operaatio äiti - Banneri

Torstaina se alkoi. Laitoin kirpparipöydän pystyyn Vekarakirppikselle. Pöydän numero 11. Se sisältää leluja, vauvakamoja, kenkiä, kestovaippoja, poikien vaatetta, tyttöjen vaatetta, merkkiä ja merkitöntä.

Myyntiä on tullut jo päälle parisataa, joka on suhteellisen hyvä ottaen huomioon sen, mitä pöydästä on lähtenyt uuteen kotiin. Dinoja 0,50e, euron vaatteita ja muuta aika halpaa. On sieltä niitä merkkivaatteitakin toki mennyt, kuten Vimma on tehnyt hyvin kauppaansa.

Luulen, että osaan olen laittanut kuitenkin vähän liikaa hintaa tai osassa sesonki on väärä. Alahyllyllä on monet upeat kengät alle 10 eurolla, mutta eipä ihmiset kai tähän aikaan vuodesta vielä osta kevääseen sopivaa vaatetusta. Perusmerkeissä olen yrittänyt pitää hinnat viiden euron alapuolella ja merkkivaatteissakin siinä maksimissaan 25 eurossa. Muutamat merkkivaatteet olen laittanut tyrkylle ihan siihen hintaan, kun netissäkin pyydetaan. Jos ne eivät kelpaa kellekään siihen hintaan, niin voin myydä ne ihan hyvin netissäkin.

Huomenna ajattelin käydä täydentämässä pöytään aika kivan setin kaikkea. Siellähän siis on tälläkin hetkellä Gugguuta 116cm army paita (20e) ja collegehousut (24e), Vimman hopealetit 80cm (22e), Done By Deer soiva lelu (7e), Mini Rodinin norsujumpsuit 80/86cm (30e), Gugguun 86cm vain pesty frillamekko (30e), Uudet Papun 74/80 legginsit (18e) ja vaikka mitä muuta! On pitkähihaisia koossa 104/110 (2,5-4e), housuja 104cm (2-4e), bodyja 68-74cm (1-4e) ja niin edespäin. Tarvitsisin varmaan kaksi pöytää, että saisin myytyä KAIKKI meidän ylimääräiset pois!

On jännä huomata, että pöytään mahtuu aina yllättävän vähän kerralla. Tuntuu, että omakin pöytä on ehkä liian täysi. Riittää, kun pari ihmistä käy sitä tutkimassa ja seuraavaksi koko pöytä näyttää sekavalta tavarakeitaalta. Toisaalta on tosi vaikea päättää, että mitä kaikesta miljoonasta laittaisi pöytään. Entä, jos se potentiaalinen ostaja olisi etsinyt juuri sellaista haalaria, joka sattui lojumaan vielä kassissa?

Tähän mennessä mitään ei ehkä ole hukkunut, vaikka parit jutut näinkin ihmisten koreissa kirpparilla pyöriessä ja nyt niitä ei ole missään. On mahdollista, ettei ne ole kirjautunut vielä järjestelmään tai sitten ihmiset ovat jättäneet ne lojumaan jonnekin väärään paikkaan. Yritän usein kiertää aina läpi muita pöytiä, jos sieltä löytyisi omia vaatteita.

Tykkään nykyisestä teknologiasta ja siitä, että myös kirppistely kehittyy. Hintalaputhan saa tehtyä kotona! Ne tulostetaan valmiina ja liimataan sitten vaatteisiin. Paras osio on siinä, että myyntiä voi seurata kotona kännykältä. Myyty tuote tulee aina järjestelmään, jolloin myytyjen saldon näkee käytännössä koko ajan.

Olen tosiaan käynyt kirpparilla silti joka päivä siivoamassa ja järkkäämässä. Huomennakin menen taas käymään paikalla ja vien sinne nämä tässä postauksessa esiintyvät kamat. Tämä erä on vähän kalliimpaa merkkivaatetta, mutta se pöytä siellä kyllä notkuu niitä euron-parinkin vaatekappaleita.

