operaatio äiti - Banneri

Raskausviikko: 20+6

Vauva: Sikiön paino noin 325g ja pituus 25cm. Sikiöllä alkaa olla univaiheita. Se nukkuu etenkin, kun liikut ja riehuu, kun yrität nukkua.

Oireet: Väsymys, Voimattomuus, Kivut

Terveys: Joku väsymystila rassaa kroppaa, joka käy nyt kovilla. Moni ponnistelu tuntuu liian työläältä ja paikkoja oikeasti jo kolottaa.

Mieliteot: Vesi (etenkin iltaisin), vihreät oliivit purkkikaupalla ja Carneval-keksit.

Inhokit: Jäätelö. Yök.

Mieliala: Noh herkästi itkettää, kuten tänä aamuna, kun lapsi ponkaisi ylös poikkeuksellisesti jo 6.30.

Hankinnat: Ihan liikaa vaatteita. Tarpeeseen ne tulee silti!

Muita fiiliksiä: Miten voi kahden helpohkon raskauden jälkeen olla näin kuluttava raskaus? Väsyttää ihan mielettömästi ja pystyssä oleminen on tuskaa. Kiinnikkeet ja muut särkee tosi usein sekä viime yönä heräsin ekoihin kipeisiin harkkarisupistuksiin. Niitä ei viime raskaudessa ollutkaan. Ruokahimot alkaa kääntyä epäterveelliseen naposteluun, mutta pidän pintani. Painoa ei ole tullut viimeiseen 15 viikkoon yhtään lisää. Vauvan potkut on nyt tänään alkanut tuntumaan tosi selkeinä ja tyyppi on myllännyt hurjasti.

Kommentit (4)

Voi toivottavasti tuo sun voimaton olo menee nopeasti ohi!!tsemppiä♡♡

Moikka! Millä lailla olette valmistelleet tytärtänne ja poikanne uuden perheenjäsenen tuloon? Odottavatko he innolla?

Elsalle on puhuttu pikku hiljaa vauvoista ja ulkona ollaan katseltu vauvoja ja huomioitu, kun vauva sylissä tai itkee jne. Vähän luettu ja sellasta. Elsa ei oikein tunnu hiffaavan yhtään aihetta. Topin kaa kerrottu ja kyselty sen fiiliksiä ja kaikkea. Juteltu, muisteltu Elsan ja Topin vauva-aikaa kuvista sekä videoista. Kerrottu, että vauva voi joskus itkeä paljon eli purettu mennyttä traumaa Elsan vauva-ajasta ja kerrottu miten Topi sitten voi autella 🙂

No jep.. ihan puhki!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X