operaatio äiti - Banneri

Taaaaas kerran aion yrittää jotain postaussarjaa. Usein ne jää siihen yhteen postaukseen, koska olen saamaton. Kuulun tosiaan pariin vaatefanitus-ryhmään, jossa jaetaan viikon ostot sekä postit kuvilla toisten nähtäville. Tämä inspiroi ja jeesaa muita näkemään esimerkiksi kauppoihin tulleita uusia vaatteita. Aikanaan kirjoitin silloin monta vuotta sitten paljon kirppispostauksia ja ne oli AINA suosituimpia. En tiedä miksi, mutta gallupeissa ne äänestettiin kivoimmiksi.

Tästä syystä (syteen tai saveen) aion yrittää taas kuvailla uusia ostoksia ja sunnuntaisin tehdä niistä postauksen. Idean saa lytätä kommenttiboksissa, jossa ajatus on huono.

Ostan suurimman osan vaatteista käytettynä kirppareilta tai somen kautta eri ryhmistä. Mukana on kuitenkin myös uusimpia droppeja merkkivaatteiden osalta, alelöytöjä ja uusia mallistoja kaupoista. Oma periaate on, että myyn pois, jos ostan uutta. Elsahan kasvaa nopeasti ja vaatteet jääkin useammin pieneksi, kun Topilla.

— — —

Tässä postaussarjassa esitellään viikon mittaan saapuneita posteja, kirpparilta tehtyjä löytöjä ja kaupasta uutena ostettuja vaatteita. Postaussarjan idea on toimia inspiraationa, vinkkinä ja verhon raottajana meidän lasten arkityyliin. Joskus blogissa tulee kirjoitettua vaatteista liikaa markkinallisessa mielessä, joten tämän postauksen on tarkoitus olla arkinen. Sovituskuvat vaihtelevat hyvistä järkkärikuvista ihan arjen keskeltä otettuihin tärähtäneisiinkin otoksiin. Saa kysyä!

Tällä viikolla tuli käytyä usein kirpparilla, koska kävin siistimässä omaa pöytää. Käväisin myös kerran toisella kirpparilla, josta löysin kesälle PDL:n ihanan teepparin. Tavallisesti en ehkä osta aina yksivärisiä teeppareita, mutta paidan helma iski kivasti. Se luo vaatteeseen selkeästi tyttömäisyyttä, jota suosin Elsan vaatteissa.

Postissa taas maanantaina saapui netistä hankittu rusettibody ja raksipipo. En ole käyttänyt Elsalla bodyja enää ikuisuuksiin, mutta joskus hameen kanssa body on tosi nätti. Tämänkin hommasin ihan vain hametta varten. Pipoja meillä on aina taas vähän liikaa ja taas yksi löytyi kokoelmiin. Pipoilla on helppo asustaa ja tuoda ”lisäsärmää”.

Babyshopissa oli alet käynnissä, joten tilailin vähän kesälle tarvikkeita. Löysin vielä lisäkoodin aletuotteille. Uikkarit maksoi kaikki alle 10e kappale ja samoin tuo Topin t-paita. Sukat tilasin täyteen hintaan, kun sain niille ihanan inspiksen. Jostain syystä olen etsiskellyt tuollaisia polvisukkia enemmänkin nyt lähiaikoina.

Välikausi alkaa saapumaan kauppoihin ja ulkonakin on ollut jo tosi lämmin. Muistaakseni se oli tämä viikko, kun hain Name Itistä Elsalle softshell haalarin ja slimmit housut. Ostin myös Topille nuo samat housut. Ne ovat siis ihonmyötäiset istuvat ulkohousut, jotka sopivat ainakin meidän kapeajalkaisille lapsosille hyvin.

Gugguun trikoo-droppi oli vähän aikaa sitten. Sain tosi surkeat jonotusnumerot, joten jäin ilman vaatteita. Ostelin myöhemmin sitten ihmisten huteja nettikirppareilta. Nämä kaksi mekkoa saapuivat postissa tällä viikolla. Sininen mekko on vielä liian reilu, mutta saa odotella hetken käyttöön pääsyä.

