operaatio äiti - Banneri

img_20161220_140416

img_20161220_161857img_20161220_220754img_20161220_220921img_20161220_220953img_20161220_220828img_20161220_221224img_20161220_221139img_20161220_221052img_20161220_221422img_20161220_221328img_20161220_221603img_20161220_221642img_20161220_221458

Reissussa aina harmittaa, jos sattuu iskemään joku tauti. Topin huonovointisuus jatkui yöhön parin oksennuksen kera. Käyhän siinä aina mielessä se pahin, mutta onneksi tällä kertaa oli ehkä kyse jostain muusta. Aamulla tyyppi heräsi virkeänä ilman mitään oireita. Voi olla, että erilainen bakteerikanta tai liian kova kuumuus aiheuttivat tuon.

Jotenkin vieraassa maassa jännittää sairastaa. Se pelko, ettei saisikaan tarvitsemaansa apua. Alueena tämä Teneriffan Adeje on siisti, palvelut pelaa ja apua saa, jos tarvii. Apteekissakin henkilökunta oli tosi avuliasta. Tähän mennessä kuitenkaan ei olla tarvittu ihmeempiä apuja, kun tuo pojan pahoinvointi oli vain hetkellistä.

Otettiin tämä päivä vielä iisimmin, kun aikaisemmat. Hetken rantailun päälle oleskeltiin hotellilla, syötiin ja uitiin vain vähän. Tehtiin iltapäivällä myös kävelyreissu kallioille.  Sää oli tänään huonompi eli tosi pilvinen, mutta sadetta ei taaskaan näkynyt. Sitä on povattu kyllä näille päiville..

Parin päivän päästä ollaan varattu retki paikalliseen eläinpuistoon ja täytyy myöntää, että jännittää jopa itseä. En varmaan koskaan oo vieraillut vastaavanlaisessa. Täytyy muistaa tyhjentää muistikortti etukäteen ja räpsiä kamera täyteen muistoja!

Viisi päivää on mennyt totaalisessa rentoutumisessa. Voin jo tässä vaiheessa sanoa, että tänne lähteminen oli kaiken arvoista! Huomenna käydään varmaan vähän kurkkimassa paikallista shopping centeriä, mutta nyt on aika mennä unipuuhiin. Öitä!

Kommentit (8)

Hei,

kiitos matkaraporteistasi. Teneriffa on kyllä hyvä lapsiperhekohde.

Toivottavasti ette ole menossa Loro Parqueen. Se on eettisesti hyvin kiistelty kohde erityisesti miekkavalaiden vangittuna pitämisen ja huonon kohtelun vuoksi. Viime vuonna esim. Animalian valasryhmä teki ison vetoomuksen matkanjärjestäjille yhteistyökuvioiden lakkauttamiseksi Loro Parquen kanssa. Loro Parquellahan on kytköksiä esim. Sea Worldiin, joka tuli kyseenalaisella tavalla tunnetuksi Black Fish dokumentin vuoksi.

Jos siis olette menossa Loro Parqueeseen, suosittelen perehtymään näihin asioihin ennen kuin teet päätöksen siitä, haluatko jakaa kyseiselle paikalla positiivista julkisuutta blogissasi.

Voi toki olla, että olet jo tietoinen näistä asioista, ja olette menossa ihan johonkin muuhun eläinpuistoon. Toivottavasti näin 🙂

Siellä eläintarhassa riittää nähtävää ja myös korkeuseroja löytyy eli jalat on lujilla kun rattaita työntelee?Vesipulloja kannattaa ottaa mukaan reilusti ja vaikka jotain pientä evästä,minusta siellä oli aika huono ruokapuoli ja myös toki kalliimpi kuin marketissa.Meillä oli siellä suomalainen lääkäri joka päivysti useana aamuna viikossa meidän hotellissa ja muuten sai sitten kiinni helposti eli jos tulee oikea hätä ja tarvis niin siellä on helppo saada apua.Meillä oli siis sama paikka missä oltiin,mutta eri hotelli vain?Kateellisena seuraan reissua?

Kiitos kovasti vinkeistä!!! 🙂

Ihania reissukuvia! 🙂

Sen verran kuitenkin sanoisin, että jos epäilee vatsatautia, niin olisi toivottavaa pysyä poissa uima-altaasta, ikävä jos tahallaan tartuttaa kanssalomailijat.

Tietty 🙂

Moi, en oo aatellutkaan tarkemmin tota eettistä juttua. Taitaa olla vähän kaikissa eläinpuistoissa sama kysymys.. eli kuinkahan onnellisia mahtaa eläimet siellä olla. Täytyy ainakin mainita blogissa toi eettisyys puoli! Kiitos kun huomautit 🙂

Loro Parquessa ne ongelmat ovat tavallista massiivisempia. Seuraava linkki ja saate on kopioitu Animalian valasryhmän sivuilta.

Tämä raportti Loro Parquesta kertoi, miten massiivisia ongelmit delfinaariossa ovat: Miekkavalaat tuhoavat hampaansa purressaan altaan reunoja ja infektioriskin takia puhkikuluneita hampaita joudutaan poistamaan. Luonnossa aktiiviset eläimet kelluvat liikkumattomina pienissä altaissa ja kerjäävät kouluttajilta huomiota. Turhautuneena dominoivat valaat raatelevat muita hampaillaan.
Koska tämä hulluus loppuu?

http://www.seaworldofhurt.com/features/seaworld-loro-parque-exposed/

Kiitos linkistä. Mainitsin tosta nyt postauksessa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X