operaatio äiti - Banneri

Kuvahyökkäys olkaa hyvä! Tänään julkaistiin Gugguun merinovillat aamulla kello yhdeksän ja ihan pöllöä, mutta uneksin koko viime yön pipoista nukkuen tosi levottomasti. Tähän mennessä Gugguu on ollut meillä toinen vakiosuosikki talvisin Metsolan lisäksi. Joku kysyy tässä vaiheessa miksi ja minä vastaan kotimaisuus, merinovilla ja ulkonäkö. Siinä on jo monta syytä. Ihastuin pipoihin ekaa kertaa viime vuonna.

Pipojen saanti on joskus vähän haastavaa, jos sattuu saamaan verkkosivuilla huonon jonotusnumeron. Tälläkin kertaa jämyiltä loppui käytännössä aika heti pipot kesken, mutta itse nappasin yhden Punavuoren Peikosta ja loput haki mies Stokkalta. Gugguulta tulee vielä pieni tilaus, että nään mikä malli on paras näiden nauhallisten ohelle.

Elsan päänympärys on eilen mitattu eli 48cm. Muoto päässä on siro eikä se ole mitenkään erityisen leveä tai korkeakaan. Viime vuoden M jäi meillä naftiksi ja kotona odotti yksi vanhasävyinen L jo valmiiksi. Uusista tuo tummempi väri on mauve ja siitä Elsalla on koko L päässä. Pipo voi kuvassa näyttää hyvältä, mutta livenä kyllä vähän pyörii päässä. Vaaleampi sävy on lilac ja siitä otin koon M, joka on ihan nappi. Luulen uusien olevan reilumpia kuin viime vuonna.

Merinovilla venyy käytössä kovin helposti. Tein viime vuonna sen virheen, että ostin liian sopivan pipon, joka lopputalvesta sitten lörpötti ihan huolella. Sen takia pohdin tässä edelleen, että onkohan tuo L liian iso ihan koko talven. Uskaltakaa melkein ottaa se napakka pipo, koska vannon näiden venyvän edes jonkun verran! Muistakaa silti, että kokovalinnassa pitää ottaa aina huomioon se henkilökohtainen päänmalli.

Toivottavasti näistä tulee vielä ennakkotilaus, että ilman jääneet saa omansa. Tämän enempää en löpise pipoista, mutta kommentteihin voi jättää lisäkysymyksiä! Huomenna on ultra ja joskus illalla tulen paljastamaan teille mahdollisesti vauvan sukupuolen. Jännää!

Kommentit (10)

Gugguu valmistetaan Virossa, se ei siis ole kotimaista nähnytkään, paitsi suunnittelun osalta. 😉

Onko tuo kaulaliina kiinni pipossa ?

Ei oo 🙂 erillinen

Kiitos tosi paljon vinkeistä, onnistuin bongaamaan vielä tänään yhdellä jälleenmyyjällä valkoisen nauhpipon – juuri sen kuin olin halunnut. Olin etukäteen ajatellut L-kokoa mutta uskalsin nyt tilata viimeisen jäljellä olleen, M:n ?

Toivottavasti tuli tärppi. Päänmuotokin voi vaikuttaa! Toki noi saa myytyä helposti pois. Alkuun voi olla napakahko, mutta jos saat venytettyä otsan ja niskan peittoon niin venyy kyl käytös 🙂

Ihanat <3 Mä mietin just et menisköhän meille se isoin koko nauhapiposta ja onko se ihan hölmö jo isommalle lapselle… Ootko Topille sovittanut yhtään näitä nauhallisia? Mä menin tilaan basicista M:n vaikka meillä on py vähän isompi kuin se ilmoitettu koko, saa nähdä mahtuuks se :/

Uskon, et mahtuu koska mä otin basicistä XS ja mahtuu 100% varmasti! Topi ei suostuis enää käyttää nauhamallia niin en turhaa osta. Topille tulee Metsola 🙂

Okei, eli jospa olis sopiva :)! Mietin etten haluu hirveesti sinne päälaelle sitä mittaa ja toiseks ainakin Fredriksonit veny ihan hirveen paljon suuremmaksi ja päänympäryksen mukaan ostettu jäi isoksi!
Mä unohdin Metsolat… 😀 Koska ne tulee? Vai onko ne jo myynnissä?

Metsola tulee vasta!! 🙂 Instassa kandee seuraa niitä.

Gugguun merinovillat valmistetaan Suomessa. Eli kyllä niissä nyt vain on kotimaisuutta 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X