Dropit on joskus vähän sellaista turhaa kulutusjuhlaa, joten tällä kertaa jätin monet vaatteet pohdinnan alle. Päädyin nyt myöhemmin Bobon dropista näihin kahteen. Ostin ne ihan siis kesää varten, vaikka haalaria käytetään varmaan alkuun yökkärinäkin.

Zarasta tuli uutena villatakki lyhythihaisten mekkojen kaveriksi ja t-paita, joka päätyy kirpparilta löydettyjen housujen kanssa yökkäriksi. Zara on vissiin ollut nyt vähän tapetilla kaiken eettisyyden ja muun kanssa, että saa nähdä miten meidän siellä asioinnin tulevaisuudessa käy.

Sitten on yökkäriä oman alueen nettikirpparilta, legginsejä yöasuksi sekä muutamia kesävaatteita. Haalin AINA kesävaatteet ennakkoon, koska en jaksa käydä niistä taistelua sitten kauden ollessa päällä. Nuo frillashortsit saattaa olla ihan söpöt oikein yhdistettynä tai sitten ihan floppi.

Yritin olla tosi säästäväinen ja järkevä kevään dropeissa. Rodiniltakin teki mieli innoissaan ostaa vähän kaikkea, mutta ostin vain yhden takin. Vähän myöhemmin kotiutin vielä tämän t-paidan, mutta muuten pysyin tosi hyvin suunnitelmissa.

Gugguun pipo-dropissa menikin sitten vähän enemmän. Elsalle tuli muutamat pipot kevääksi (yksi kirpparilta!) ja kaulahuivi sekä neule. Topille tuli yksi pipo, joka on todella täydellinen sävy!

Vikana viikon kruunaa lauantain kirpparikierros. Trikoo-pipo, parjattu jättirusetti ja kesäksi jälleen haalari. Kirpparit on kivoja, kun niissä tarjonta on aina eri! Sen lisäksi vaatteita saa halvalla.

Tämän viikon hankinnat näytti siis tältä. Saldona on se, että taisin myydä reilusti enemmän kuin ostaa. Katsotaan mitä tuleva viikko tuo tullessaan..

 

Kommentit (26)

Hei Anette! Jäi vaivaamaan, kun eilen ehkä vähän tökerösti esitin kysymyksen. Ei ollut tarkoitus, pyydän anteeksi sitä. Välillä tulee luettua blogiasi ja tykkään kyllä. Osaat kirjoittaa hyvin ja aiheet ovat mielenkiintoisia. Jatka samaa rataa! Oikein hyvää kevättä sinulle ja perheellesi! 🙂

Blogisi on kiva ja paljon hyvää asiaa. Haluan kysyä ihan ilman mitään sen ihmeempiä,eli onko teidän tytöllä downin syndrooma? Se ei todellakaan ole häpeän asia,paitsi ehkä sinulle.

Kiitos 🙂 Ei Elsalla ole mitään diagnooseja enkä kyllä osais hävetä, vaikka oliskin. Ihmisiä ne downin lapsetkin on siinä missä kaikki muutkin. Tai näin mä ainakin aattelen 🙂

Hei, minkä kokosena teillä on noi The brandin biksut Elsalle? ?

Mä taisin ottaa 92/98, kun oli tosi naftit!

