operaatio äiti - Banneri

Se on jännä, että lomalla pitäisi olla aikaa kaikkeen enemmän, mutta silti tuntuu rästilista kasvavan. Toki vähän syytän asiasta tätä raskaustilaa, joka on saanut aikaan megaluokan laiskistumisen olojen ja väsyjen takia. Viikkoja on yli kymmenen, joten pahimmat öklötykset on ohi, mutta väsymys ei silti irroita otettaan. Tuntuu, että olen automaattinen kone, joka vain kulkee eteenpäin ilman ajatuksen häivääkään.

Harmittaa, että blogi on jäänyt jalkoihin. Olin sen kanssa niin hyvässä rytmissä pitkästä aikaa ja hyvä blogi tuo tietynlaista sisäistä iloa. Nyt se on vähän yksi pieni ahdistus, joka repsottaa kallellaan. Huolettaa, että aika vähenee raskauden edetessä, arjen palatessa ja vauvan syntyessä. Kauanko tämän blogin tarina jatkuu ja onko se käymässä jo kohti loppua? Kuunteleekohan pian enää kukaan, kun täällä ajatuksiani huhuilen..

Palattiin sunnuntaina kotiin mökkireissulta, jolla oltiin melkein pari viikkoa. Tuo aika meni lähinnä mökkeillessä ja elämästä nauttiessa. Luin pari hyvää kirjaa, uin kylmässä meressä ja ihailin kaunista Turkua. Mökki sijaitsee siis Paraisilla, joka on punkkilandia numero yksi. Tällä kertaa vältyin kyllä puremilta ja samoin lapset. Kotiin palaaminen hieman masensi, koska opin tykästymään tuon kaupungin vanhoihin taloihin, tielle pomppiviin peuroihin ja yön ihmeellisiin metsän ääniin. Onneksi palataan sinne vielä elokuussa!

Tällä viikolla meitä on kotona vain kolme, kun poika viettää laatuaikaa isänsä kanssa. Aiotaan nukkua pitkään, ulkoilla ja tehdä juttuja kotikaupungissa. Elellään siis arkea ilman velvotteita. Se on ehkä parasta kesässä. Olen huono kirjoittamaan arkipostauksia, koska rehellisesti hieman ujostelen sitä. En tiedä jaksaako kukaan oikeasti lukea meidän tylsästä tavallisesta elämästä. Instagramiin jaan nykyään siihen tarinaan videoita meidän päivän touhuista aika usein ja olen ruvennut seuraamaan vastavuoroisesti muita perheitä.

Höpinäksi tämäkin näköjään meni, mutta lähipäivinä tulossa kunnon juttua. Aion esimerkiksi vinkata kätevästä lelujen säilytyksestä ja kertoa kumpaa sukupuolta toivotaan vauvan olevan!

Kommentit (6)

Mä ainakin luen sun juttujas, ja toivon kyllä ettei blogi ole tiensä päässä! Arkibloggaukset on hyviä! Sitähän tämä elämä on, arkea. Ei se aihe tarve olla aina mullistava ja ihmeellinen, se voi olla ihan yksinkertainen arkinen juttu aihe, vaikka päivän ruoka. Ymmärrän kyllä, että raskaus verottaa voimat… Viikon ostoja ois kiva silti taas lukea, jos jaksat tehdä!

Mielelläni luen ihan tämmösiä arkihöpinöitäkin<3

Mä ainakin tykkään lueskella ihan näitä arki kuulumisiakin!ja apua joko sulla on rv yli 10 kasassa?!?!miten musta tuntuu että toisten raskaus ajat menee ihan hurjan nopeasti?!
Ihania kiireettömiä päiviä teille♡♡

Täytyy palata viikon ostoihin 🙂 Nyt en oo ostellut niinkään, joten lopetin ne hetkeksi. Kesällä ei ehdi! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X