operaatio äiti - Banneri

”Äiti saanko mä jo laittaa lippiksen? Äiti onko jo kevät? Entä nyt? Äiti aurinko paistaa! Koska saa taas äiti pukea lippiksen? MÄ EN HALUU PIPOA.” 

IMG_20170127_121931_441

IMG_20170126_171105_698

On sanomattakin selvää mikä vaatekappale kuumottelee laatikossa. Miksi kevät et tule jo hurjaa vauhtia? Joka päivä poika haalaria päälle pukiessa kokeilee onneaan ja kysyy saman kysymyksen. Joko nyt. Sinnikkyys on tietyllä tapaa tosi suloista ja olenkin antanut luvan pukea lippiksen päähän joskus kauppareissuille (autolla liikkuessa). Jo pienestä pitäen lippalakki on kuulunut pojan lemppareihin kenkien lisäksi. Jokaisella lapsella on varmasti se joku suosikki vaatteissa, joka päällä haluaisi mennä tyyliin nukkumaankin. Pari vuotta poika on nyt kulkenut aina sama lippis päässään uskollisesti eikä vieläkään ole kyllästymistä näkynyt.

IMG_20170127_140711_379 IMG_20170127_140758_645

Tutkin tulevia kausia aina etukäteen jo hyvissä ajoin. Alkuvuodesta ajatukset siirtyy kevääseen ja pikkuhiljaa kesään. En tiedä onko moni huomannut, mutta kausien vaatteet kannattaa hommata ennakkoon. Kauden aikana, jos yrittää metsästää jotakin… on se joko loppu, kiven alla tai vähintäänkin selkeästi kalliimpi hinnaltaan (kirpparit). Tästä syystä olen koko tammikuun etsinyt lapsille kivoja lippiksiä keväälle ja vihdoin ne löysinkin. Voitte uskoa mikä riemu repesi, kun lippikset kuoriutuivat paketistaan! Ollaan varmaan hauska näky näin keskellä talvea, kun lapset käyvät kaupassa lippikset päässään.

IMG_20170127_140554_158 IMG_20170126_170029_870

Tupsulippis tuntuu kiinnostavan tällä hetkellä ihmisiä ja sellaisen käyttöähän voisi melkein sanoa tämän hetken muodin seuraamiseksi. Ei sillä, että olisin koskaan välittänyt muodin seuraamisesta.. ostan yleensä sellaisia juttuja, jotka miellyttää omaa silmää. Kuulun tosiaan moniin vaateryhmiin, joissa etsitään, ihmetellään ja huhuillaan erilaisten vaatelöytöjen perään. Näitä keskusteluja selatessa nousi ylös ihan uusi nimi KiddoW. . Mielenkiinnolla selailin heidän nettisivujaan. Suunnittelu tapahtuu Suomessa, mallit koetetaan tehdä mallimestarin kanssa täydellisiksi ja vaatteet valmistetaan orgaanisesta puuvillasta. Nettisivut olivat omaan vaativaan silmääni kiinnostavat ja tarpeeksi yksinkertaiset herättämään mielenkiinnon. Ei mennyt aikaakaan, kun jo kirjoittelin sähköpostiviestiä innoissani.

IMG_20170120_124035_928

Kuten tuossa alussa mainitsin, lippikset ovat päässeet jo käyttöön meillä. Elsa on perinyt isoveljensä kiinnostuksen päähineitä kohtaan ja vetelee kotona kaikenmaailman hatut, pipot ja härpäkkeet päässään. Olen ollut tyytyväinen ensivaikutelmaan, käyttökokemukseen ja laatuun. Lippiksen pinta on erilainen eli tuntuu käteen pehmeältä ja vähän ”huopamaiselta”. Se pysyy lapsen päässä niin hyvin, kun lippis ikinä voi pysyä. On meillä joskus käynyt niitäkin lakkeja, jotka on heti päätä kääntäessä pudonneet päästä. Koon kanssa ei tarvitse kamalasti alkaa arpomaan, koska näitä myydään vain yhdessä koossa. Kuvista voi kuitenkin huomata, että säätömahdollisuuksien ansiosta lippiksen saa 47cm päähän, mutta myös 53cm päähän. Lippiksen voi tilata TÄÄLTÄ.

IMG_20170121_181649_620

Jos lippismuoti ei iske, oli verkkosivuilla kaikkea muutakin kivaa vaatteista sisustukseen asti. Vähän houkuttaisi kyllä tilailla tuollainen trikootunika Elsalle kokeiluun. Luulen, että kohta päästäänkin käyttämään paremmin erilaisia mekkoja, kun tyyppi alkaa kävelemään eikä helmat jää polven alle jumiin.

IMG_20170127_140946_741

Tämä postaus on tosiaan toteutettu KiddoW.:n kanssa yhteistyössä. Olen tälle keväälle etsinyt iseäni kiinnostavia yhteistöitä, koska haluan päästä vinkkaamaan ”uusista löydöistä” myös teille lukijoille. Kyllä tämä lastenvaatehörhöily on iso osa tätä blogia, vaikka perhelifestyleä pyrinkin kirjoittamaan siinä ohella yhtä vahvasti.

IMG_20170127_140502_872

Ajateltiin, että lukijoille olisi kiva pieni bonus, jos järkättäisiin arvontaa näiden lippisten suhteen. Tällä kertaa arvonta on instagramin puolella eli osallistuminen tapahtuu siellä. Profiilissani on kisakuva, jonka alla on ohjeet. Osallistuaksesi arvontaan seuraa tätä blogia @operaatioaiti sekä @kiddowkids :a instassa ja tägää kisakuvaan kaksi ystävääsi. Arvonnan voittaja saa itselleen yhden lippiksen valitsemassaan värissä! Aikaa osallistua on 03.02.2017 asti.  OSALLISTU TÄSTÄ!

Kommentit (6)

Upeita! Lapsillasi on poseraamisen taito. Special models! Sellainen ura varmasti edessä, jos muuta työtä ei isona löydy. Tyylikkäitä lippiksiä. Ihana että vielä löytyy suomalaista suunnittelua ja sitä käsityötä osataan arvostaa. Hienoa kun pidät siniristilippua korkealla.

Okei, kiitos paljon 🙂 taidan ottaa molemmat ja palautella jos jää naftiksi 🙂

Joo kandee 🙂

Heei,osaisitko auttaa noitten gugguun frillamekkojen kokojen kanssa? Onko ne naftia vai reilua mitoitusta, mietin ottaisko 84cm pitkälle tytölle 86vai 92 senttisen 🙂

Ne on napakkaa mitoitusta. Mä luulen, että kumpikin menee; mutta varmaan 92 on ihan ok myös. Kyllä me 82 koossa jo käytetään 86 🙂

Noh saa nähdä 😀 Voi olla ettei myöhemmin kiinnosta, mutta ihana että jaksavat nyt olla kameran takana ♡

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X