Miksi tuo tyttö ei saa nauttia talvesta ja istua jäällä ja lumella talvivaatteissa? Teiltä kuitenkin löytyy niitä lämpimiä ja nättejä haalareita. Vaikka on villaa alla niin ei se vaan ole sama asia. Ymmärrän että on kiva laittaa heti uusi puku päälle mutta eikö sitä ehdi esitellä niitä vaatteita sitten kun oikeasti sen mukaiset ilmat ja vuodenaika. Itse en laittaisi ikinä lastani istumaan TALVELLA meren jäälle ilman toppahaalaria tai lumihankeen leikkimään. Jos on pakko olla ensimmäisenä esittelemässä helmikuussa kevätpukua niin voiko sen tehdä vaikka sisällä kuvaten…

Mä ymmärrän, että jokainen pukee lapsensa parhaalla näkemällään tavalla. Jokainen myös tuntee lapsensa parhaiten, eikö? 🙂 Jos kyse olis halusta ”esitellä haalaria”.. en varmaan pukisi sitä makkaranpaistoreissulle tai muille perhereissuille päälle. Se on vaan puhdas fakta, että A) Elsa ei jaksa olla maassa juuri yhtään ja vaikka jaksaisikin B) Topan oon huomannu hiostavan niin pahasti litimäräksi, että lapsi on kylmissään sisälle tullessa :/ En suinkaan ole ainut näillä säillä, joka on käyttänyt jo VK:ta. Vastaan tullut monia muitakin.

Moikka,
Oon pidempään jo lueskellut sillontällön blogiasi, ja näitä vaatejuttuja on erityisen kiva kattella. Tykkään ittekin pukea muksujani, mutta mulla inspis menee enemmän sinne itte tekemisen puolelle. Sitten voikin sopivasti lueskella myös kaikkia ompelublogeja 🙂 Mutta siis miksi päädyin nyt kommentoimaan on nuo teidän tytöt pääkoristeet ja -rusetit. Super söpöjä, mutta miten ne saa pysymään muksun päässä? Tekis mieli askarrella tommosia lahjaksi kavereitten tytöille (ittelläni on vaan poikia), mutta onko niistä pidempää iloa? Meillä ainakin pipotkin lentää päästä, jos ei oo naruja leuan alla 😀
Tiistaiterkuin,
Maija

Joskus ne lentää joo 😀 Mutta ei aina ja alkuun varmaan kaikki on tottumiskysymys. Kuten pipoissaki. Kesällä etenkin ne on käytännöllisiä, kun suojaa päätäki samalla 🙂 Vastasko tää yhtään sun kysymykseen? 😀

Juu, vastas 🙂 Eli jos on tottunu pitämään päässään tommosia, niin sitten se skulaa. No, taidan koittaa, katotaan mitä tulee 🙂
Ja kylläpä nyt on taas nahkeeta kommenttia tossa seuraavalla haalariasiasta, outoa. Kyllä meillä on just samat NameItin haalarit ollu jo päällä monesti ja paljon, kun muuten tulee lapselle hiki ja ahdistus.
Ja nuo muuten on hinta-laatu suhteeltaan ihan supereita noi haalarit! Kestää kepeästi pojalta toiselle, ja niissä ei oo mitään ylimääräistä härpäkettä (taskuja, erillistä vuorta, teipattuja saumoja, vyötärökiristystä) mikä nostais hintaa, vaan on hyvät vahvikkeet polvessa ja pyllyssä, on kapea malli, ja on huppu. Ainoo susihomma, mikä noihin tuli (reilu vuosi sitten?) on se, ettei oo enää kumiset jalkalenksut. Mutta niitä voi onneks kierrättää muista haalareista tai ostaa erikseen.
Keskiviikkoterkuin,
Maija

Kyllä noita kannattaa kokeilla! Mun mielestä siis 🙂 Joo, meki tykätään tosi paljon Name Itin haalareista. Oon ostanut niitä nyt varmaan vuodesta 2013 asti 😀 Kiva kuulla, että muutkin tykkää!

