operaatio äiti - Banneri

Tänään – nyt juuri tällä hetkellä pärähtää Metsolan #madeinfinland Knit Collection myyntiin. Tämä mallisto tarkoittaa pipoja sekä huiveja aivan ihanissa väreissä. Värit ovat vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanharmaa, musta, kermanvalkoinen sekä mustavalkoinen.

IMG_20170203_010254_730 IMG_20170203_005733_766
Pipoja tulee nauhallisena sekä nauhattomana ja kumpaakin mallia koristaa iso upea tupsu. Huivi taas on tuubimallinen. Laitan heti alkuun kokotaulukkoa ylös:

Screenshot_20170203-011009
Kerroin jo aiemmin blogissa, että olen itsenäisesti etsinyt potentiaalisia yhteistyökumppaneita tänne blogin puolelle. Haluan yrittää vinkata teille erilaisista uusista löydöistä ja näin päädyin laittamaan viestiä Metsolalle.

Metsola Knit Collection IMG_20170203_004752_638
Kuinka monelle Metsola on tuttu merkki? Itse olen aina tasaisesti Metsolan nimeen törmännyt ja Elsan vauva-aikana muutaman vaatteenkin päätynyt ostamaan. Ensimmäisen kerran kiinnostuin kyseisestä merkistä, kun näin ihan uudistuneen pipomalliston. Tällöin en vielä päätynyt mitään ostamaan, mutta miljoonien kehujen ja ylistysten jälkeen päätin kokeilla tätä lupaavaa merkkiä.

IMG_20170203_010157_429
Meille tuli kokeiluun kaksi settiä lapsille. Elsa, jonka pää on 47cm ja lipaston lempiväri vaaleanpunainen, sai vaaleanpunaisen  nauhallisen pipon (koko 1-2v) huiveineen. Topi taas on jo ”iso poika”, joten päädyin nauhattomaan versioon ihan siinä klassisessa mustan sävyssä. (Koko 3-5v) Huivithan ovat vain yhtä kokoa, joten niiden kanssa pääsee helpolla.

IMG_20170203_005312_478 IMG_20170203_005225_635
Meidän perhe asustaa saaressa, jossa on todella kylmä sekä kova tuuli talvet kesät läpeensä. Meidän lemppari leikkipaikka on hiekkaranta, mutta tämä kieltämättä ei ole lämpimimmästä päästä, jos sattuu iskemään vähääkään kovempi tuulenpuuska. Kuvat on otettu lasten leikkien lomasta, vaikka Topi kovasti monessa poseeraakin. Poika on tällä hetkellä kiinnostunut kameran edessä heilumisesta ja haluaa sitä tehdä ihan huvikseenkin.

IMG_20170203_005617_881 IMG_20170203_005410_276
Topilla noita vaiheita tulee ja menee, kuten tähän ikään kuuluukin. Uhmaiässä pienetkin asiat voi ärsyttää ja esimerkiksi pipot on Topin vihalistalla tällä hetkellä ykkösenä. Meillä menee aina ihan tuhottomasti aikaa siihen, että ”pipo on huonosti/valuu liikaa/kiristää väärin/häiritsee korvia”. Jo tästä syystä tykkään pojan Metsolan piposta, koska se ei aiheuta samanlaista tappelua arkiaamuihin. Elsa taas on siinä vaiheessa, että ”pipo irti, mä vedin päivineen” ja tätä tapahtuu etenkin siellä ulkona. Sama tapahtuu hanskoille, kengille jne.. Tästä syystä meillä täytyy olla ainakin vielä ehdottomasti nauhallinen pipo käytössä!

IMG_20170203_005651_726 IMG_20170203_004647_956
Pipokokeilusta on jäänyt tosi positiivinen mieli. Kummankaan pipo ei valu jatkuvasti silmille, koska pipoissa on tietynlaista ryhdikkyyttä. Myöskään tupsut eivät paina liikaa. Tämän pipon parhaimpia puolia on niskanpeittävyys (nauhallisessa) sekä lisävahvikkeet korvien kohdalla!

