operaatio äiti - Banneri

Tänään ilmestyi Gugguun syksyn ensimmäinen droppi. Tällä kertaa tuli kaikki trikoot, joista itse tavoittelin frillamekkoja sekä legginsejä Elsalle. Topille nappaan varmaan vasta tulevista dropeista paidan tai pöksyt.

Tämän syksyn mallisto on todella lilahtava. Jopa sinisen sävyt tuntuivat taittavan sinne violettiin. Musta, valkoinen ja harmaa taas olivat ihan sitä itseään.

Tilaan joskus tytölle myös sinisiä vaatteita, mutta melkein aina ne jää käyttämättä. Siksi keskityin tällä kertaa punertaviin sävyihin. Ostin kaksi frillamekkoa ja kahdet legginsit. Sain tilattua Gugguulta vaatteet nopeasti ja epäonnekkaan onnekkaasti mies ehti saamaan samat Stokkalta. Täytyy varmaan myydä se Gugguulta tuleva kasa eteenpäin.

Mitoitus on aina vähän hankala juttu, kun koot voi vaihdella mallistojen sekä värien suhteen paljon. Elsa on nyt 85cm pitkä ja kotona on täysin sopiva 92cm frilla sekä pian naftiksi jäävät 86cm legginsit. Legginsithän on aina näillä vähän reilumpaa kokoa. Ostin nyt mekot ja legsut koossa 92, mutta olisin ehkä voinut kuitenkin ottaa sen koon 86.. En toki yhtään tiedä taas kutistumisesta ja päällä kuvatut vaatteet on pesemättömiä. Lataan tähän kuvan saman koon legginseistä, joista päällä olevat on jo pesty.

Jännityksellä jäämme odottamaan vaatteiden käyttäytymistä pesussa. Sävyt on ainakin tosi kauniita ja olen ostoksiin tyytyväinen! Mitäs muut hankki?

 

Kommentit (2)

Mulla jäi tämä droppi huomiotta.
Mutta joskus kun olen löytänyt saman tuotteen liikkeestä minkä olen ehtinyt jo GG verkkokaupasta tilata olen puhelimitse peruuttanut tilauksen Gugguulle. Toimia ainakin kerran hyvin.

Joo, mutta mulla on yleensä kavereita, jotka jäi ilman. Nytkin vaatteet löysi jo kodin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X