En sitten tiedä, että pitääkö tämä paikkansa kuinka monella. Topista olin omissa mitoissani viimeistä kertaa rv16 ja tässä raskaudessa vyötärö on jo menetetty. Alkuturvotus laski hyvin viikkojen välissä, mutta nyt maha on tullut takaisin.. ehkä pysyäkseen? Kohtuhan on nyt noin appelsiinin kokoinen ja sikiö mansikan.

Päätin huumorilla ottaa itsestäni kesäkuntoon 2015 -kuvan. Sitähän kaikki tuntuvat tekevän. Puhutaan rantakunnosta, otetaan osaa jumppahaasteisiin ja kiristetään mittanauhaa vyötärön ympärille. Aion lähteä haasteeseen mukaan mielelläni; tosin tavoitteena on kauniin pyöreä vatsakumpu, muutama lisäkilo ja taattu raskauslookki! Täältä tullaan kesä!

IMG_20150503_231921

Miltä näyttää sinun kesäkuntosi? Masulta, joka kätkee allensa aarteen? Vatsalta, joka on väännetty hiellä ja kyynelillä? Vai mahalta, jossa asuu herra sipsipussi ja rouva täytekakku?

Kommentit (6)

Täällä n 4 rv sinua edellä! Esikoista odotellessa ja masu kasvaa jo pikkuhiljaa 🙂

Voi että, on kyllä kiva seurailla blogiasi varsinkin nyt, kun olet melkein samoilla viikoilla kuin minä. Itse vajaan muutaman viikon sinua edellä 🙂 Synnärikin taitaa olla sama jos facebookista oikein bongasin, ties vaikka oltaisiin aikanaan samaan aikaan laitoksella? Satuin juuri vähän ennen plussaa ottamaan ”lähtötilannekuvan” kun tarkoitukseni oli alkaa treenailemaan vähän erilaista kesäkuntoa, mutta meillä tärppäsikin sitten vähän nopeammin kuin olin uskaltanut odottaakkaan ja tässä sitä nyt ollaan samassa masunkasvatusprosessissa kuin sielläkin. Huomaa kyllä nyt jo eroa siihen hieman yli kuukauden takaiseen! Mutta joo paljon onnea ja tsemppiä sulle jatkoon, toivottavasti meillä molemmilla menee kaikki niin kuin pitääkin ja saadaan loppuvuodesta kääröt syliin 🙂
T. toinen kaksplussalainen blogiyhteisöstä

Täällä just maailman paras kesäkunto eikä tarvi edes stressata. Elokuussa on laskettuaika, joten aika muhkeena tässä jo mennään 😀 en kyllä vois olla ylpeempi ja onnellisempi tästä mahasta. Ja parashan on se palkinto mikä siellä kesän lopussa odottaa <3

Ihana lukea, että sulla on sujunut kaikki hyvin, tsemppiä jatkoon!
T.Tiia.

”Sähän oot ollu aikasin liikenteessä” 😀 No hehhehe. Oonpas hauska 😛

Onnea loppuraskauteen <3

Voi mikä ihana masu sulla jo on!
mulla jotenkin aina tulee susta se yksi kommentti mieleen, se jonka joskus vuosi sitten kirjoitit siihen mun pco-postaukseen. mulla tuli silloin sun puolesta tosi pahamieli, tuntu että maailma on välillä niin epäreilu. Mut ehkä se ei olekaan, ehkä sillä on vaan jotain parempaa tarjottavaa tulevaisuudelle! 🙂 oon tosi onnellinen sun puolesta Anette, hurjasti tsemppiä raskauteen!

Onhan toi jo ihan ihana. Eniten sitä kuitenkin aina odottaa masun kasvamista <3

Ja kiitos <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X