Operaatio Äiti - Hero Header

Mini Rodini SS17 kuvia!

Netti vilisee miljoonia kuvia tulevasta Mini Rodinin mallistosta. Alkaa olla sekaisin, että mistä mikäkin kuva on, joten tässä postauksessa tulee nyt läjässä erilaisia kuvia. Ajattelin, että ehkä joitakin kiinnostaa mitä kevät tuo tullessaan.

PhotoGrid_1484232687656

Täytyy sanoa, että ekaa kertaa malliston nähdessä iskee pienimuotoinen kranttuilu tähän tyttöön. Moni vaatteista näyttää ihan kivoilta, mutta vielä isompi määrä näyttää siltä, että ei missään nimessä. Rodinilla tuntuu olevan joku erikoisuuksien aikakausi ja jostain syystä en syty noille omituisille kauluksille sitten millään.

Poikien puolella on kivoja sammakoita, mutta oma poika taitaa olla jo vähän niiden ohi ikänsä puolesta. ”Äiti voitko ostaa mulle isojen poikien vaatteita?”. Pyyntö on kuultu ja saattaa olla, ettei hauska sammakko pääse tarkan seulan läpi. Tuo nuotti bomber on kiva, mutta älytön hinta. Nuotit iskevät muutenkin, mutta taidan skipata ne 4-vuotiaalla tuon pastellisävyisyyden takia.

PhotoGrid_1484232397221PhotoGrid_1484232293104

Leijona on kuosina ihan ok eikä liian överi. Meillä ei taida tosin olla sille käyttäjää. Värikkäät rotat on huippuja, mutta tuskin sekään eksyy pojan lipastoon, kun tuo pikkutyyppi on niin tarkka vaatteiden suhteen nykyään.

PhotoGrid_1484232441491PhotoGrid_1484232333101

Tyttöjen vaatteet ei iske varmaan näin ekalla silmäyksellä yhtään. Ihan liian värikästä, ihan liian outoa ja en tiedä. Täytyy varmaan makustella aikansa kuvia ja ihmetellä.. ehkä ne muuttuu katsomalla paremmiksi. On tuolla muutama potentiaalinen vaate ostettavaksi, mutta taidan ostaa vaatteet liikkeestä. Livenä moni vaate näyttää ihan erilaiselta.

PhotoGrid_1484232570155PhotoGrid_1484232505974

No mitäs mieltä muut on? Menikö Rodinilla villiksi vai innostaako tuleva mallisto jo etukäteen?

Osa kuvista TÄÄLTÄ.

 

Kommentit

22 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

Mullakin vähän tökkii 😀

Avatar

Nää on vähän liian retroa kukkineen ja väreineen kaikkineen mun makuun. Oikeastaan nuo nuotit on ainoa kuosi, joka näyttää musta ihan ok kivalta..gugguu on kyllä tyylikkäämpi, kevään mallistoa odotellessa..:-)

Anette - Operaatio Äiti.

Nuotit on jees, mutta ei kummankaan mun lapsen juttu kuitenkaan ehkä 😀

Avatar

Pakko myöntää ettei noista iske kyllä oikeen mikään. Tosi outoja jotenkin, ei hyvällä tavalla! :/ Toivottavasti tulisi joku kiva väri basic-mallistoon.

Anette - Operaatio Äiti.

Samaa mieltä. Saa nähä mitä kyl tulee noita basiceja yms 🙂

Avatar

Toi värimaailma, ihan liian pliisu meneville lapsilleni 😀 Rotissa on kivat värit ja kuviona nuottiavaimet miellyttää silmää, sammakko ja leijona hauskat, mutta ne värit, ne värit. Sais olla iloisempia sävyjä!

Anette - Operaatio Äiti.

Niinpä!

Avatar

Jotenkin tosi hyviä! Ihania jujuaj, joita kaikki ei ehkä tajua. Mutta ennenkaikkea asennetta! Uskon, että noista monet sopivat teidänkin perheenne päälle. *odottaa innoissaan sovituskuvia*

Anette - Operaatio Äiti.

