operaatio äiti - Banneri
Joskus raskaus voi olla raskasta. Aamupala ei pysy mahassa, pitää ravata sata kertaa yössä vessassa ja naamassa kukkii finniketo. Kun joku kysyy kuulumisia, tekee mieli valittaa; taas on pää kipeä, suoli tukossa tai väsymys painaa sängyn pohjalle.
Sitten sanotaan, että ei saisi valittaa. Sitä pitää kärsiä, koska itse on sen lapsen halunnut. Kuulostaa hassulta omaan korvaani. Sanoisinko naapurille, ettei vingu murtuneesta jalastaan, koska itse päätti pelata sitä jalkapalloa? En tietenkään.
On toki toinenkin ääripää; hehkutus. Raskaus on monelle äidille todella iso juttu ja sitä haluaa toistuvasti hihkua ääneen. Itsekin meinaan keksiä blogin puolelle ainoastaan raskauteen liittyviä postauksia ja tulee monelle juteltua vauvajuttuja. Siitäkin ärsyynnytään, koska miksi kiinnostua sen enempää toisen ihmisen kasvavasta mahasta.
Nämä on niitä hetkiä, kun olen kiitollinen, etten ärtynyt kaverin valittaessa sadannetta kertaa rasitusvammastaan enkä turhautunut toisen kaverin koiraansa liittyvästä hehkutuksesta. Jokainen on joskus siinä elämänvaiheessa, että pitää valittaa tai hehkuttaa. Pitäisi suoda jokaiselle lupa tehdä se.
Tämän takia en häpeä olla joskus väsynyt raskauteen ja tämän takia en häpeä nauttia raskaudesta täysin siemauksin.
Eilen talviturkin lentäessä pusikkoon napattiin muutama kuva kauniissa maisemassa. Kuvaa katsellessani näen itseni kauniina, seesteisenä ja juuri siinä roolissa, jossa olen aina halunnut olla. Huonoista päivistä huolimatta nautin tästä työstä kaikista eniten.
I grow humans. What’s your super power?

IMG_20150620_144729Rv 14+5♡

 

Kommentit (17)

Mäkin oon miettinyt miksei tämä päivity mulla bloggeriin, vaikka osa Kaksplussan blogeista päivittyy..?

Kaunis kuva. Turha huolehtia masun koosta, muuten näytät mun mielestäkin hoikistuneen 🙂 Toisillahan se kasvaa eteen, toisilla taakse. Mulla just taakse ja ei raskautta kovin nopeesti yleensä edes sen takia huomaa mut kylläpä sen mieluummin eteenpäin ehkä ottas ettei kolottas selkää:D

Miksi bloglovinin kautta ei pysty seuraamaan? 🙁

Mulla on pyyntö sinne vetämässä, että vaihtavat vain tuon vanhan osoitteen uuteen 🙂 Kun vaihtuu niin samasta toimii Seuraaminen!

Voi, onpa sinun maha kasvanut ihanasti ja näytät niin eteerisen onnelliselta. Aivan ihana kuva!

Tuosta valittamisesta – mielestäni on täysi oikeus todeta, että ei tää olotila nyt oikein nappaa. Vähän sama kuin vaikka silloin kun vauva väsyttää ja valvottaa yöt läpi. Vanhemmilla on oikeus kertoa, että väsyttää niin ettei silmät pysy auki ja aivot takkuaa. On mielestäni vaan tosi ajattelematonta jos toinen silloin toteaa, että mitäs hankit lapsen. Tsemppiä! 🙂

Hei bloglovin:iinkaan ei päivity nää uudet tekstit! Mä jo ehdin säikähtää, että jotain on sattunu kun viimesin teksti siellä oli 60 päivää sitten! Onneksi kaikki hyvin ja masuasukki kasvaa vaan, huikeen kokoinen maha jo!

Eksyin blogiisi pitkästä aikaa – ja mitä uutisia! Onnea tuhannesti raskaudesta! :’) Ihana kuva.

no voi hemmettii.. mä oon kattonu vaan lukulistaa että viimeks yli kk sitten oot päivittäny blogia.. nyt ajattelin tulla kurkkaamaan että oisko jotain kommenteissasi että miten menee.. no eihän nää jutut oo päivittyny kun oot täällä kaksplussan puolella..

mutta ihanaa siis että raskaus on jatkunut edelleen ja kaikki näytttäs olevan hyvin.. Viimesin päivitys näkyi siis ”sydän sykkii” tekstistä joten pelkäsin pahinta kun mitään ei ollut ”kuulunut”.. ihanaa! pitääpä muistaa seurata vaikkei se päivitykään..

Mulla kasvo toista odottaessa maha yläkäyrien yläpuolella, ja varsinkin alkuviikkojen maha oli verrattavissa esikoisen loppuaikaan. Mulla oli tytöstä samanmallinen maha, kun sulla, alkaa jo ylhäältä. Ja istukan sijaintiin vaikuttaa mahan kokoon 🙂

Mulla oli Topista tämmönen rv30 varmaa 😀 Ja jännä nähä kumpi täältä nyt tulee… Istukka on muuten edessä tällä kertaa 🙂

Vautsi mikä kuva ! Jotenkin kuvat missä raskaana olevat poseeraa yläosattomissa on niin mauttomia mun mielestä mutta tää on jotenkin niin ihana , ihan eri fiilis kun kesä ja järvi ! Jos itse oon joskus kesällä raskaana niin pakko pölliä tää idea ! 😀

Kiitos 😀 Alunperin otin tän itteeni varten muistoksi. Mut sit se oliki niin kiva, että aattelin sen sopivan hyvin myös postaukseen 🙂

Ihana kuva! Jotenkin niin onnellinen ja näin sen olla pitää, rauhallinen.

I’m happy 😉

Millainen maha sulla oli Topin aikaan?
En yleensä tykkää kommentoida toisten mahoja, mutta odotatko kaksosia vai miten sulla jo noin kasvanut maha? Laita vertauskuvia Topin ja tästä raskaudesta samoilta raskausviikoilta.
Mun mielestä ihan poikamaha vaikka sulla tyttöolo. .

Haha, no hätä! Topista oli samanlainen maha joskus rv30 tienoilla. Tää kasvaa tosi nopsaan eteen, vaikka siellä köllii ainoostaan yks. Eikä pitäs olla kyse kiloistakaan, kun paino pudonnut. Toki se vaikuttaa kovasti ottaako kuvan illalla vai aamulla. Illalla on niiiiin paljon turvotusta ja se turvotus on seikka, jota ollut paljon tässä raskaudessa. Syytä en fiedä, mutta näillä mennään. Tykkään kauheesti tästä masusta <3 Tunnen liikkeetkin jo kivasti!

Niin ja en perusta tyttö- tai poikamahasta. Viimeks oli taas ihan erilainen masu, kun nyt. En tiedä tosta olostakaan – en osaa luottaa siihen. Jotain pitää veikata ja se on tyttöveikkaus. Poika sieltä voi kuiteski tulla :’D Tästä syystä en vielä uskalla oikein vaaleenpunasta haalia 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X