Oon blogiasi ja instaa seurannut pitkää:)Rakkaus lastenvaatteisiin sai sua seuraamaan, jatka viikon ostokset yms.postauksia:)Mullakaan ei onni suosinut jonotusnumeroissa ja yhden gugguun frillan sain jälkikäteen mutta kokoa 98 eikä oo vielä tullu.Minkä kokonen toi elsan frilla on kun on kerta iso? Meidän neiti suht saman kokonen, ehkä pulleempi ja lyhyempi.En uskalla ostaa uutta ennen ku näen ton koon frilloissa.Isommalla niitä on mutta ei tällä minineidillä vielä.Meillä muuten sama name it soft shell sinisenä koko 92cm ja katoin et teillä 80? Hukkuukohan toi tohon;)Mutta ois kiva jos frillan koon kertoisit.Ja jos sulla sen värisiä varastossa mitä että käytä niin oon kiinnostunu.Gugguun soft pink pipo nauhoilla saatiin pikkuotuksesta ku jononumero oli taaskoku 2000 päälle mut huivi jäi saamatta:(Mutta ihana tyttö teillä ja ihana blogi

Se on kokoa 92cm. Liian iso on, koska hihat on rytyssä. Nää tosin kutistuu KOON verran about jos pesee ja rummuttaa. Mä luulen, että se softshell on liian iso? Melkein aina sopivimmat koot on ne suht lähelle omaa lapsen kokoa ellei vaate ole jotenkin tosi kokoa vastaamaton. Kiitti vielä kommentista ja kiva, että seuraat 🙂

Moi!

Oon pari kertaa lukenu! Tykkään kovasti sun blogista ja jutuista! Syvällistä aitoo ja rehellistä. Ja sitten aovan ohania lapsia ja lastenvaatteita! Niistä on aina ihana lukee! Toivoisin juttua parhaista toppa ja vk hanskoista! Ja kokemuksia gugguun toppa vaatteista. Ja vaikkapa listausta kestävimmistä vaatteista!

Tämä inspiroi kovasti tämä ostot postaus. Ensin ihmettelin että paljon ehtii ostaan viikon aikana. Kunnes löysin itseni selaamasta toria ja huutista ja löyty paljon kaikkee kivaa. Näitä lisää! En ole fbs niin sieltä en pääse kattoon. Jos joskus tulis tänne blogii jotain myyntii niin ois kiva. Mitkä on sun suosikki merkit?

Aito ja anette ei kyllä sovi samaan lauseeseen

On helppo sanoa ruudun takaa 😀

Kiitos kommentista! Otan toiveet huomioon 🙂 Tulee kyllä ostettua ja myytyä viikon aikana paljon joskus 😀 Mun lempimerkit on Gugguu, Vimma, Lindex ja Name it 🙂

Hei Anette!
Suloiset lapset sinulla ja ihana tyyli pukea heitä, pidän kovasti! Mahtavia löytöjä olet viime viikolla tehnyt. Mielestäni kiva inspiroiva aihe laittaa viikon hankinnat meille muillekin nähtäväksi, kannatan siis!

Kysyisin vielä noista Name It:n housuista, onko nekin softshell materiaalia vai mitä?

Onjoo sellaista softshelliä 🙂 Ainakin tuntuu ihan samalta kuin haalari. Kiitos kommentista 🙂

Olisi kiva nähdä myös Topille ostetuista vaatteista kuvia ja juttua.

Tässä on kaikki viikon ostot ja mukana myös Topin. Tällä viikolla Topille tuli hankittua t-paita ja uikkarit. 🙂

Ihania vaatteita olet ostanut. Kiinnostaisi tuo name itin softshel.. minkäkokoinen puku on ja minkäpituinen Elsa on? Meillä ollut 2 nameitin haalaria, kovasti olen pitänyt niistä. Koko vain askarruttaa..

Elsa on yli 80cm. Jotain 82-83 about. Haalari on 80cm 🙂

Moi! Yhdessä kuvassa oli tumman sininen / musta pipo, jossa oli suuri rusetti edessä. Mistä se on?
http://westendmum.fi

Siis tollanen headwrap vai? 🙂 Kaveri tekee. Instassa @rusetilla .

Kiitos kiitos, eikä se mitään 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X