operaatio äiti - Banneri

Raskaus alkaa olla loppusuoralla. Pahoinvoinnit, ensimmäiset potkut ja pikkuhiljaa kasvava vatsa historiaa. Nyt se kasvaa kovaa vauhtia ja tukalahko olo on läsnä päivissä. Enää on tosin alle 10 viikkoa jäljellä odotusta, koska sektio tehdään viimeistään raskausviikolla 37. Melkein voisi sanoa, että aika loppuu kesken!

Meiltä löytyy kotoota Doomoon sitteri, Stokken sitteri, korisänky ja vaavisänky, joka on ostettu omaksi. On rintapumppu, imetystyyny, amme ja jopa vaippoja kaapissa. Kaapissa lojuu myös ison neidin vanhat lähes käyttämättömät pullot. Vauva on alkanut hiipiä sisustukseen ja moni tavaroista on nosteltu esille muistuttamaan siitä, että pian tänne muuttaa uusi perheenjäsen.

Rattaita en ole vielä tilannut enkä päättänyt kaukaloa. Luulen, että ostan Britaxilta kaukalon ja jätän neidin rattaiden rungon autoon. Kaupassa voi sitten iskeä kaukalon suoraan helposti kiinni pelkkään runkoon. Tuplarattaat meille tulee, koska kävely on vielä liian haastavaa. Onneksi tuo minityyppi on vihdoin tottunut paremmin rattaissa matkustamiseen, joten tulevaisuus näyttää ihan hyvältä.

Vaatteita ollaan myös hommattu kivasti ja niistä 99% on kirpparilta. Olen ehkä pari vaatetta kotiuttanut uutena kaupasta. Alkuun olen ostanut kokoja 50-62, jotka menee noin ensimmäiset puoli vuotta. Olen kaikki pessyt ja viikannut kaappiin valmiiksi. Laitan postauksen loppuun kivoja vaatesettejä, joita yhdistelin ajan kuluksi yksi päivä. Ihan hauska mietiskellä etukäteen.

Moni tuntuu pärjäävän vähemmällä vaatemäärällä, mutta itse olen ostanut aiempien kokemusten mukaan. Takana on kuitenki kaksi vauvataivalta jo. Tullaan käyttämään vaatteita koko kerrallaan ja esimerkiksi bodyja on ihan reippaasti useampi. Olen niitä ihmisiä, jotka vaihtaa likaiset vaatteet heti uusiin, vaikka kyseessä olisi pelkkä maitopuklu. Samoin haalareita on kaksi kokoa kohden, koska niitäkin joutuu välissä pesemään.

Nyt laitan kuvia ja inspiksiä alle. Kiinnostaako lukijoita esittely muista vauvatavaroista? Mitä tykkäätte näistä vaatteista?

 

Kommentit (14)

Mistä nuo rusettipipot ja rusettipannat on?

Olen seuraillut jonkin aikaa blogiasi, löysin tämän joskus kun googlailin laskettua aikaani :). Ihana blogi ja ihan mielettömän suloisia vaatesettejä ❤️! Arvostan todella paljon, että uskallat heittäytyä fiilistelemään vauvaa/vauvanvaatteita. Itsellä vähän toisinpäin ja tästä sainkin itselleni uskallusta alkaa ostelemaan vauvalle vaatteita. Kaikki vaan tuntuu niin epätodelliselta, takana traumaattisia synnytyksiä, nyt edessä suunniteltu sektio, sekin pelottaa… Luin aamuitkuiksi myös seuraavan postauksen hätäsektiostasi. Kaikessa traumaattisiudessaan kuitenkin ihana postaus ❤️. Vastasyntyneen kans erilleen joutuminen on aivan sanoinkuvaamattoman hirveää, kokemusta siitäkin :(. Hyviä vointeja sinne ja rauhaisaa synnytyskokemusta toivotellen!

Kiitos kommentista ♡ Mulla myös nyt tulossa suunniteltu sektio 🙂 Pelottaa silti, mutta itse sektio ei, koska se on ollut hyvä kokemus aina. Toivottavasti kaikki menee meillä hyvin! Mukavia kirpeitä syksyilmoja sinnepäin 😉

Mun tyttöllä (syntyessään 52cm) 56 meni ehkä viikon ja 62 ehkä 2kk. Ja on ollut kokoajan pitkä ja hoikka, nyt siis jo lähempänä 7-vuotta. Niin ne lapset kasvaa eri tahtiin ?

Pikku E oli 49cm syntyessään 35+2 ja aina ollut tosi pitkä ja hoikka. Silti menny yllättävän pitkään vaatteet 🙂

Voi elämä miten suloisia vaatteita ja ihana huomata, että joku muukin ostelee vauvalle yhtä paljon vaatteita kun mä!:) oon aina saanut kuunnella kuittailuja vaaremäärästä,mutta mun mielestä se on vaan ihana ku on mistä valita!

♡♡ Ihana kun on varaa valita 😀

Ihania asukokonaisuuksia!:)
Mikä on tuo musta myssy pinkillä tupsulla?

Jonkun itse tekemä 🙂

Millä perusteella sektio viimeistään 37 viikolla?

Diabeetikon synnytysväli on noin keskimäärin rv31-38. Mulla kaks raskautta ja kaks sektioo takana. Edellisessä raskaudessa repes istukka, joten tässä raskaudessa puretaan ajoissa 🙂 Enkä puhu raskausdiabeteksestä tai kakkosesta, vaan ihan tyypin ykkösestä.

Meidän neiti 4,5kk käyttää kyllä jo kokoa 68, joissain 74, että ri tämän neitikäisen tapauksessa kyllä 62 koko riittänyt kuin johonkin 3kk ikään asti ?

Meillä kumpiki lapsista on käyttänyt 68/74 vielä vuoden iässä, että aika varmasti tämäkin käyttää. On ollut ultrissakin pitkä ja siro kuten isosisko 🙂

Vähän vaihtelee. Monia eri merkkejä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X