Kiva että iskee! 🙂

Avatar

Joo, ei kyllä oikeen muhunkaan iske! Höh, odotin jumppista jollain ihanalla kuosilla. No, ehkä tulee vielä joku kiva. Ainoat ihan kivat on mun mielestä noi kukka-sydänkuosit sekä unicornit. Syksyllä oli paljon enemmän omaa silmää miellyttäviä kuoseja. :O No, eipähän mee rahaa 😀

Anette - Operaatio Äiti.

No jep. Odotukset oli korkeemmat ainakin mulla..

Avatar

Vähän outoja, ei yhtään sellasia että ite ostaisin…tosin ehkä sitten jos näkee livenä niin mielipide muuttuu.

Mini Rodini on ollut itselle se ykkönen näistä merkkivaatteista tähän asti (tosin vasta 8kk ehtinyt hifistellä vauvanvaatteita) mutta nuo taitaa jäädä kauppaan.

Anette - Operaatio Äiti.

Joo livenä sen parhaiten näkee. Ehkä sieltä tulee muutakin vielä 🙂

Avatar

Nuotit molemmissa väreissä on kivoja! Nämähän on vasta mainoskuvia, joten paljon eri vaatteita tulee varmasti näiden lisäksi. Itse ostan keväällä 3-vee tytölle vaalean nuottimekon (luotan, että sellainenkin tulee). Pojalle vaaleaa ja tummaa nuottia bodyinä ja housuina (niitäkin tulee varmasti :D) ja bomberin, jos saa hyvästä alesta. Viimeistään kesäalesta tulee nyt puolivuotiaalle poitsulle vielä sammakkolegsut. Hänellä ei ole vielä mitään kesävaatteita jemmassa, niin pitää rauhassa katsoa myös Bobo ja GG, sekä perus Hemat ja Lindexit tietty. Musta on kiva, että Rodini on vaihtanut tälle keväälle värimaailmaa. Niitä persikan sävyjä katseltiinkin jo monta vuotta.

Anette - Operaatio Äiti.

Joo toi on totta, että persikkaa on kateltu tarpeeks 😀 Kyllä mäkin ootan, että tuolta tulis joku kiva vaate, jota näissä ei näkyny. Sammakko innostaa iiihan vähän, mutta leijona ei yhtään. Nuotit ois aivan ihanat, kun tulisi mekkona. Saa nähä, jännäähän tää on ootella 😀

Avatar

Aivan ihanasti näkyy Mini Rodinin suunnittelijoiden historia noissa vaatteissa. Isoisän ura maailmankuulun jazzorkesterin saksofonistina, Umberto Econ Ruusun nimi, joka on myös minun lempikirjojani. Leo tulee tietysti sukunimestä. Mutta mikä tarina on hiirellä ja sateenkaarella? Entä yksisarvinen. Olis kiva kuulla tässäkin blogissa enemmän näitä taustoja, koska tunnustaudun faniksi.

Anette - Operaatio Äiti.

Mä en kyllä hirveästi tunne tuota tarinaa merkin takana. Olis jopa itsestä hauska kuulla lisää!

Avatar

Minä tykkäsin sinisestä leijona bodystä=) Muuten oli makuuni jotenkin jo liiankin erikoisia. Olisin niin toivonut/odottanut rodinilta niitä tyttömäisiä rusetteja<3
Tosin pojan kodalla Mini rodinin vaatteet on oudon kokoisia tai siis putoamme johonkin kokojen väliin ,ettei tahdo löytyä mitään=/ poikamme varmaan aikas normi 1vuotta ja 3kk. 80cm/86cm liian sopiva ja seuraava jopa mega kokoinen.. näin kävi ainakin picon kanssa ja yhden paidan

Anette - Operaatio Äiti.

Meillä myös putoaa väliin aina koossa!

Avatar

Leijonat ja nuotit kivoimmat 🙂 Niitä odotan pojille, tytöille ei iskenyt mikään. Toivottavasti tytöille tulis viel jotain mukavaa 🙂

Anette - Operaatio Äiti.

Rodinin syksy näytti vuorostaan upealta!

Avatar

Vuosia olen rodinia lapsille ostanut, mutta nyt ei tästä dropista tule kyllä mitään. Suorastaan rumia ja liian retroja mun makuun. Liikaa tulee me&i mieleen…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä