operaatio äiti - Banneri

Paukkuvat pakkaset ovat ilmeisesti ohi. Ulkona näyttää siltä, että siellä tulisi vettä. Onko tämä nyt se kevään merkki? Voiko kohta alkaa käyttämään sanontaa ”kevättä rinnassa”?  Väistyykö lumi ja pikkuhiljaa mutavelli-kauden jälkeen saapuu pitkästä aikaa kuiva maa?

postaus3

Jossakin vaiheessa tämäkin talvi taittuu sinne kevääseen. Kaupoissa on topat alessa ja hyllyrivistöjä koristaa uudet välikausivaatteet. Aikainen lintu madon nappaa sopii tähän väliin. Tosi herkästi käy niin, että keväällä parhaimmat haalarit on viety käsistä. Kyllä se nykyään on niin, että ulkovaatteet saa jo ostaa ennen tulevaa kautta.

postaus4

Pikku E:n kautta olen tutustunut paremmin Molo Kidsin vaatteisiin ja yllättäen tykästynyt niihin nimestä huolimatta. Ostin kirpparilta yhden softshell-haalarin ja olen siihen ihan rakastunut. Pinta on hyvä ja sisältä haalari on myös loistava. Tässä on siis ominaisuuksiltaan hyvänoloinen haalari, joka näyttää todella kivalta!

postaus5

Eräässä liikkeessä oli kaikki alennuksessa -20% ja siellä oli jo kevään mallistoja tarjolla… myös Molon uudet haalarit. Ajattelin, että hyvä tarjous kannattaa hyödyntää ja ostin neidille toisenkin haalarin seuraavassa koossa. Nyt löytyy kaapista roikkumasta 68 ja 74 haalarit.

postaus1

Topille tarjolla oli hieno metsä-teemainen softshell. Vähän jännitin, että mahtuuko se pojalle enää, kun isoin koko oli 98cm ja pituutta löytyy jo 96cm. Haalari oli sopiva ja nyt on molemmilla lapsilla vaatteet kevääksi.

postaus2

Aikaisempaa kokemusta ei ole, joten voin sitten jossain vaiheessa tulla kehumaan tai haukkumaan nämä haalarit. Oletteko jo hankkineet keväälle haalarit? Mihin päädyitte?

postaus6

Kommentit (11)

Tuo Topin haalari näytti tuossa metsäkuvassa aivan liian pieneltä. Lahkeet oli liian lyhkäset. Miten raaskit tähän aikaan vuodesta hankka niin naftia haalaria joka ei kyllä näytä enään menevän keväällä?

Nää Molot on vaan niin ihania 🙂 ..nimestään huolimatta! Meille kotiutuu Racoonin viime vuoden malliston softis, jonka kuosiin rakastuin. Aika samaa tyyliä Molon kanssa.

Upeita haalareita olet ostanut 🙂 Mä vasta nyt tämän sun postauksen luettuani heräsin tähän haalariasiaan. Täytyy varmaan tutkia olisko jotain alennuksia vielä.
Ps. Kiva blogi sulla 🙂

Vauvalle softshell? 😀 ei taida tuon ikäinen vielä tarvita moisia… eikö vauvat nyt yleensä oo makuupussissa ja sellasissa pörröhaalareissa? 😀

Miksi en ostais? 😀 Ihan jo kun ulkoillaan kevällä vaikka liinassa tai sylissä niin softshell pitää hyvin tuulen ja veden 🙂

Ihailen just sun kaltasia ennakoijia.Mä hankin vast ihan ku on pakko.Perustelen sillä et lapset mukamas ottaa jonkun kasvuspurtin:D Ihana etenki tuo metsä softshell..? Katotaan mitä itse saan pengottua kauppojen jämistä:D

Elän kyllä yhden kauden kerrallaan. Nyt nautitaan talven riemuista niin kauan kun riittää lunta ym. Kevät tulee sitten aikanaan, enkä vielä jaksa kevät vaatetusta ajatella..Aina on löytynyt kivaa vaikka ei etukäteen ole hamstrattu.

Ihania haalareita olet löytänyt! Itse en jaksa uhrata ulkovaatetukselle ajatuksia kummoisestikaan. Tietysti täytyy olla riittävän toimivat vermeet ja passelit värit, mutta siinä kaikki 🙂

Ööööh pitääkö niitäkin jo miettiä, oh my.. Mä inhoan miettiä ulkovaatteita, haluun että kaikki asusteetkin sopii yhtee yms. ja aina on jotaa mikä ei sovikkaan ja kokonaisuus on piloilla 😀 Tai sitte kuvittelen, että joo kaapissa on sitä tätä tota ja oho perkele kun ei mahdukkaan…
Varmaa pitäs alkaa kartottaa tilannetta 😀

Meil on onneks Rodiniaki kevääksi sitte. Jonkun on pakko mahtua 😀 Mut asusteita vihaan kanssa!

Ei ne ole lyhkäiset. Ne menee ihan kantapään yli pukiessa. Katsopas kuvasta kuinka ne on rytyssä. Yksi huono puoli haalarissa on. KUMILENKSUT puuttuu. Siksi ne nousee :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X