Ehkä eniten harmittaa, ettei takit tai haalarit ole vielä liikkuneet minnekään. On Molon vk-takki sekä haalari 20e/kpl, Hatleyn sadetakki 15e, muutama haalari 10e ja huomenna vien nyt pari haalaria lisää. Vien sinne ihan uuden Racoonin softshellin, jossa on laput vielä tallella. Vien myös Wheatin ihanan pehmeän ja tosi hyvän thermohaalarin. Menkää nyt kaikki ja ostakaa meidän ulkoilukimpsut pois, ettei niitä tarvitse kotiuttaa enää kaappiin tilaa viemään!

Täytyy lopuksi todeta, että pientä puuhaa tästä kyllä riittää koko ajan. Otan sen vain positiivisena asiana, koska jostain syystä nautin tällaisista pienistä askareista.. ainakin, jos ne liittyy lastenvaatteisiin. ”Huonoin” puoli livekirppiksessä on se, että teen jatkuvasti löytöjä, kun käyn siistimässä omaa pöytää. Se mitä tienaan, menee jonkun toisen pussiin, kun en osaa malttaa mieltä.

Jos satutte olemaan samaan aikaan kirpparilla, kiskokaa hihasta!

 

Kommentit (12)

Heippa!
Mä olen innokas Vekarakirppiskävijä ja kävinkin siellä nyt perjantaina ja sunnuntaina. Olen myös myynyt siellä kahdesti hyvällä menestyksellä. Ekalla kerralla hain ainoastaan 7 tuotetta pöydästä kotiin.
Mä katselin pöytääsi ja sanoisin, että se on tosiaan liian täynnä. Niinkuin olit arvellutkin, että se ei kestä yhtään lapsi kainalossa tutkailijaa kun menee niin nopeasti sotkuun. Ja kun tavaraa on lattialle asti niin valitettavasti itse kävijänä menen hirveän usein sellaisten ohi.
Toinen on hinnoittelu, ehkä niissä olisi himpun verran tiputettavaa. Koska livekirppiksellä ei samoin jonkin tuotteen etsijä ja myyjä kohtaa samoin kuin Facebook-kirppiksillä. Viikko on lyhyt aika siinä mielessä.
Onko sun haalarit ja takit siellä haalarirekissä vai omalla myyntikohdalla? Mä itse etsin haalareita ainoastaan sieltä haalarirekistä, sekin voisi olla kokeilemisen arvoinen paikka.
Mä en tiedä montako tuotetta veit kerralla, mutta itse vein aluksi noin 50 tuotetta ja alahylly jäi vielä niin tyhjäksi, että siellä oli ainoastaan yksi pipo. Parin päivän päästä vein 30 tuotetta niiden 30 tuotteen tilalle jotka olivat lähteneet liikkeelle. Se vaatii aika lailla käyntejä, melkein joka päivä, jos haluaa pitää pöydän tosi siistinä/tyhjänä/helppona selattavana.
Mutta hei tsemppiä myynteihin 🙂 Aivan ihana toi frilla…onkohan se siellä vielä.

Kova urakka tuossa kirpparimyynnissä. Mutta ihanaa, kun saa kaappeihin taas tilaa – ja ne voi täyttää uusilla vaatteilla 😉
http://westendmum.fi

Niinpä!! 😀

Ihania vaatteita laitoit myyntiin 🙂 se kirppis on ihana ja suuri plussa että on vessa, sitä kun tuntuu tarvitsevan aina:)

Niinpä!! 🙂

Älä vie Tota 110cm Star wars armyy vaan myy se mulle suoraan. Se on ihana mut en asu pääkaupunkiseudulla niin en voi kirppiksellä käydä :/

Voi ei vein sen jo.. Jos ei mee niin laitan sulle viestii 🙂

Kiitos vinkeistä! Ja joo, liian täynnä se pöytä on. Jotenkin tekee mieli saada kaikki myytyä ja ahneella on kakkanen loppu 😀 Mutta nyt on kyllä mennyt tosi hyvin sitä tavataa kaupaksi onneks! Haalarit on rekissä ja sieltä ne on myynyt ihan hyvin. Huomenna varmaan vien pari uutta 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X