Operaatio Äiti - Hero Header

Blaa – AW17

Tässä vähän sneakpeak kuvia huomenna julkaistavasta Blaan mallistosta. Siellä on seassa ihania vihreitä sydämiä, mustavalkoista pilkkukuosia, rusetteja ja vaikka mitä. On kuviota, on yksiväristä ja trikoota sekä collaria.

Mielestäni tämä on merkki, joka on noussut koko ajan. Lapselle kivoja kuoseja, mutta myös sitä hillittyä. Omalla kokemuksella laatu on hyvä sekä kestävä. Meillä on aiemmin Blaalta ollut esimerkiksi pääskykuosia, jota tuli näin muistellessa heti ikävä!

Mitoitus on ehkä enemmän reilu kuin nafti. Elsan kaikki vaatteet on kuvissa kokoa 86/92 ja neitihän on sen 85cm pitkä suunnilleen. Sydänmekko istuu kyllä täydellisesti, rusetissa on reilusti vielä tilaa ja legsut ihan nappi hoikahkolle pitkäjalalle. Topi on tänään mitattu noin 106cm pitkäksi ja hänen vaatteensa kuvissa on 98/104cm. Muuten valitsin hyvät koot, mutta rusettimekko olisi voinut olla kokoa pienempi. Kuvissa varmaan näkyy kuinka pitkä helma on ja se, että olen hihan resorit kääntänyt kaksinkerroin.

Blaa yrityksenä natsaa omaan ajatusmalliin. Se on suomalainen, puuvilla on orgaanista sekä myrkytöntä, merkki miettii eettisiä asioita ja pyrkii huomioimaan ympäristöä. Mallistoista löytyy värikkäitä eläimiä, graafisia kuvioita ja sitä simppeliä yksinkertaisuuttakin. Sanotaanko suoraan, että vähän kaikille jotakin..

Postauksesta tuli nyt näköjään enemmän esitelmä kuin kuvapainotteinen höpötelmä. Tajusin vain, että en ole aiemmin blogissa Blaasta puhunut, vaikka sitä ollaan aktiivisesti käytetty. Oman mielenkiinnon mukaan kysyin Blaata yhteistyöhön ja sainkin postissa osan kuvissa näkyvistä vaatteista. Loput on taas kuvaushommista.

Huomenna kuitenkin tämä mallisto on saatavilla Blaa:n verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä klo 09. Esimerkiksi NuttuLux ilmoitti illalla, että mallisto on heilläkin saatavilla ja vieläpä ilman postikuluja! Myöhemmin tulossa pieni arvonta liittyen kyseiseen merkkiin!

Ps. Kuvat on meidän iltalenkeiltä. Kodin lähellä on koko perheen lempparipaikka, jossa iltaisin rauhassa puretaan päivän vikat energiat pois. Haluan, että kuvissa näkyisi samalla se arki, jota eletään!

*Osa vaatteista saatu.

Blaa:n malliston vaatteita kuvissa; musta pipo, pilkullinen paita, rusettimekko, sydänmekko, harmaat collarit sekä pallolegginsit.

Kommentit

8 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

Tottakai 🙂 Meillä Topi vaikuttaa paljon vaatteisiinsa 🙂

Avatar

Hei.
Mikä on tuo valkoinen pusero Elsan päällä?

Anette - Operaatio Äiti.

Se on joku Zaran body 🙂

Avatar

Tykkään lukea sun blogia, sulla on ihanat lapset ja vaikutat mukavalta tyypiltä muutenkin :). Olisikohan mahdollista että jatkossa kirjoittelisit enemmän teidän kuulumisista, lapsista, itsestäsi, parisuhteesta, tai mistä nyt vaan suhteessa vaatepostauksiin? Tässä kuussa noin puolet postauksista on vaatejuttuja ja nekin on kivoja, mutta mielenkiintoisempia on nuo sun henkilökohtaisemmat kirjoitukset :).

Anette - Operaatio Äiti.

Yritän kyllä aina painottaa enemmän niihin kuin vaatteisiin, mutta henkilökohtaset jutskat vaatii myös joskus vähän enemmän syventymistä sekä aikaa. Tuntuu, että tässä kuussa aika ollut vähän kortilla alkaneen koulun, arjen ja muun ohella. Huh. Tuntuu, että aamusta iltaan on menossa ja vielä raskauskin pitäs taputella menemään 😀 Sen lisäksi vaatteet tulee noin kaks kertaa vuodessa uusina mallistoina niin sillon se näkyy hippasen enemmän täällä blogin puolella 🙂 Kohta se taas tästä, kun saa tän homman pyörimään kunnes tulee yksi lisää, joka vie kädet 😉

Avatar

Ihania kuvia! Tykkään itsekin Blaasta kovasti, viime kevään malliston aikana ihastuin ja oon ollut tyytyväinen kaikin puolin. Tästä mallistosta en ole vieläkään päättänyt, mitä tilaisin. Valinnanvaikeus 😀

Anette - Operaatio Äiti.

Kiitos 🙂 Mäki vielä mietin ehkä jtn pojalle lisäks.

Avatar

Hei! Voisitko joskus tehdä postauksen Topin vaatteista? Mitä otat huomioon kun hankit vaatteita? Minkälaisia kuoseja, arkivaatteita, entä juhlavaatteita? Meillä suunnilleen saman ikäisiä poikia ja kiinnoistaisi mitä teillä suositaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä