operaatio äiti - Banneri

Mini Rodinin droppi oli tänään ja samalla julkaistiin erikoismallisto. Suomessa erikoismallistoa tuli VAIN Helsingin Stokkalle ja vielä Stokkan nettiin klo 11! Tämä nyt vinkkinä kaikille lastenvaateharrastajille, joita aihe kiinnostaa.

Vaatteet vastaa melko hyvin kokoaan ja Elsalle valitsin 80/86 mekon sekä takin. Enempää en viittinyt, koska hinnat oli melko kovat. Mallistohan on limited. Se on muuten valmistettu 100% ympäristöystävällisistä materiaaleista!

Mallistossa tuli mekko, pitkähihainen ja legginsit ainakin. Ne on 95% micromodaalia ja 5% elastaania. Näiden lisäksi tuli talvitakki, joka on 100% recycled polyester.

Kommentit (10)

Heii, kiitos paljon siitä imetyspostauksesta 🙂 haluaisitko joku kerta tehdä koti postausta?:)

Siiis ihan aiheen vierestä….. Mutta jos sun mies on -96, niin miten MITEN täh oliko hän vai 15 kun Topi syntyi? 😀 luin tuota sun esittelyboxia ja jäin miettimään 😀

Elsa on mun ja mun miehen yhteinen lapsi 🙂 Topilla on eri isä!

Milloin sun lapsi ehtii käyttää tuon hurjan vaatemäärän mitä ostelet? Siis en todellakaan ole kateellinen, ihmettelen vain! Olis itselläkin mahdollisuus ostella,mutta olen todennut että esim. talven ulkoiluvaatteiksi taaperolle riittää yksi haalari,yksi toppis ja housut – yhdistelmä ja yksi siistimpi ” kaupunkitakki, joka sekään ei olis välttämätön. Ostan lapselle mieluummin sopivan kokoiset vaatteet joissa on kiva touhuta ja se tarkoittaa sitä että käyttöaika parivuotiaalla on vain tuo yksi talvi. On mielestäni järjetöntä kuluttamista ostaa tarvetta enempää. Varsinkin kun Suomen ilmastossa tarvitaan lisäksi välikausivaatteita ja kesävaatteita.Laadusta ja ulkonäöstäkään en tingi – on kiva pukea lapsi nätisti, mutta vaatteiden määrän kyllä pidän järkevänä niin lapsilla kuin itsellänikin. Harrastukset on ihan muuta kuin vaatteiden keräilyä. Mutta älä ymmärrä väärin, en ole mikään tuomitsemaan sinua. Tämä vaan mietityttää.

Vastaan tähän vähän huumorilla 😀 Talviaika kestää noin 90 päivää ainakin. Siinä on tilaa siis 90 päivää käyttää vaikka 90 eri haalaria 😀 Ei vaan, lupaan vastata asiallisesti. Mä ostan ehkä joku 80% käytettynä ellei enemmänkin? Monet uudet saan blogin kautta. Osa käytettynä ostetuista ei kyllä vastaakaan sitä mitä ajattelin eli ei esimerkiksi sovi Elsalle = herkkyys jutut tai hankala kropan malli. Moni meneekin kipparin kautta sitten uuteen kotiin, kun tää todetaan. Ja just tän takia haluan tukea enemmän käytettyä, ettei se kauppakulutus olis niin paha. Eikä meillä OIKEESTI oo niin paljon vaatetta. Topilla alle 10 housut ja ehkä 15 yläosaa maksimissaan. Elsalla taitaa olla alle 20 legginsiä/housua jne. Elsalla on yks toppahaalari. Joten joo vähemmällä pärjäis, mutta tykkään harrastella tätä hommaa. Tuo kivaa piristystä kotona oloon, vaikka ihan materialistista se onkin. Kaikkia silti ehditään käyttää ja se mulla onkin aina rajana, kun jotain hankin 🙂 Vastasko tää kysymykseen? 😀

Minä ihastuin siihen uuteen pingviini takkiin, on vaan oudon pieni hinta ero takilla ja haalarilla
🙁 mäyriin en seonnut yhtään:)

Ihana oli joo 🙂 Ihmettelen kans takin ja haalarin hintaeroja..

Takki ihan järkyttävä.

Varmaan 80% ihmisistä sanois samaa. Mä kuulun sit siihen 20% joka tykkää 😀

Ole hyvä 🙂 Noh.. täytyy miettiä 😀 Meillä on koti vähän vaiheessa. Tai puuttuu moni asia vielä. Lastenhuoneesta oon tehnyki jo! Ehkä jonkunlaisen voisin väsää 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X