operaatio äiti - Banneri

Vimma aw16 Vimma myymälä

1

Vimma myymälä hki 4 6 9

Vimma kukka myymälä

Vimma myymälä Helsinki

Vimman myymälä avataan huomenna Helsingin Hernesaareen (Telakkakatu 6-8). Myymälä aukaisee ovensa kello 10 ja voin uskoa, että kuhinaa riittää. Samalla julkaistaan Vimman syksyn mallisto. Käytiin pikkuneidin kanssa tutustumassa myymälään jo etukäteen, koska tarkoitus oli kuvailla kyseistä paikkaa tänne blogiin. Epäonneksi kamera oli jäänyt matkasta pois ja aika loppui kesken. Tämä postaus on siis vain pieni sneakpeak myymälästä ja huomenna otan kameran (kaikkine lisäosineen) mukaan avajaisiin. Myöhemmin tällä viikolla esittelen blogissa myymälän paremmin. Hurjasti onnea Vimmalle uudesta myymälästä ja zemppiä rutistukseen. Huomenna rynnitään vaatteiden perässä naiset! (..tai miksei miehetkin?)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X