operaatio äiti - Banneri

En kestä, että juhannus on nyt ohi. Se tarkoittaa sitä, että kohti syksyä mennään ja lujaa. Päivät lyhenee ja kesä loppuu taas jossain välissä. Kesä, joka on pitänyt lomalaiset takki päällään.

Me ollaan koko perhe täällä Paraisilla mökkeilemässä. Ei koko porukka mahduta samaan aikaan mökkiin, joten osa meistä yöpyy hotellissa. Päivät tosin ollaan kokonaan mökillä. Siellä pääsee saunomaan, uimaan ja vain olemaan. Uskokaa tai älkää, mutta heitin jo talviturkinkin hyytävässä meressä.

Tänään käytiin paikallisissa juhlissa, joissa napsin kuvia ihanimmista lapsista, joita maa päällään kantaa. On noi kaks vaan elämän suola, vaikka joskus päivät raskailta tuntuukin. Vaikea kuvitella, että ensi vuonna niitä on jo kolme..

Elämä on aika jees just nyt. Tässä hetkessä ja ajassa. Nyt nautitaan kuulkaa kesästä! Oikein ihanaa juhannusta kaikille ♡

Kommentit (6)

Aivan ihania valokuvia – sulla on taiteellista silmää! 🙂

Oi, mistä on tuo ihana elsan mekko? 🙂

Pomp de lux 🙂

Kesähän vasta alkaa nyt ?

Kohta se loppuu 😀

Voi kiitos 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X