operaatio äiti - Banneri

Huomenna 04.04.2017 klo 10 julkaistaan jotain uutta, ihanaa ja suomalaista. Mustaa, valkoista, pehmeää sekä graafista.

”Ääneen sanottuna Yo Zen kuulostaa sanalta joutsen. ”

Saatiin pari viikkoa sitten kotiin pehmeä paketti. Sieltä kuoriutui Topille paita ja Elsalle mekko. Kumpikin samanlaisia kuoseiltaan; valkoinen pohja, mustia lintuja ja ruskea nahkaläpyskä.

Rakastan yksinkertaisuutta ja simppeliä kauneutta. Tuntuu, että maailma ihannoi nykyään juuri näitä asioita. Tämän takia näen itse, että tällaisilla kuoseilla ulkonäöllisesti on sijaa juuri tässä ajassa ja paikassa.

Lapsille suunnatuissa vaatteissa arvostan pehmeyttä, mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Tyypit porhaltaa pää kolmantena jalkana paikasta toiseen malttamatta aina pysähtyä aloilleen. Touhutessa vaatteen kuuluu joustaa, istua hyvin ja olla kiristämätön. Kriteerit täyttyvät ainakin näiltä osin Yo Zenin vaatteissa.

Suomalaisuuden tukeminen on lähellä sydäntäni. Mielelläni laitan muutaman kympin enemmän kotimaahan. En kuitenkaan halua laittaa noita roposia sekundaan, joten olen aina äärimmäisen kiinnostunut laadusta. Olen pessyt (sekä rummuttanut) nämä vaatekappaleet nyt ehkä jo 5 kertaa. Kumpikin on pysynyt hyvin muodossaan eikä pintaan ole eksynyt haitua mustiin osiin.

”Tuote on tehty laadukkaasta joustavasta trikoosta, joka kestää villeimmätkin leikit. Materiaali on 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania.”

Rehellisesti sanoen uskon tähän merkkiin ja tykkään siitä. Aivan varmasti tulen ostamaan muitakin Yo Zenin vaatteita ja suosittelen niitä eteenpäin. Kauan lastenvaatteita harrastaneena osaa kyllä jo erottaa ne helmet muiden joukosta.

Topilla on kuvissa päällään paita koossa 104/110 ja Elsalla mekko koossa 80/86. Vaatteet vastaavat hyvin kokoaan ja vaatteille tyypillisesti kutistuivat pikkiriikkisen pesussa.

* Vaatteet on saatu. (Kaupallinen yhteistyö.)

https://www.yozendesign.com/

 

Kommentit (6)

[…] Zen on kotimainen merkki, josta olen aiemmin jo täällä blogissa kirjoittanut. Vaatteet, mallit ja kuosit on heidän omia sanojaan lainaten ajattomia. Yritys panostaa […]

Ihanat kuvat! Upeesti yhdistellyt asut!

Kiitos 🙂

Onko merkin vaatteet Suomessa valmistettu vai vain suunniteltu?

Harva suomalaisista valmistetaan Suomessa. Täällä tehdastilanne ei edes ole niin hyvä. Mitä lähempänä kuitenkin tehtaat on sitä parempi 🙂 Kotisivuilla lisää infoa.

Onpas kivat!! Täytyy ehdottomasti tutustua kyseiseen merkkiin. Tuleeko heille oma nettikauppa vai missä myydään? Kääk, et kailopettanut sitä viikon ostoskatsausta. Se oli huippu, varsinkin kommenttiboxin osalta 😀

Tossa alla on linkki eli on verkkokauppa. En lopettanut! Mulla on vaan pari yhteistyöhommaa viikon alkuun 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X