operaatio äiti - Banneri

Metsola AW17 Merinovilla

Tämä viikko on taas täynnä uusia mallistoja ja aamulle muistutus puhelimeen, jos halajaa Metsolan merinovilloja! Me saatiin lapsille Metsolat jo pari viikkoa sitten kokeiluun ja kokeilussa ne on ahkerasti ollutkin. Kummallekin tuli tänä vuonna nauhattomat pipot, jotka ovat 100% merinovillaa sisuksen puuvillaa lukuunottamatta.

Topille tuli kauniin sininen myssy koossa 3-5v. Se tuntui alkuun napakalta, mutta venytin pipoa varoen käsissä. Neulos on ryhdikästä, joten en usko sen ainakaan venähtävän mitenkään hölmösti. Topin pää on noin 53cm ja on ehkä enemmän leveä kuin korkea. Pipo istuu ihan napilleen! Seuraavakin koko olisi varmasti mahtunut, mutta ylimääräistä tilaa olisi jäänyt enemmän selkeästi. Nauhallisesta piposta koko 3-5 oli jo liian nafti.

Elsan pinkki setti on oikeasti ihan karkkipinkki. Kaunis. Täydellinen. Koko on 1-2v ja se istuu hyvin 48cm siroon päähän. Pään päälle jää kyllä hieman ylimääräistä, mutta se ei ole haitannut meitä yhtään. Pipo pysyy päässä loistavasti eikä valu. Vähän jännitin ensin miten tämän ikäisellä tuo nauhaton toimii. Sovitin Elsan päähän nopeasti myös nauhallisia ja 1-2v koko peitti kaikki tarvittavat paikat, mutta oli yllättävän napakka jo. Koko 3-5v oli nauhallisesta taas isohko ja tuli melkein kasvoille asti jännästi. Päänmalli ratkaisee tosi paljon näissä pipojutuissa, joten siroon päähän ottaisin tässä tapauksessa pienemmän ja leveeseen/korkeeseen päähän isomman.

Pipot on saatavilla aamulla klo 9. Valkoinen, Musta, Harmaa, Burgundy, Sininen ja Pinkki!

Meillä on nyt talven asusteet kunnossa ja voin helpottuneena jäädä jossain vaiheessa vauvamoodille miettimään kaikkia pikkutyypin hankintoja!

Yhteistyössä;  http://www.metsola.co 

Lisää kuvia; https://www.instagram.com/operaatioaiti/

* Pipot ja huivit saatu näkyvyyttä vastaan.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä