operaatio äiti - Banneri

Muutama sana lapsista

Lapset ovat ihmeellisiä otuksia. Niillä on pienet sormet, pehmeä iho ja ne kysyvät mitä erikoisempia kysymyksiä. Lapset nauravat rehellisesti ja kiukkuavat mielellään maaten kaupan lattialla.

Lasten kanssa et välty sotkulta ja saat miljoonia rään täyteisiä pusuja. Opit syömään ruoan kylmänä ja käymään vessassa ovi auki. Etenkin vauvan myötä opit pärjäämään lyhyillä unilla ja tekemään kaiken extra nopeasti.

Ennen lasten saamista et tiedä, mitä tarkoittaa herätä kukonpierun aikaan ja elät yllättäen aika helppoa elämää. Ennen lapsia saatat meikata puolisen tuntia ja lukea monta romaania viikossa. Matkustat ystäviesi kanssa ja istut rannalla auringonlaskuun saakka.

Lapset tuovat elämääsi onnea, väsymystä, iloa ja pelottavan kiukkuisia ajatuksia. Heidän tehtävänsä on venyttää hermojasi ja sitten taas hurmata viattomuudellaan. Opit löytämään uudestaan koko tunteiden kirjon.

Tulet aivan varmana heräämään oksennuksen seasta, itkemään yksin vessassa, pelkäämään järjettömästi ja kuuraamaan tussin jälkiä seinästä. Tulet myös tuntemaan pienen käden kädessäsi, tuoksuttelemaan pehmeää päätä, saamaan kömpelöitä pusuja ja ennenkaikkea tulet olemaan hetkittäin niin onnellinen, että hymysi yltää avaruuteen asti.

Äitiys ja vanhemmuus ovat ihmeellisiä asioita. Niin paljon väsymystä, kiukkua ja ärsytystä, mutta vieläkin enemmän rakkautta, hyviä hetkiä ja elämän kohokohtia. Etkö usko? Kokeile!

Lapset mini rodini mopsi

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä