operaatio äiti - Banneri

Vihdoin päädyttiin paikkaan, jossa on wifi. Hotelleissa täällä on mahdollisuus ostaa sellainen, mutta ehkä parempi olla roikkumatta kännykällä jatkuvasti. Tuntuu erittäin hyvältä viettää yhteistä aikaa ilman tekniikkaa.

IMG_20150808_111040

Tällä hetkellä istumme juomassa Cokista ja poika nukkuu sylissä päiväunia. Kuuma ilma ja riehakkaat leikit ovat väsyttäneet tuota pientä miestä urakalla. Päiväunet nukutaan suosiolla useamman tunnin ajan ja sen lisäksi yöunillekin pudotaan nopeasti.

Koko lomareissun olemme ulkoilleet mielettömästi ja se on sisältänyt uimista, hiekkaleikkejä sekä perus rantalomatouhuja. Suomen kesä oli harvinaisen surkea ja tätä matkaa kaivattiin kirsikaksi vähän läsähtäneen kakun päälle.

IMG_20150809_181705

Topi täyttää muutaman kuukauden päästä jo kolme ja tämä on erittäin helppo ikä matkustamisen suhteen. Lentomatka oli iisi, rattaita ei tarvita ja pikkukaveri jaksaa odotella ruokaa ravintolassa. Viihtyminen on helposti taattu pelkkien aaltojen huuhtomien simpukoiden ja varpaiden välissä kutittelevan hiekan avulla.

Kukapa ei nauttisi sopivan kuumasta auringosta? Sileästä rantahiekasta? Entäpä lämpimästä merivedestä? Kyllä kääntää kaikki nämä pojan kasvoille ihan erilaisen hymyn. Olen iloinen, että lähdettiin reissuun ihan jo tuon pienen ukkelin takia. Lapsen ilo on paras ilo!!

IMG_20150810_151255

Raskauden suhteen kaikki on ollut myös helppoa. Syön turvallisia ruokia, lepään päiväunien ajan ja uin kuumuuden iskiessä. Lentomatka meni nukkuessa sikeästi eikä mihinkään kolottanut. Kaikki on oikeasti tosi hyvin ja baby potkii monta kertaa päivässä tyytyväisenä.

Tämä reissu on lähentänyt meitä entisestään ja jättänyt ikuisen muiston meille jokaiselle. Yhteisen elämän luominen on vasta alussa, mutta hyvältä tuntuu ja kepein mielin tallustan tätä tietä.

IMG_20150809_211427

Nauttikaa Suomen (ilmeisesti lämmenneistä) säistä ja hiipuvasta kesästä! Kohta taas mennään kohti syksyä ja kylmyyttä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X