Operaatio Äiti - Hero Header

Vimma aukaisee myymälän Helsinkiin 17.08.2016

Vimma aw16 Vimma myymälä

1

Vimma myymälä hki 4 6 9

Vimma kukka myymälä

Vimma myymälä Helsinki

Vimman myymälä avataan huomenna Helsingin Hernesaareen (Telakkakatu 6-8). Myymälä aukaisee ovensa kello 10 ja voin uskoa, että kuhinaa riittää. Samalla julkaistaan Vimman syksyn mallisto. Käytiin pikkuneidin kanssa tutustumassa myymälään jo etukäteen, koska tarkoitus oli kuvailla kyseistä paikkaa tänne blogiin. Epäonneksi kamera oli jäänyt matkasta pois ja aika loppui kesken. Tämä postaus on siis vain pieni sneakpeak myymälästä ja huomenna otan kameran (kaikkine lisäosineen) mukaan avajaisiin. Myöhemmin tällä viikolla esittelen blogissa myymälän paremmin. Hurjasti onnea Vimmalle uudesta myymälästä ja zemppiä rutistukseen. Huomenna rynnitään vaatteiden perässä naiset! (..tai miksei miehetkin?)

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä