operaatio äiti - Banneri

Raskausviikko: 24+5

Vauva: Sikiön paino noin 680-790g ja pituus 30cm. Sikiö alkaa olla vahvempi ja tunnet entistä selkeämmin liikkeet. Sikiö kuulee kohdun sisällä hengityksesi, sykkeesi ja puheesi.

Oireet: Väsymys, Kasvukivut, Hengästyminen

Terveys: Rasitussupistuksia on tullut ja kivuliaita sellaisia, joten pääosin olen levossa kotona. Huimaamista on melkolailla ja mieletön väsymys VIELÄKIN. Verenpaine 103/68.

Mieliteot: Juusto, jota syön ihan hirveästi tällä hetkellä. Avocadoa tekee mieli myös koko ajan.

Inhokit: Jäätelö.

Mieliala: Melko seesteinen onneksi. Hetkittäin ärsyttää turhat jutut, mutta mölyt on pysynyt vielä hyvin mahassa.

Hankinnat: Vaatteita muutama ja pehmolelut.

Muita fiiliksiä: Vauvasta on tullut villi. Liikkuu ihan koko ajan ja tekee etenkin kuperkeikkoja. Heti isin tullessa koulusta kotiin tapahtuu havahtuminen ja kova mylläys mahassa. Myös kosketukseen reagoi heti. Raskaus on jo vähän väsyttävä, kun portaiden nouseminenkin läähätyttää huolella. Vauvakin liiskaa sisäelimiä ja välillä oikein häiritsee omia puuhia touhuillaan. Suloista, mutta samalla mietin, että onkohan tämä lapsi joku energiapakkaus sitten. Kiloja on nyt tullut pari lisää. Lepo kotona on selkeästi lisännyt syömistä ja syy on siinä. Vähän niskasta kiinni nyt jatkossa. Kohtu on aika kovilla kasvukipujen kanssa ja myös supistusten. Huomenna päästään 4D-ultraan Perhe-Artelle!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X