Operaatio Äiti - Hero Header

I grow humans..

Joskus raskaus voi olla raskasta. Aamupala ei pysy mahassa, pitää ravata sata kertaa yössä vessassa ja naamassa kukkii finniketo. Kun joku kysyy kuulumisia, tekee mieli valittaa; taas on pää kipeä, suoli tukossa tai väsymys painaa sängyn pohjalle.
Sitten sanotaan, että ei saisi valittaa. Sitä pitää kärsiä, koska itse on sen lapsen halunnut. Kuulostaa hassulta omaan korvaani. Sanoisinko naapurille, ettei vingu murtuneesta jalastaan, koska itse päätti pelata sitä jalkapalloa? En tietenkään.
On toki toinenkin ääripää; hehkutus. Raskaus on monelle äidille todella iso juttu ja sitä haluaa toistuvasti hihkua ääneen. Itsekin meinaan keksiä blogin puolelle ainoastaan raskauteen liittyviä postauksia ja tulee monelle juteltua vauvajuttuja. Siitäkin ärsyynnytään, koska miksi kiinnostua sen enempää toisen ihmisen kasvavasta mahasta.
Nämä on niitä hetkiä, kun olen kiitollinen, etten ärtynyt kaverin valittaessa sadannetta kertaa rasitusvammastaan enkä turhautunut toisen kaverin koiraansa liittyvästä hehkutuksesta. Jokainen on joskus siinä elämänvaiheessa, että pitää valittaa tai hehkuttaa. Pitäisi suoda jokaiselle lupa tehdä se.
Tämän takia en häpeä olla joskus väsynyt raskauteen ja tämän takia en häpeä nauttia raskaudesta täysin siemauksin.
Eilen talviturkin lentäessä pusikkoon napattiin muutama kuva kauniissa maisemassa. Kuvaa katsellessani näen itseni kauniina, seesteisenä ja juuri siinä roolissa, jossa olen aina halunnut olla. Huonoista päivistä huolimatta nautin tästä työstä kaikista eniten.
I grow humans. What’s your super power?

IMG_20150620_144729Rv 14+5♡

 

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Mäkin oon miettinyt miksei tämä päivity mulla bloggeriin, vaikka osa Kaksplussan blogeista päivittyy..?

Kaunis kuva. Turha huolehtia masun koosta, muuten näytät mun mielestäkin hoikistuneen 🙂 Toisillahan se kasvaa eteen, toisilla taakse. Mulla just taakse ja ei raskautta kovin nopeesti yleensä edes sen takia huomaa mut kylläpä sen mieluummin eteenpäin ehkä ottas ettei kolottas selkää:D

Avatar

Millainen maha sulla oli Topin aikaan?
En yleensä tykkää kommentoida toisten mahoja, mutta odotatko kaksosia vai miten sulla jo noin kasvanut maha? Laita vertauskuvia Topin ja tästä raskaudesta samoilta raskausviikoilta.
Mun mielestä ihan poikamaha vaikka sulla tyttöolo. .

Anette - Operaatio Äiti.

Haha, no hätä! Topista oli samanlainen maha joskus rv30 tienoilla. Tää kasvaa tosi nopsaan eteen, vaikka siellä köllii ainoostaan yks. Eikä pitäs olla kyse kiloistakaan, kun paino pudonnut. Toki se vaikuttaa kovasti ottaako kuvan illalla vai aamulla. Illalla on niiiiin paljon turvotusta ja se turvotus on seikka, jota ollut paljon tässä raskaudessa. Syytä en fiedä, mutta näillä mennään. Tykkään kauheesti tästä masusta <3 Tunnen liikkeetkin jo kivasti!

Anette - Operaatio Äiti.

Niin ja en perusta tyttö- tai poikamahasta. Viimeks oli taas ihan erilainen masu, kun nyt. En tiedä tosta olostakaan – en osaa luottaa siihen. Jotain pitää veikata ja se on tyttöveikkaus. Poika sieltä voi kuiteski tulla :’D Tästä syystä en vielä uskalla oikein vaaleenpunasta haalia 😉

Avatar

Ihana kuva! Jotenkin niin onnellinen ja näin sen olla pitää, rauhallinen.

Anette - Operaatio Äiti.

I’m happy 😉

Avatar

Vautsi mikä kuva ! Jotenkin kuvat missä raskaana olevat poseeraa yläosattomissa on niin mauttomia mun mielestä mutta tää on jotenkin niin ihana , ihan eri fiilis kun kesä ja järvi ! Jos itse oon joskus kesällä raskaana niin pakko pölliä tää idea ! 😀

Anette - Operaatio Äiti.

Kiitos 😀 Alunperin otin tän itteeni varten muistoksi. Mut sit se oliki niin kiva, että aattelin sen sopivan hyvin myös postaukseen 🙂

Avatar

Mulla kasvo toista odottaessa maha yläkäyrien yläpuolella, ja varsinkin alkuviikkojen maha oli verrattavissa esikoisen loppuaikaan. Mulla oli tytöstä samanmallinen maha, kun sulla, alkaa jo ylhäältä. Ja istukan sijaintiin vaikuttaa mahan kokoon 🙂

Anette - Operaatio Äiti.

Mulla oli Topista tämmönen rv30 varmaa 😀 Ja jännä nähä kumpi täältä nyt tulee… Istukka on muuten edessä tällä kertaa 🙂

Avatar

Ääww kuinka ihana kuva

Avatar

no voi hemmettii.. mä oon kattonu vaan lukulistaa että viimeks yli kk sitten oot päivittäny blogia.. nyt ajattelin tulla kurkkaamaan että oisko jotain kommenteissasi että miten menee.. no eihän nää jutut oo päivittyny kun oot täällä kaksplussan puolella..

mutta ihanaa siis että raskaus on jatkunut edelleen ja kaikki näytttäs olevan hyvin.. Viimesin päivitys näkyi siis ”sydän sykkii” tekstistä joten pelkäsin pahinta kun mitään ei ollut ”kuulunut”.. ihanaa! pitääpä muistaa seurata vaikkei se päivitykään..

Avatar

Eksyin blogiisi pitkästä aikaa – ja mitä uutisia! Onnea tuhannesti raskaudesta! :’) Ihana kuva.

Avatar

Hei bloglovin:iinkaan ei päivity nää uudet tekstit! Mä jo ehdin säikähtää, että jotain on sattunu kun viimesin teksti siellä oli 60 päivää sitten! Onneksi kaikki hyvin ja masuasukki kasvaa vaan, huikeen kokoinen maha jo!

Avatar

Voi, onpa sinun maha kasvanut ihanasti ja näytät niin eteerisen onnelliselta. Aivan ihana kuva!

Tuosta valittamisesta – mielestäni on täysi oikeus todeta, että ei tää olotila nyt oikein nappaa. Vähän sama kuin vaikka silloin kun vauva väsyttää ja valvottaa yöt läpi. Vanhemmilla on oikeus kertoa, että väsyttää niin ettei silmät pysy auki ja aivot takkuaa. On mielestäni vaan tosi ajattelematonta jos toinen silloin toteaa, että mitäs hankit lapsen. Tsemppiä! 🙂

Avatar

Miksi bloglovinin kautta ei pysty seuraamaan? 🙁

Anette - Operaatio Äiti.

Mulla on pyyntö sinne vetämässä, että vaihtavat vain tuon vanhan osoitteen uuteen 🙂 Kun vaihtuu niin samasta toimii Seuraaminen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä