operaatio äiti - Banneri

Hei sinä pieni iso ihmeellinen, tänään olet jo 5-vuotias! Toivon tuleviin vuosiin paljon iloja, jotka saa vatsan kipristelemään naurusta. Toivon sinne myös pieniä suruja, jotka opettaa elämästä ja siitä, että aina on lähellä joku, jonka syliin kiivetä lohtua hakemaan. Toivon paljon ystäviä, uusia oivalluksia ja uuden oppimista! Paljon onnea Topi!

Tämä päivä alkoi hymyllä ja onnittelulaululla. Aamupalapöydässä oli hilpeä tunnelma. Päivä jatkui sillä, että suunnattiin kohti koulua syysloman jälkeen iso keksipussi repussa, jonka sankari oli itse valinnut. Olisi hän kotiinkin tänään saanut jäädä, mutta halu oli suuri päästä viettämään synttäripäivää kaverien kanssa. Kaverit lauloivat onnittelut suomeksi ja ranskaksi sekä ojensivat itsetehdyn kortin.

Koulun jälkeen oli tänä vuonna vuoro olla isin luona. Jokaisella lapsella on oikeus kumpaankin vanhempaan, vaikka koteja olisi kaksi. Se, mitä isin kanssa puuhattiin jääköön salaisuudeksi. Kotiin palautui punaposkinen ja kirkassilmäinen poika.

Sitten vähän herkuteltiin, juteltiin päivästä ja avattiin lahja. Paketissa oli lautapeli, Ninjago-ukkeli, Batman-lehti ja yksi Pokemon-hahmo sekä älykuutio. Lahja oli ilmeisesti osuva ja nyt sängyssä tuhisee onnellinen poika.

Hän on jo 5-vuotias. Esikoinen, joka teki musta äidin ja johdatti tälle polulle aikanaan. Isoveli, joka rakastaa eikä rankaise ja odottaa tulevaa uutta pikkusiskoa hartaudella. Ninjago, Pokemon ja Turtlesit ovat vallanneet tämän pojan sydämen. Hän on arjessa puhelias ja aina äänessä kertomassa oivalluksiaan. Hänellä on sana hallussa, huumoria takataskussa sekä tilannetajua, jolle äitikin joskus jää toiseksi. Hän pohtii, huomaa paljon ympäristöstä ja kertoo kaiken ääneen. Kaikki huomiot ei ole helppoja käsitellä, mutta reippautta ei tästä lapsesta puutu. Jatkuvat verikokeet, sairastelut tai vastoinkäymiset ei hänen energiaansa nujerra. Auttavainen apukäsi äitille arjessa, ottaa huomioon kaverin ja juttelee tuntemattoman vanhuksen kanssa kauppajonossa. Sellainen ainutlaatuinen poika mulla on. ♡

Kommentit (2)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X