IMG_20170203_010056_141 IMG_20170203_005830_427
Huivikokeilu on myös ollut onnistunut. En tiedä tykkääkö muut vanhemmat kaulahuivin kanssa tappelusta? Itse en jaksa sitä, että huivi jatkuvasti aukeaa, menee huonosti tai on mahdoton solmia. Kaulureita meillä on yleensä käytetty, mutta ne eivät riitä suojaamaan leukaan asti tarpeeksi viimalta. Tuubihuivin saa tosi kivasti laitettua hupun ympärille suojaamaan kaulaa joka puolelta ja se venyi sekä asettui tosi hyvin aloilleen.

IMG_20170203_005908_540
Tämä mallisto on muuten 100% puuvillaa, joka on hyvä materiaali etenkin tulevalle keväälle. Merinovilla alkaisi olemaan jatkuvasti lämpenevässä säässä liian kuuma. On silti hyvä, että kevään ulkoiluun on myös ne kunnon varusteet, jos sattuu esimerkiksi asumaan tuulisessa saaressa.

IMG_20170203_010008_139 IMG_20170203_005039_719
Tässä on PALJON vaatteita ostaneelta ihan tosi rehellinen suositus. Jos mietit vielä tulevan kevään vaatetusta niin klikkaa itsesi ihmeessä Metsolan sivuille! Kannattaa sen jälkeä vierailla blogin instagram tilillä, koska siellä järkätään kilpailu, jossa voit voittaa yhden pipon sekä huivin. Kilpailuun osallistuaksesi sinun tulee seurata @metsolafinland sekä @operaatioaiti ja tägätä kilpailukuvaan kaksi ystävääsi. Kilpailu päättyy 10.02.2017.

Jos heräsi kysymyksiä, vastaan mielelläni!

 

*Yhteistyössä Metsolan kanssa. (Kaupallinen yhteistyö.)

Kommentit (16)

Hei
Mikä kokoinen tuo Elsan pico haalari on? Itse ostin pojalle mr picon ruskeana 80/86cm oli liian sopiva:/ se seuraava oli ihan mega iso. Meidän poika on 1v 4kk, tosin varmaan aika pitkä, mutta neuvola vasta tulossa niin en pituutta edes tiedä =)

Hyvää ystävänpäivää Operaatio Äiti ja kiitos ihanasta lastenvaateblogista! Vauvasi on hurmaava ja hänen vaatteensa.

Hyvää Ystävänpäivää! 🙂 Kiitos♡

Tervehdys. Sain pyynnön lisätä tiedon, että yhtiöillä on kyllä yhteinen rahoittaja, joten siinä mielessä paljon tekemistä keskenään. Myös pääsuunnittelija toiminut molempien tahosta.

Ok. Tästä mä en tiedä pitääkö paikkansa 🙂

Voih toi pinkki hattu jäi saamatta kun kyttäsin rodinia ja gugguuta:/

Höh.. sehän tuli muuten eri päivänä 🙂

Hyrr, eikö Elsan tullut kylmä noissa välikausivermeissä :O

Mutta asiaan, ketkä jälleen myy näitä pipoja? Mitä materiaalia? Käytkö välikauteen vai onko ennemminkin talvipipoja?

Miksi tulisi?

Eipä sitä toppaa tuu nollassa käytettyä muutenkaan ja alla on pari kerrosta villaa. Elsa ei kauheesti jaksa edes maassa yleensä olla 🙂 Toppapuvussa on tosi vaikee kantaa ja sit rattaissa on toppapussi.

Ainakin Kärkkäinen on jämynä ja muutama nettikauppa, kannattaa heittä googleen niin tulee 🙂

Hei, oma pipo on jo tilattu hatmaana, toivottavasti tulee. Sitä lähdin kysymään, että Voisitko selvittää metsolalta missä nämä valmistetaan. Olen ymmärtänyt, että Suomessa, mutta tässä kotimaisuusbuumissa kiinnostaa tarkemmin. Metsolan omilta sivuilta en tietoa löytänyt.

Voin kysyä 🙂

Kiva kuulla että ovat hyvän tuntuiset päässä! Onko tuo Topin pipo kokoa 3-5y?

On joo 🙂

onko tämä sama kuin Gugguu? eihän näissä merkeissä pysy perässä. no hankitaan nämäkin. ovat sen verran nätit.

Ei ole Gugguu. 🙂 Merkki on Metsola!

Se on 80/86. Elsa on joitain 82-83cm. Riippuu aina mistä lapsi on pitkä. Mikä jää lyhyeksi eka? Elsalla pituus on esim jaloissa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X