operaatio äiti - Banneri


Kaiko. Mikä ihmeen Kaiko? No asia, josta aion teille seuraavaksi vinkata. Kaiko – Fashion with a mission.

”Kaiko Clothing on nuori, eettisesti valmistettuihin lastenvaatteisiin erikoistunut yritys, joka sai alkunsa syksyllä 2016.”

Selaan jatkuvasti nettiä, opiskelen sekä tutkin. Yritän löytää uutta, yritän kartuttaa kokemusta ja olla ajan hermolla lastenvaatteissa. Haluan nostaa blogissani potentiaaliset löydöt ylös. Uskon suomalaisuuteen, uskon nouseviin yrittäjiin ja kauniisiin vaatteisiin. Osallistun arjessa hyväntekeväisyyteen ja mietin usein maailman asioita kaiken ohella.
Kaiko on yhdistänyt muodin hyväntekemiseen. Upeat vaatteet tulevat myyntiin huomenna. Niillä tehdystä voitosta 7% lahjoitetaan naisten sekä lasten kouluttamiseen kehitysmaissa.


Lastenvaatemuoti ei ole merkkiuskovaista. Se on uuden kokeilemista ja kokonaisuuksia. Sitä, että osaa yhdistää ja rakentaa monesta jotakin toimivaa. Tämän takia tarvitaan merkkejä, jotka ovat värikkäitä sekä villejä ja tämän takia tarvitaan yksinkertaisia sekä hillittyjä versioita.

Kaikon vaatteissa tykästyin pienen tytön äitinä sirouteen ja siihen, että jokin niin yksinkertainen voi näyttää niin kauniilta. Kuvat nähtyäni olin myyty. Miksi kukaan ei ole keksinyt ristiä nauhoja niskaan aiemmin? Sehän toimii! Vielä enemmän kiinnostuin, kun huomasin tarjontaa olevan pojillekin.


Sain meille kokeiluun hameen olkaimilla sekä pojalle housut. Kiitos, olen ollut tyytyväinen vaatteisiin. Hame on istunut neidille hyvin ja kerännyt tosi paljon kiinnostuneita katseita. Housut taas ovat meidän nirson pojan mieleen. Aion olla huomenna verkkokaupassa klo 10 kärkkymässä uutuuksia. (Vaatteita tulee myös Pikku Otukseen sekä Lilla Companylle!) Suosittelen ehdottomasti omalla kokemuksella ainakin vilkaisemaan uutuudet! Miltä hame teistä näyttää?

*Kuvissa näkyvä hame ja housut on saatu.

Kommentit (4)

Hame näyttää tosi ihanalta. Tekisi mieli tilata omalle 1-vuotiaalle samanlainen. Mitä osaat sanoa vaatteiden mitoituksesta. Isoa vai pientä, kokoa vastaavaa. Mitä kokoa otit omillesi? Tykkään näistä vaatepostauksista, saa hyviä ideoita. Vaikkakin kalliiksi tulee:)

Elsalla on 86/92 ja se on tosi hyvä. Ei mun mielestä oo erityisen pientä eikä erityisen isoa 🙂 Kokoaan vastaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X