operaatio äiti - Banneri

Tässä postaussarjassa esitellään viikon mittaan saapuneita posteja, kirpparilta tehtyjä löytöjä ja kaupasta uutena ostettuja vaatteita. Postaussarjan idea on toimia inspiraationa, vinkkinä ja verhon raottajana meidän lasten arkityyliin. Joskus blogissa tulee kirjoitettua vaatteista liikaa markkinallisessa mielessä, joten tämän postauksen on tarkoitus olla arkinen. Sovituskuvat vaihtelevat hyvistä järkkärikuvista ihan arjen keskeltä otettuihin tärähtäneisiinkin otoksiin. Saa kysyä!

Ensimmäisenä on saadut vaatteet. Vimmat sain ihan kuvaamista varten, kun olin lupautunut kuvaamaan NuttuLuxille uuden malliston. Samassa paketissa sain Pono Designin setin, joka on ihan herkun värinen.

Viikon yökkärihommaukset. Sai myydä muutamat naftit jo pois. Hurjaa, että näissäkin nyt sitten siirrytään kokoon 92. Mansikkasetti on uutena H&M:stä ja Kettu -70% alesta Prismasta. Myysetti löytyi kirpparilta ja on neidin suosikki.

Kesävaatteet kaikki löytyi kirpparilta. Niistä ei ole oikein sovituskuvia, kun ne pestynä odottelee ilmojen lämpenemistä. Dino oli ehkä kivoin löytö, kun Topille harvemmin löytyy mitään. Mustan hameen aion yhdistää Mini Rodinin pandaverkkatakkiin.

Uusista dropeista ostin vain Papun legginsit, jotka kyllä pesun jälkeen istuivat paremmin, kun kuvassa. Sen lisäksi hommasin vielä Mainion mekon, kun näin siitä toimivan sovituskuvan ja kiinnostuin. Hyvin pidin taas maltin uusien vaatteiden shoppaamisessa enkä ostanut mitään turhaa.

Kenkähankinnat tuli sen sijaan tehtyä. En tiedä miksi, mutta rakastan kenkiä ja vihaan niiden hankintaa. Se on sitä samaa pään rapsuttelua minuuttitolkulla. Kaikki kengät ei istu kaikkiin jalkoihin, pitää huomioida kasvuvarat ja pitää huomioida jalan leveys sekä pohjan kovuus. Aargh. Ostettiin ulkoiluun Cirafin lenkkarit, jotka on varmaan ihan hyvät kovan luokan ulkoiluun sekä kävelyyn. Ostin myös samalla reissulle kesälle Cientat. En suosi näin pienellä päistä avonaisia sandaaleja, koska varpaat herkästi ottaa kärjistä osumaa maan kanssa. Sen lisäksi käväisin Vansin ystävämyynneissä, joissa oli loistava tarjous kolmelle parille. Saa nähdä tuliko yli tarpeen, mutta ainakin on nyt kengät kesäksi hommattu.

Vikana loput kirppislöydöt. Äitille paita, lapsille koiraleluja ja neidille kirja. Muumikirjat on ihan in just nyt. Sen lisäksi löydettiin hirvittävä farkkumekko, joka fiksattuna muuttuu pikkufanin omaksi laukuksi.

Tässä viikon 13 hankinnat. Mitä mieltä olette; jaksatteko edelleen näitä lukea? 

 

 

Kommentit (18)

Näitä lisää! 🙂 Tosi kiva lukea ja odotan näitä aina. Älä vaan lopeta! 🙂

Joo tää on just paras osio!

Vielä kun olis hinnat ja hankintapaikat niin olis kiva seurata huippulöytöjä!

En ehkä muista kyllä aina hintoja 😀

Aluksi kauhistelin näitä vaatemääriä mutta pienen hetken jälkeen tajusin että ostan myös itse paljon vaatteita kuukauden aikana… määrä on ehkä hitusen pienempi kun ehdin tehdä vain pari täsmäiskua kirppareille mutta facekirpparia tulee selattua harva se päivä…uutena ostan vähemmän.
Selaan kuitenkin innolla aina nämä postaukset, on kiva katsoa mitä muut löytää ja katsella nättejä kuvia!

Minun ongelma on se, että poikavauvalle löytyy aika vähän vaatteita kirppareilta (vai enkä vain itse löydä?) ja tyttö kun on jo 5-vuotias niin housut yms. Käyttövaate taitaa monella olla jo niin käytettyä ettei ne kirpparille asti pääse…

Muistan joo, että pojille tarjonta oli aikanaan tosi pieni verrattuna tyttöihin 😮

Kyllä kyllä, aina luen nämä(kin) 🙂 Eli kiinnostaa todella!! Minusta on kiva lukea aina superlöydöistä myös, eli myös minua kiinnostaisi näiden löytöjen hinnat!

Joo, ehdottomasti!! Mä jo kerran kyselin, ettet vaan ole lopettanut tätä postaussarjaa!! Mua myös kiinnostais tietäää kirpparilta ostetuista, että mitä ne on maksanu jne 🙂

No yleensä oon aika pihi ja ne maksaa aina alle 10 euroa. Tosi usein 1-2 euroakin vaan 🙂

Hyvin jaksaa! Jopa välillä ihan odotan näitä! 🙂

Juu juu vaatepostauksia lisää vaan.:) Ehkä voisit jakaa myös Helsinki-tärppejä kirppareista.

Joo pitäs 😀

Ehdottomasti jatka! Odotan oikein näitä viikon osto postauksia 🙂 Tarttuiko teille mitään Hulluilta Päiviltä mukaan?

Ostin, tuun jäljessä näissä 🙂

Hei
Minä ainakin jaksan:) ihanaa lukea sun juttuja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X